Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agivp

zatkało mnie.... ale sie wkurzyłam

Polecane posty

Zacytuje Mumi: \"nie wiedział, że nie akceptuję kontaktów (za moimi plecami!!) z jego byłą..to teraz wie\" Moj to wie, ale robi tak czasami nadal :O Chociaz wiele razy o tym rozmawialismy, wiele lez sie polalo, prosilam, zeby mi mowil o takich rzeczach. Wiem, ze robi tak nadal... Nawet kiedys spotkal sie z nia, a ja dowiedzialam sie od kogos innego :( Wiec jak sobie czasami rozmawiam na gg z bylym. A co. On moze, ja nie? A jak sie o tym dowiaduje, to jaka afera jest

Gość agivp
moze faktycznie ostatnio siedzialam wiecej na kompie i on to zauwazyl - moze troche zaczal byc zazdrosny i zaczal sie zastanawiac co sie dzieje - ale co teraz bedzie mi wiecznie zagladac do archiwum? faktycznie ze zauwazylam ze siedzi mu w glowie to ze pisze sobie na gg a on nie wie o czym i z kim - pewnie chcial sprawdzic, nic tam nie bylo takiego - ale ja sie czuje teraz jakos dziwnie. Ja mu nie wchodze w poczte w gg . On ma nawet zalozone konto na interii na znajomych i tam sobie pisze i ja mu nie bronie. ---------------- to co napisala mumi ma sens.

Gość agivp
wszystko fajnie -------- ale co teraz---------- za chwile wychodze do pracy, przyjde on wroci z pracy i co? on probuje ze mna rozmawiac tak jakby sie nic nie stalo, ja jestem wielce obrazona .... i co teraz? co mu powiedziec, ? , czy nic nie mowic? a moze same sie mam mu wlamac na jego poczte? sama juz niewiem............... piszcie

interesujące jest to, że w analogicznym topiku, w ktorym jakas pani pyta innych pań, czy przeszukuja rzeczy swoich facetów, wszystkie wypowiadaja sie o tym z aprobatą, maja w tym ogromne doswiadczenie i swoje sposoby.... i jakos tam nie znalazłem ani jednego głosu oburzenia... Ps pytanie kluczowe - czy Twoj facet znalazł coś w tych Twoich zapiskach netowych? Bo jesli tak i jesli czyniąc włamanie miał uzasadnione podejrzenia, to całkowicie go rozumiem... jesli nie, to chamstwo i tyle

j/w nie szukaj winy w sobie :) to On ma problem, ale nie zdaje sobie z tego sprawy musicie ustalić zasady co wolno, a czego nie i jakie będą konsekwencje łamania zasad :) z góry przepraszam, ze tak napiszę: potraktuj Go jak dziecko, któremu trzeba wytłumaczyc podstawowe zasady partnerskiego życia :)

komiczne luibię Twoje wpisy - nie wszystkie ma się rozmieć :P

Gość agivp
nic nie znalazl - czasem sobie klikalam z kolezankami i to wszystko a tak to jakies meile z pracy i nic co moglo by mu sie niespodobac

nawet jeśli nie chcesz wyciągać wielkich konsekwenci (rozumiem - każdy ma swoje argumenty) to naprawdę nie powinnaś przynajmniej przejść z tym do porządku dziennego i pokazać mu, że może robić takie rzeczy - przykro mi to pisać i szczerze mówiąć wiem, że to jest najbardzoiej wredna babska broń, ale trudno, czasem trzeba - zrób mu po prostu awanturę, i koniecznie powiedź, o co Ci dokładnie chodzi (to ważne - musi wiedzieć). Ma to jakos \"naprawić\" i powiedz, że nie interesuje Cię, jak to zrobi - skoro jest na tyle pomysłowy, że wpadł na \"genialny\" pomysł sprawdzania Cię, to niech teraz też ruszy głową, jak Cie udpbruchać (ja na Twoim miejcu chciałabym usłyszeć kilka konstruktywnych rzeczy - a na takie wielu facetom nie łatwo wpaść. Niech pogówkuje trochę i sie pomartwi, co Ty z tym zrobisz)

Ja kiedyś miałam lepszy numer:) Facet został w mieszkaniu, ja wyszłam. Wróciłam, a ten leży rozciągnięty na moim łóżku, z zainteresowaniem czyta mój pamiętnik, który gdzieś znalazł, i robi mi wyrzuty że go okłamałam, bo \"miałam przed nim więcej facetów niż się przyznałam\". Były to opisy jedynie imprez i spotkań przy piwie, ale on i tak wiedział lepiej:-D Przez resztę wieczoru były wyrzuty, jaka to ja puszczalska niby jestem;) Nie widział w tym nic dziwnego, że czyta mój pamiętnik. A po zerwaniu się okazało, że sam miał 2 d...y na boku. Ah, ta męska hipokryzja.........

Ogolnie to zgadzam się z klaudką.... o ile facet nie słyszał od pol roku, że boli Cie głowa, nie wychodziłaś wieczorami, mówiąc za kazdym razem, że umowilas sie z Kaśką (wracając o 2 w nocy z wielkim bukietem kwiatów) i nie siedzisz na necie co wieczor po kilka godzin....

eeejjj mój siedzi po kilka godzin na kompie -> gra skąd wiem? -> rzut oka :) dlaczego chcę wiedzieć? -> ufaj ale kontroluj :) :D

normalna sprawa, że każdy może mieć słabszy dzień, jakieś tam wątpliwości go wtedy męczą - ludzka rzecz. Nawet bym się zdziwiła, gdzyby ktoś nigdy czegos takiegi nie odczuł. Można sie jakoś delikatnie utwierdzić w pewnych rzeczach. Jest tyle różnych sposobów, ale takie chamstwo komuś robić nie mająć konkretnych powodów (bo z tego co autorka napisała to nie miał)? Nie no, porażka :O Nie wiem, może ja jestem akurat tak wyczulona na punkcie prywatności, chociaz nie robie właściwie żadnych tajemnic. Gdyby mój facet mnie poprosił: \"Powiedz z kim gadałaś wieczorem i o czym\" to bym mu opowiedziała, ale o czytaniu archiwum mowy nie ma - czasem nawet coś wyrwane z kontekstu \"brzmi\" dla partnera zupełnie inaczej, niż jest w rzeczywistości

Gość agivp
nigdzie praktycznie sama nie wychodze - zawsze z nim , nie siedze na necie jak maniak jakis, ale czsem tez bym chciala poplotkowac z kumpelami czesto niemam jak sie spotkac wiec klikamy na gg, to takie babskie pogaduchy wiec niemam ochoty zeby on to czytal i tyle........ moglam wczoraj zrobic awanure a ja tylko cos tam powiedzialam i wyszlam na caly wieczor. ale tak sie wkurzylam ze teraz naprawde zdziwi sie. zawsze spedzalam z nim czas po pracy do domu, ale koniec z tym. teraz sobie bede wychodzic tak jak lubie spedzac czas - pojde poplywac, na areobik , bo zawswze chodzilam kiedy on byl w pracy zeby puzniej byc z nim- a teraz bede sobie chodzic wtedy kiedy bede miala na to ochote kurcze ale jestem zla o to wszystko

no wiesz, metoda \"rzut oka\" czy \"kręcenie się po pokoju jak on akurat coś przy kompie robi\" ;) to zupełnie co innego niż zlustrować komuś poczte, gg .... itd.

Gość agivp
a najlepsze jest to ze ja teraz siedze w domu , zaraz sie zbieram do pracy a on juz od 7 jest w pracy i zawsze dzwonil albo pisal a tu ciszaaaaaa! obrazil sie ze ja sie nie odzywam o ta cala sytuacje no chore

agivp --> ale powiedz mu dokładnie, o co chodzi, co czujesz. Nie ma nic gorszego, niz kazać sie facetowi domyślać (może Cie to zdziwi, ale faceci w takiej sytuacji są w stanie nie wiedzieć, o co Ci tak naprawde chodzi - wiem, śmieszne, ale tacy są. Z nimi trzeba konkretnie) . Jak już mu powiesz to sobie wtedy pójdziesz, a on niech sie pozastanawia i troche pomartwi - dobrze mu to zrobi

a gdzie sie podzial moj post????? :O:O komiczne -- nie wszyscy wypowiadaja sie z aprobata o tej dziewczynie co przeszukala komputer chlopaka. wiec nie pisz, ze nie znalazlas tam glosu oburzenia. bo wiele osob sie oburzylo

Gość agivp
o czym ty mowisz dzieweczko?????????

klaudka wiem, rzut oka to co innego ;) ale zaczęłam haniebnie od grzebania, niestety miałam powód a teraz? właściwie siadłam na dupie...bo zasady są proste i wypowiedziane na głos, facet nie siedzi w naszej głowie, żeby miał wiedzieć co jest dopuszczalne, a co absolutnie nie :) agvip po co chcesz sie odgrywać? jeśli do tej pory chodziłaś z nim za rączkę, to chesz Mu dac powód do kolejnej \"włamki\" ? lub śledzenia Cię? jeśli On juz ma takie \"fazy\" to ten facet naprawde osiwieje wyjdź czemu nie, ale powiedz Mu gdzie wychodzisz. Proste i klarowne. dobrze, ze wczoraj nie powiedziałaś o słowo za dużo, lepiej pomilczeć, dać sobie czas i się zastanowić

mumi --> no ja się z tym, że lepiej pomilczeć nie zgdzę. Potem się rodzą w obu głowach niesteworzone rzeczy - lepiej wyłożyć kawę na ławę

ok w nerwach dziewczyna by Go zwyzywała..a po co się niżac do poziomu awanturnicy? :P jesli chce się zemścić, dać mu nauczkę, to....czy zemsta nie smakuje lepiej na zimno? musi wyważyć słowa, inaczej wygląda odbiór gdy wykrzyczy swoje żale (połowe z tego On puści mimo uszu) inaczej na spokojnie a nie chcemy by z całej tej niezręcznej sytuacji Ona wyszła na furiatkę i histeryczkę, prawda? :)

nie wyjdzie na histeryczkę, bo racja jest po jej stronie a że powie parę słów za dużo - no i dobrze, po tym co zrobił należy mu się i każdy normalny facet powinen sie z tym liczyć, że dostanie burę (no jak on sie musi czuć - przejrzał wszystko po chamsku i nic nie znalazł) No ale każdy ma inny temperament i inne metody działania ;) Takie jest moje zdanie - z tym że tak jak mówię - trzeba powiedzieć jasno o co cały problem, bo facet nie może sie domyślać. Jasno, konkretnie, zdecydowanie i na temat - inaczej on ją zagoni w kozi róg, bo już pisała, że to on coś fochy zaczyna strugać i poczucie winy w niej wzbudzać Teraz to wyszłam na jakąś awanturnicę ;), ale naprawdę nie chodzi o to, że jetem jakąś złośnicą, po prostu są sytuację, że nie można odpuścić

kobiety, które odpuszczają facetom takie rzeczy potem, po kilku latach płaczą po kątach - ptrzykre, ale prawdziwe

dzizass, załe szczescie, że mnie moja kobieta nie sprawdza, bo by mnie chyba szlag trafił.... zreszta on ma pewnosc, ze gdybym chcial cos kombinowac to i tak zadne sprawdzanie nie pomoze... a co do goscia - chamsko postąpił...

klaudka :D nie wyszłaś na awanturnicę..chyba, że pisząc post krzyczałaś do monitora :D i piana Ci wyszła na usta :D odpuszczać nie wolno :)

a to druga sprawa - jak kombinować, to z głową. Wtedy to nawet lustorwanie koma nie pomoże. Ale to już trzeba mieć troche sprytu i niteligencji, co wcale nie znaczy, że pochwalam ;) (ale to juz inny temat)