Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaaaaaaaaaaaa

Ta jest śliczna

Polecane posty

Gość
ta druga śliczna :) podobną ma salon classy

Gość a mnie sie ta podoba
podam Wam link, ale niestety nie ma bezposredniego do sukienki, tylko do salonu, a potem na KOLEKCJA i 14 sukienka, co o niej sadzicie? bo mnie sie bardzo podoba, taka skromna,...ale cudna1 http://www.artmariage.com/#

Gość
też lubię skromne suknie bardzo ładna :) (nawet mi mówią tutaj niektórzy, ze moja suknia była za skromna, ale ja bym jej za nic w świecie nie zamieniła na inna i ciesze się, ze właśnie taką miałam) :)

Gość
a mnie się ta podoba... ale przyznam, ze pierwsza którą pokazałaś bardziej mi się spodobała :)

Gość ta pierwsza lepsza
tylko ma troszkę za dużo naćkane na dole, wygląda jak obrus ale oprócz tego cool

Gość ta pierwsza lepsza
a drugą kładą te hafty zamiast tego powinni dać odrobinę sztywniejszy materiał na zewnętrzną warstwę hafty owszem, ale max 5% tego co jest

przyznaje, ze jak chodzilam po salonach to, po godzinie chodzenie bylam przerazona! zadna mi jakos specjalnie nie pasowala, nie chcialam tzw. "gnieciucha", ktory obecnie jest bardzo modny, chcialam jakas taka sukienke, ktora jak pokaze kiedys dziecku to mnie nei wysmieje i nie powie, mamo jak Ty moglas w czyms takim isc do slubu, moja kuzynka np. brala slub w latach 90' jak teraz ogladam jej zdjecia to smiac mi sie chce!a np takie suknie proste, skromne, moim zdaniem nawet za 100 lat bede modne i niejedna dziewczyna bedzie chciala w takiej wlasnie pojsc i poczuc sie jak prawdziwa dama!

Gość
a mnie sie ta podoba------- a wybrałaś już ta jedyną??? ja chodząc po salonach miałam to samo :( nawet w jednym wepchnięto mnie w dwie suknie jak z czasów Królowej Bony (nie wiem dlaczego panie w salonie nie chciały słuchać co ja do nich mówię?) a potem poszłam do innego salonu i wybrałam bez wahania suknie jedną jedyną tam przymierzyłam :)

jejku, jak ja chodzilam po salonach, to w jednym na sile i pani probowala wcisnac jakas sukienke , w ktorej ja sie zle czulam ,ale ona twardo ze mi w niej ladnie itd, mowie ze nie to nie, i sciemnilam ze musze sie zastanowic ale jak tylko wyszlam to odetchnelam! ja juz swoja wybralam, jest podobna do tych ktore zaprezentowalam, prosta, skromna, z koronkami po calosci (podobna do drugiej), ale jest na stojce tzn koronka jest pociagnieta troszke na szyje ale tylko sama koronka, bo jakos nie czulam sie dobrze kiedy mialam goly dekolt i widac byla dluga szyje, dlugie rece itd, taki mini wieszak :)

Gość
ha ha jesteś bardzo krytyczna wobec siebie widzę :) podobają mi się tez stójki no ale moja miała rękaw to stójka odpadała :D

ja bede miec rekawiczki wiec juz niczym ramion okryc nie moge a zmarzlak jestem straszny!wiec w kosciele bede sie trzesla z zimna i z nerwow!

15 wrzesnia

Gość
e to dlaczego zimno to może być piękna złota jesień :) Też chciałam wrzesień ale mnie namówiono na czerwiec i bardzo się teraz cieszę z tego powodu. Ok już stąd spadam, bo raczej to nie na temat i autorka będzie zła :) Pozdrawiam!!! 🌼

Gość quqiełka
a mnie osobiscie sie podobaja te co "a mnie sie ta podoba" przedstawila