Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fleur de lis

Plastic is fantastic?

Polecane posty

http://images1.fotosik.pl/10/8705uqd9azbk1hsj.jpg To fotka Dody. Co powiecie, podobają wam się takie piersi? Nie sądziłam, że ma je aż tak napompowane, że nawet jak leży to nie zmieniają pozycji :o Tzn nie odejmuję Dodzie urody, bo to ładna kobieta, ale ten biust... :o Nie podoba mi się to. Ciekawa jestem co myślą o tym faceci

ja mam troche mniejsze ale bardzo fajne pileczki :D przy najmniej sie nie rozlewaja na boki jak naturalne... swoje mialam bardzo male :O a teraz normalnie miodzio :D kazdemu polecam :D 🌻

Gość nana898989
ostatnio oglądałam CSI i tam było że babka umarła w szpitalu i badali przyczynę ... okazało się że została mocno udeżona w biust i silikon sie rozlał no i po kobitce haha :p ps mi tez sie nie rozlewają :p

Gość vademecum onanisty
było po kobitce nie dlatego, że się silikon rozlał, ale dlatego że dostała wewnętrznego krwotoku przy czyszczeniu rozlewu :-0 jak oglądasz to chociaż ze zrozumieniem plis swoją drogą naturalne miała całkiem przyzwoite

Gość nana898989
tak przy wymienianiu wiesz bo to trzeba co 10 lat wymieniac ( podobno ) i to co sie rozlalo faktycznie nie wyczyscili tylko włożyli nowe :p

Gość nana898989
a z resztą tak czy siak i tak umarła ...a to było w ameryce wiec wiesz na polskie warunki to juz wogóle nie ma co liczyć haha :p

Gość vademecum onanisty
:D:D:D:D i przy wypadkach samochodowych uważać trzeba ... :P a propos ... ile kosztuje taka przyjemność ?

Gość Anna80 m
Ja tez mam naturalne i wygladaja tak jak u Dody Ale ludzie ktorzy mnie nie znaja i tak mysla ze to silikony Ale Ja mam to gdzies

Gość ihhhhh
DIAMENTOWA- jaki miałaś wtedy rozmiar biustu a jaki masz teraz?

Ja tam już wolę swoje 75C :classic_cool: A jeśłi chodzi o operacje plastyczne, to rozumiem jak ktoś rzeczywiście jest deską (pozdro! 🖐️:classic_cool:) i chce sobie powiększyć. Ale TAKIE coś przecież jest nienaturalnie olbrzymie :o

ale piersi dody nie sa jakoś nienaturalnie olbrzymie one sa po prostu nienaturalnie....nienaturalne przedtem jeje piersi wcale nie wyglądały zle przecie nie ma nic przeciwko operacjom plastycznym, jesli ktoś ma jakiś feler ale takie poprawianie dla kaprysy to głupota potem wrcasz do domu i wyglądasz jak np. Victoria Beckham i co Ci pozostaje? juz chyba tylko sznur :o

śmiem twierdzic ze przez te cycki doda tak jakos dziwnie wyglada- niby szczupla, a ludzie nie wierza ze 55kg wazy. chyb aprzez te swoje zderzaki wydaje sie taka duza

wszyscy ludzie na zywo wyglądają na mniejszych i chudszych niż w TV kiedys słyszałam, ze TV dodaje 5 kg a ostatnio to nawet, że juz 10 kg

Moja Barbi z dzieciństwa takie ma. Jak ktoś chce, to niech sobie powiększa, ale niech nie wmawia innym, że to naturalnie wygląda.

Katis oczywiscie ze nie wyglada naturalnie bo wyglada fajniej :D a jak sie chce naturalnie to tez sie da zrobic :P sa przeciez takie implanty cos na a... zapomnialam jak sie nazywa ale pokazywali mi to na zdjeciach jak bylam nakonsultacji :P i one nie sa okragle tylko takie jakby lejace sie w dol :P naturalne :D heh osobiscie wole moje pileczki :D

Gość konon
oo diamentowa...masz spora wiedze na temat cyckow ..:P

Gość zdegustowany kolo
jaka brzydka bez makijażu :o

Gość Ciii...
Bez makijażu to jak nie ona...cera jak u 38 latki ;/ obwisłe poliki sińce pod oczami ...

przeciez ona miala calkiem normalny biust przed operacja. rany, co za idiotyzm.... ja rozumiem operowac sobie piersi, jesli sie ich faktycznie nie ma, co sie zdarza u niektorych kobiet.. ale ona? wywalac grube tysiace i ciac sie po to, zeby poprawiac cos, co wyglada calkiem ok? lepiej dalaby to na jakies dzieci z domu dziecka, skoro juz do tego stopnia nie ma co z pieniedzmi robic... :O