Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciężarówka23

RATUNKU!!

Polecane posty

Gość Ciężarówka23

jestem w 8 miesiącu ciąży.Przed chwilą spadłam z krzesła na plecy. Nie potłukłam się bardzo, ale boje się o dziecko. czy mogło mu się coś stać? Powinnam jechać do szpitala??

spokojnie, przecież sama mówisz, że się nie potłukłaś. Jeżeli czujesz ruchy dzidziusia, nie spadłaś na brzuszek to nie musisz jechać, ale jeśli nie czujesz ruchów to jedź jak najprędzej.

Gość rubia1
spokojnie!!! Nic sie dziecku nie stało- nawt jakbys spadła na brzuch dziecko jest chronione przez wody płodowe.Jeżeli krwawisz albo nie czujesz ruchów to wtedy jedź do szpitala. Nie wpędzajcie dziewczyne w histerie

Gość Ciężarówka23
Jestem jestem. W zasadzie potłukłam sobie tylko ręce i nogi. plecki nie ucierpiały. Dzidzia dziś cały dzień śpi, bo chodzę - nie wiem czy jechać od razu czy poczekać na ruchy...

Gość Ciężarówka23
będę miała kłopot, bo do szpitala mam ponad 20 km, samochód wziął mąż, a sąsiad dysponuje jedynie traktorem. Bus najbliższy dopiero za 3 godziny...............

Nie martw się, jezeli nie krwawisz i nic się nie dzieje. Dziecko ma tam dobrą amortyzację i pewnie nawet nic nie poczuło.:)

Nic sie nie martw. Ja w zimie runelam ze schodow i dzidziusiowi nic sie na szczescie nie stalo a niezle walnelam.

Gość Ciężarówka23
mój lekarz ma urlop i jest za granicą. czuję delikatne ruchy więc może nic się nie stało jak myślicie???

Gość Ciężarówka23
halo, myślicie, że skoro dzidzia sie rusza, to nic jej nie jest??

Napewno nic się nie stało, nie martw się. Co innego gdybyś poleciała centralnie na brzuch, ale na plecki to dzidziuś nie poczuł.

Gość Ciężarówka23
dzięki:)