Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepewna19

co myślicie o grubszych dziewczynach??

Polecane posty

Gość Niepewna19

Mam 19 lat i należe właśnie do takich dziewczyn. czasem sie wyśmiewają a czasem uwielbiają spędzać ze mna czas. Od roku jestem związana z moim chłopakiem bardzo go kocham on też tak twierdzi ale czy mu sie podobam?? planujemy ze sobą przyszłość. Mam wspaniałe przyjaciółki wiem że zawsze moge na nie liczyć a one na mnie, wypowiedzcie sie na ten temat... Pozdrawiam buźka

Gość Niepewna19
otaku jak masz tak pisać to Ci podziękuje........:(

Gość Niepewna19
jeszcze masz cos do powiedzenia???Chamom dziękuje.....:P

Gość Kasikkkkkkk
Niepewna,a czym Ty sie przejmujesz?Masz faceta,kocha Cie, chce sie z Toba ochajatac, jestes fajna ,masz przyjaciół,więc nie wyszukuj sobie problemów, tam gdzie ich nie ma.Czasami sami sobie wmawiamy to ,czego inni nie widza ,a jezeli bedziesz zwracała wszystkim uwage na to, że jeste grubsa, będą Tak o Tobie myślec.Korzystaj z zycia,kochaj sie z facetem ,baw sie dobrze a srzucisz pare kilo, nawet nie bedziesz wiedziec kiedy to sie stanie.

Gość Niepewna19
waże tylko 86 kg o co wam chodzi? mam 165 wzrostu, jestem seksowna i ponętna, a mój miesiek planuje ze mną wziąść ślub!

Gość jajo na twardo
to po co sie glupio nas pytasz?

Gość Niepewna19
kto sier podszywa podemnnie????

Ja myślę że większości brak wiary w siebie i pewnie to również powoduje że trudniej im schudnąć.Całe życie kogoś miałam mimo chwilami wielkiej nadwagi, głupie uwagi można tylko olać :) Od lat jestem szczęśliwą mężatką, wiem że mąż nie jest pustakiem i kocha mnie a nie rozmiar mojego tyłka :) Znam na prawdę prześliczne szczupłe dziewczyny które są samotne, po prostu charakter i brak osobowości z nich wyłazi i na dłuższą metę nikt rozsądny takiej nie chce (oczywiście nie generalizuje, znam też śliczne szczupła dziewczyny będące w szczęśliwych związkach, ale one mają po prostu inne wnętrze niż te pierwsze). Jeśli dobrze się czujesz ze swoim chłopakiem to olej durne komentarze i korzystaj z życia i miłości :)

Gość Niepewna19
jacek kocham cie

Gość sory ale
jak mówisz że ważysz 'tylko' 86 kg na 165 a mam tyle samo wzrostu i 50 kg i tak sądze że należe do tych okrąglejszych, to dziwi mnie twoja postawa.. nie chce dołować ale twoje tylko może wpędzić cie w otyłość ,.

jak napisałaś że ktoś jest gruby to myśle o tej osobie jak o grubej. co nie znaczy ze mam ją za debila. jak widzę osobę chudą to myślę ze jest chuda. na tej zasadzie to powiedziałam :P

Gość Niepewna19
Neit tak zamierzam to zrobic. kurcze to nie ja napisałam ile waże ktos sie podszył podemnie

jezeli spotykacie sie ze sobą juz rok i planuje on z Toba przyszłosc tzn ze akceptuje Twoją wage i nie widze sensu wielkiego odchudzania a jezeli masz sie poczuc lepiej to schunij tylko te 3 4 kilo i juz, pozdrawiam:), a tak apropo mozesz poprosic tak z ciekawosci o jego opinie

Co myśle o grubszych dziewczynch,że wyżywają się na tych szczuplejszych mowiac,ze facet nie pies na kosci nie poleci,oo i przyklad powyzej mozna przeczytac. :) No coz,leczycie swoje kompleksy,przykre jestescie. :O

Gość Niepewna19
samanta a jak to sie robi??

Gość Nielogiczna___
pieldol ludzi którzy nic dla ciebie nie znaczą, ich opinie pewnie też cię nie interesują, a nawet jeśli - jednym uchem wpadną, drugim wypadną. tylko słowa ludzi nam bliskich - ranią. jeśli tobie dobrze, chłopakowi się podobasz, znajomi lubią cię za osobowość, masz rodzinę na której możesz liczyć, to wszystko jest w porządku. nie wiem ile tej grubości masz, ale jeśli jest poważne, to dobrze powoli zacząć ją gubić, jeśli tylko masz kobiece kształty czy tam rozmiar 42-44 to jak chcesz 🖐️

SAMANTA,one ten sposob lecza swoje kompleksy i wmawiaja sobie tym,ze grube jest ok hehe

heh możliwe.. choć ja nie twierdzę, ze tylko szczupłe jest ok, bez przesady. ale te sformułowania o kościach, o pustakach czy o anoreksjach, gdzie nie mają chyba pojęcia co to znaczy anoreksja mnie rozwalają.. takie równanie w dół

Gość Niepewna19
nie pisze tam właśnie internautko cos tam

Gość ghjkkkkk
Możesz sobie mieć kochającego chłopaka i przyjaciół, którzy cię akceptują, ale prawda jest taka, ze społeczni gruby znaczy gorszy i tego nie zmienisz. Zmniejszysz szansę na dobrą pracę i będzie to rzutować na sposób, w jakim będziesz traktowana w życiu. Poza tym przełoży się to wcześniej czy poźniej na problemy zdrowotne.

Gość Niepewna19
juz sie ktos podszył pod moj nick cholera jasna,

Samanta-> mnir tez takie tejsty rozwalają,ale niech sobie myslą co chcą. :) niepwna19-> wchodzisz napreferencje potem na A,czyli..Jeśli nie posiadasz jeszcze swojego profilu, to kliknij tutaj.

Gość Kasikkkkkkk
Niepewna,ja mam 165 i waze 72, tez mam nadwage i nie zawsze mi z tym dobrze,bardziej inni ludzie mają z tym problem niz ja.Im bardziej przeszkadza moja nadwag ,niz mi samej,TO JEST CHORE.To oni maja problem i niech odchudza swój ograniczony umysł.Głowa do góry.Faceci nie raz trąbia za mna na ulicy, bo jestem atrakcyjna :)

Jacek1982->no co pozytwne fotki. :) Myśle,że takie osoby maja duże poczucie humoru,co stwierdzam po moich koleżankach dawnych szkolnych lat.