Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BM-a 528i

Jakie auta lubią dziewczyny, wypasione fury?

Polecane posty

biggirl ależ ile oni musieli się namęczyć żeby ten Twój smart na zakrętach się nie wywracał :p a co do miękkiej blachy... to Ty sobie tico wypróbuj to jest cienka blacha... :) a tylko na hondzie testowali ?? bo o ile wiem to na Polskich drogach i inne marki jeżdżą ;)

Gość Gośka xD
brak kasy na fury marzeń...

Gość do miasta tylko....
Właśnie SMART jest bardzo bezpieczny. Wystarczy obejrzeć sobie na YouTube crashtest smarta przeprowadzony w Anglii. http://www.youtube.com/watch?v=XtOIfW2K2Hk Poza tym widziałam Smart-a po wypadku w Warszawie i rozmawiałam z jego kierowcą, któremu w zasadzie nic poważnego się nie stało.

Gość sago
a ja mam swifta i jestem bardzo zadowolona..bo maly zrywny i wszedzie nim wjade a tym bardziej ze od niedawan mam prawojazdy i jakies manewry mi slabo ida:)wiec po bo mam brac jakies duzy samochod i sie tylko meczyc i denerwowac...moj chlopak ma civka i wiadomo z wygladu kosmiczny ale cio z tego jak wiocznonosc slaba i wogole nie widac maski z przodu:(tak wiec niektorzy patrza na szpan a inni zeby bylo im wygodnie si eporuszac tym samochodem...a nie jak nieraz widze siedzi taka baba w kombiaku i wyjechac nie umie wogole...

Gość sago
ja tez lubie samochody...tylko ja dziele je na 2 rodzaje na takie ktorymi lubie jezdzic i na takie na ktore lubie patrzec:)

Gość BM-a 528i
Hejka, Babeczki! Założyłam i myślałam, że nikt się nie wypowie a tu proszę!!! Do zielonych listków Na początek lepiej jeździć małymi autkami dziewczyny, bo i prędkość mała i poznajemy gabaryty i odległości od innych uczestników ruchu. Stopniowo się nabiera doświadczenia a wtedy małe stają się za wolne i mało wygodne. Ja mam prawko długo i nie mogę już sobie wyobrazić siebie w "city" a zaczynałam na maluchu...;-) I nie ważne czy sie widzi maske ( widzieć muszą tylko początkujący). Doświadczenie uczy jazdy na wyczucie i takiego samego parkowania. Większość te umiejętności nabywa. Mam "C" to wiem. W końcu odległości i prędkości innych kierujących nie da się wyliczyć podczas jazdy, trzeba na wyczucie. Co do Smarta, to jest wyjątkowo bezpieczny, jak na swoją klase. Jednak nie posiada tzw "kontrolowanej strefy zgniotu" jak auta z wyższej półki Audi, BMW, Mercedes, ale też nie można nim na trasie śmigać 200 bo to typowy "Mieszczuch". Pozdrawiam wszystkie Fanki Motoryzacji - PRAWE NOGI NA GAZ!!!

Gość super bryka
jasne ze dziewczyny lubia wypasione fury!!! ja mam wypas i ciezka noge (BMW-PO) nie cierpie tylko kierowców dyletantow- takich macho w fiatach uno lub fordach czy innych zlomach jadacych lewym pasem i myslacych ze 120 to zawrotna predkosc ;-)) uwazajcie niby kierowcy zeby was jakas blondyna w mercu czy bmce nie zmiotla z tego lewego pasa!

Gość +++_+++
JAk sie nie ma co sie lubi , to sie lubi co sie ma.....