Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana psychicznie

Błagam niech mi ktoś odpowie, bo sie zabiję

Polecane posty

Zakochałam się w nim :( i tylko raz do tego doszło. A teraz przeżywam takie katusze, że chyba jest to skuteczna terapia dla mnie. Nigdy więcej

bic ,idiotki chętnie zobaczę wasze zdjęcie bardzo prosto jest szkalowac kogos anonimowo, daremne laski jesteście Ike :) nie przejmuj się tymi uwagami zapewniam są bezpodstawne

iwone- a czym ja sie mam przejmowac- zaraz wykapię dziecko, wezmę prysznic wskocze do łózka pouprawiam sex z mężem i spokojnie pujde spać;) czegóż chcieć więcej??? a niektórym tylko pisanie pozostanie.............

Gość krecina
załamana, wspólczuję:( Dopóki się nie upewnisz co do ciąży, nie stresuj się. Zakochałaś się - to masz problem. Właśnie teraz spróbuj z tym skończyć. To najlepszy moment. Nic Ci po zonatym i wiem, co mówię.

zalamana ja tez się zakochałam okrutnie i niemozliwie- tylko jak za przeproszeniem pękła nam gumka to jakoś chciałam być w ciąży...ot taka szczenięca miłośc tylko ja miałam 22 on 28........wiedziałam że dla niego to będzie swojego rodzaju koszmar- żony nie kochal ale córkę piekielnie dlatego wzięłam tabletkę \"po\"

Ike jeszcze raz ci dziekuję, nie wiesz jakie to dla mnie ważne. Idę wziąść kąpiel a jutro skoczę po test.

iwone dzieki

tak zrób! będziesz miała spokojną głowę