Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede milionerka

sluchajcie zarabiam 2 tysiace na ręke!

Polecane posty

a ja zarabiam 10 razy wiecej na reke i jakos trudno mi wierzyc w to ze bede milionerka:P

Gość Ciii...
Ale wy jesteście popaprane...na prawdę... tak orsey to firma dla ubogich bo wy przecież wszystkie ubieracie się w ciuchy po 1000zł macie domy samochody wszystkie jesteście szczupłe i piękne...yhyy ładne bajki.świat nie jest taki piękny.no tak dwa tysiące to bardzo mało...no jak ktoś chce mieć gwiazdkę z nieba domek dwa porszakii i ciuszki z najnowszej kolekcji Versace to tak to strasznie mało bardzo mało ...ale nie wszyscy mają tak wygórowane wymagania ;/ jednym do szczęścia i spełnienia wystarczy że nie muszą się martwić że prąd wyłączą czy nie będzie na jedzenie i może taki człowiek sobie pójść do sklepu kupić ubranie jakie chce nazbyt się nie ograniczając.Dziewczyna chciała pokazać że jeśli ktoś się weźmie za prace i zrobi to z rozmysłem to może dojść wysoko tylko nie można stawać w jednym miejscu.może ona kiedyś dojdzie do 6 tysięcy ale przynajmniej będzie wiedziała że na to zasłużyła a nie bo brat szwagra ma firmę albo szefowi podoba się mój tyłek ... ;/ Czy to dla was aż takie trudne ???

Gość chillll
a coz takiego zlego w masazu erotycznym? oj ja to bym chcial..robc to co lubie i jeszcze przy tym zarabiac..

chill- to zacznij, cóż stoi na przeszkodzie? Ja osobiście w tej profesji bym sie nie odnalazła.

Gość graciella
Jestem studentką, mam 23 lata. Jak poszłam na studia rodzice kupili mi 2-pokojowe mieszkanie, wcześniej na 18 urodziny dostałam samochód, więc nie zaczęłam od zera, jak to się mówi:-) Powiedzieli, że będę dostawać określoną kwotę pieniędzy do łapki i za to mam się wyżywić, ubrać, rozerwać, opłacić wszystkie rachunki (poza komórką, która jest na firmę taty i jakoś się przyjęło, że do tej pory płaci za nią), a oni będą płacić za moje ewentualne leczenie, kursy językowe i zasponsorują mi ferie oraz wakacje. Oczywiście nie jest to majątek, ale jestem im za to dozgonnie wdzięczna:-) Jednak zawsze też pracowałam sama na siebie. Już w liceum sobie dorabiałam jako fotomodelka, pod koniec w weekendy także czasem stałam za barem na dyskotece. Gdy poszłam na studia, również od razu zaczęłam się rozglądać za jakąś pracą. Dzięki mojemu modelkowaniu miałam już jakieś znajomości i pracę znalazłam. Najpierw jedną, potem drugą, teraz pracuję w małej, niezależnej agencji reklamowej, co jest związane z moim 2 kierunkiem studiów, który studiuję zaocznie. Zarabiam trochę więcej od ciebie, a za pieniądze od rodziców płacę również za studia zaoczne, które chcieli mi sfinansować. Podziwiam autorkę tego topicu, że przy takich zarobkach potrafi utrzymać siebie, do tego pomagać rodzinie i jeszcze jest szczęśliwa, że ma stałą pracę. I nie ma w tym ani krzty ironii. Nie jestem z bardzo bogatej rodziny, raczej z klasy średniej - mama jest prawniczką, ojciec właścicielem sporej firmy budowlanej. Mimo tego nie umiałabym wyżyć za 2000 zł miesięcznie. Dlatego naprawdę jestem pełna podziwu dla osób, które tak świetnie dają sobie radę w życiu:-) Życzę powodzenia i milionów w przyszłości:-)

Gość bede milionerką
tak na prawdę to ja zarabiam 2000 ale groszy, bo jestem babcią klozetową. Chciałam się dowartościowac, bo nawet rumuńskie dzieci pod kościołem zarabiają więcej

Gość chillll
no wlasnie! czemu by nie? chcesz pojsc na pierwszy ogien kick?:)

chill- a dziękuję, mam już kogoś kto robi to nieodpłatnie :)

Gość skrzydlata
hej milionerko to super, ze ci się dobrze wiedzie tzn. że realizujesz swoje cele, niewiele osób to potrafi. Faktycznie na tym forum sami zazdrosnicy:P Tu już nawet nie można okazać zadowolenia bo od razu wytkną ci, że się chwalisz:D Chciałabym z Tobą pogadać ale poza tym forum, bo tu widać ludzie niezbyt kulturalni siedzą:P Daj jakiś namiar:D Pozdrawiam

Gość chillll
eetam, pewnie sie wogole nie przyklada niechluj, powiez sie profesjonaliscie kick!

Gość dfsff
kick - moze sie zdecyduj, jakiej jestes plci?

Gość chillll
jak mam sie zdecydowac? pci menskiej oczywiscie. nie wiem skad watpliwosci?

Gość Ciii...
bede milionerka --> a piszesz że zaczynałaś od 850 zł i teraz zarabiasz 2000 tylko dzięki doświadczeniu w innych pracach?? robiłaś jakieś kursy znasz jakieś języki??czy po prostu idąc do nowej pracy masz większe wymagania co do pensji?? Ile czasu mniej więcej pracowałaś w poszczególnych zawodach i ile ich już miałaś??Tak z ciekawości pytam bo nie pisałaś a interesuje mnie to bo za jakiś czas ja też będę mogła już pracować i nie wiem jak nie dopuścić do tego abym stała w miejscu z cały czas niskim zarobkiem.bo co z tego że ja bym zmieniała ciągle prace jeśli ciągle zarabiałabym mniej więcej tyle samo.

Gość Tqez
Ok, no wiec zarabiasz tyle przez okres wakacji, podczas studiow mniej, prawda? Wiec czemu piszesz "Wiedz jeszcze, że ja bez układów i będąc w Twoim wieku i tez studiując zarabiam dwa razy tyle." Poza tym, konkretnie chodzili mi o wypowiedz "2 tys na rękę dla studenta to jest fajna kasa w tym kraju, więc fajnie, że Ci się powodzi i jesteś zaradna." Bo ja nadal twierdze, ze tyle to zarabiaja absolwenci. Nie twierdze, ze student nie moze tyle zarobic, ale nie jest to norma.

Gość Tqez
Zreszta, u nas panuje taka moda, zeby absolwentow na staz zatrudniac za 400zl :o

Gość co tu zrobic
ale jestescie cyniczni, złosliwi...masakra...jad się leje... przykre:O a wiecie ile jest osób ktore nie mają takich 2000 zł mimo, ze maja duzo wieksze doswiadczenie i sa duzo starsi i pracuja naprawde ciezko? Jestescie paskudni. Skoro dziewczyna sie cieszy z czegos, jest zadowolona, ze cos jej sie udaje, posuwa sie do przodu małymi kroczkami, to od razu dobry powod zeby ja zdeptac prawda? Bo na tym beznadziejnym forum obojetnie czy sie narzeka z powodu nadwagi, czy sie chwali swoją figurą, czy sie narzeka ze ciezko wiazac koniec z koncem, czy sie pisze ze jest sie szczesliwym, czy sie mowi ze mialo sie 10 partnerów czy sie pisze ze nigdy nie mialo sie nikogo to TAK CZY OWAK jest sie zgnebionym. Polacy...Wstyd:O

Gość Heh same miliarderki tu widzę
2000 to dla nich mało... A ja się cieszę, że podniosą minimalną, dzięki czemu nie będę głodował :-O

Popieram twoja wypowiedz w zupełności:):):)\"co tu zrobic \" no wreszcie normalna wypowiedz:):):)pozdrawiam .

Gość Ciii...
Odpowie mi ktoś ;( tak przy okazji co tu zrobić w zupełności masz racje .:P

Gość będę milionerką
hej, widzę, że się odezwało kilka normalnych ludzi którzy nie węszą od razu podstępu i nie sa zawistni. Do Ciiii: znam jezyk angielski dobrze, komputer swietnie, jestem atrakcyjna i przemiła, interesuje sie psychologia. Prace mialam różne jak wspomnialam, widze swoja "kariere" albo lepiej "karierke" (choc dla mnie to duzo, bo wielu w moim wieku zyje na utrzymaniu rodziców i nie chce sie pracowac) od hostessy (przelotnie) 8 netto mcdonald 5 albo 4 netto sprzedawca na stoisku 5,5 netto sprzedawca w sklepie 6,6 netto (dwa etaty) praca biurowa 7,5 netto no i teraz recepcja 13 netto skonczylam studium, zaczelam neidawno studia, jesli chce zmienic prace dlatego ze poprzednia mi sie nie podoba, znudzila, malo platna malo ambitna, i jak zmieniam to jasne ze sie rozgladam za wieksza pensją - i ją zawsze mam, zreszta kto by sie zamienial na mniejsza? narazie nie chodzi mi o satysfakcje (choc z tej pracy ja czerpie) ale o to by oplacic studia rachunki itd mieszkam z rodzicami, dokladam sie troche, calosci czynszu nie place, nie mam samochodu. w sumie zyje tak od 1 do 1, mysle ze teraz to sie zmieni, bo znacznie wzrosla moja pensja. a wydatki podobno, no moze z wyjatkiem ze chce zrobic prawo jazdy. w kazdej pracy pracowalam okolo roku, to nei jest krotki czas, pracodawcy patrza podejrzliwie na kogos kto pracuje kilka miesiecy 3-5 i sie zwalnia -ok moze byc cos z nim nei tak, ale ja zawsze mam powody by odejsc z pracy (niestety) i zazwyczaj przyszli pracodawcy o to pytaja i rozumieją. to czy bede milionerka czy nie, tego nie wiem ani ja ani wy, ale mam nadzieje i wiare ze dam rade, ze jak sie chce to sie potrafi. zreszta milionerem (uczciwym, czyli "dojde do wszystkiego sam nie oszukujac ani nie idac po trupach") zostaje sie kolo 40-50, wiec uwazam ze dobrze zaczelam, bo nizej nie zejde w przyszlej pracy, zreszta jestem mloda i wiele drog przede mna, moze i wlasna firma. nie wyszydzam ludzi ktorzy wyssysaja z mlekiem matki samochod, mieszkanie, studia, ale ktoś tu porównał mnie i kogos takiego, bez przesady to jakby porównywac polaka i amerykanina. nie mialam na celu was zezłościć :P zreszta cokolwiek czlowiek nie robi to pewnie was złości, po prostu jestem bardzo szczesliwa i chcialam sie tym podzielic, liczylam na przyjazne osoby, ale zapomnialam o mentalnosci kafeteriuszy...

Gość Ciii...
bede milionerka -->Dzięki za odpowiedź :* na pewno bardzo mi się przydadzą.Hmmm...co do języków to ja tam mam zamiar się nauczyć trzech języków więc jeśli mi się to uda to będzie nieźle.

Gość Ciii...
Ach i oczywiście życzę ci bede milionerka żebyś kiedyś dopadła tego miliona swojego.czy tym milionem będą pieniądze czy jedynie spełnienie w pracy i życiu prywatnym:P ważne żeby być szczęśliwym.A czy ja wiem czy nieograniczona ilość pieniędzy daje szczęście...??:P

Tqez- a może to nie jest fajna kasa? Moim zdaniem jest, zwłaszcza dla studenta. A napisałam to dlatego, że widzę ludzi, którzy gnoją dziewczynę, że \"tylko\" tyle zarabia. Może źle się wyraziłam i odebrałaś/łeś to jako : \"spoko, masz ekstra kieszonkowe\", a to nie tak. Nieco się zezłościłam, bo odniosłam wrażenie, że autorka się przechwala, ale widzę, że nie takie były intencje. A zaradność bardzo cenię, sama tego w naturze nie mam i długo się starałam, by coś w sobie zmienić. Po okresie wakacyjnym się zobaczy - mam pracę (głównie wieczorami i w nocy i by uprzedzić złośliwe komentarze: nie, nie stoję pod latarnią, pracuje po prostu w redakcji serwisu internetowego), kilka zleceń, generalnie - oby do przodu. Poza tym też twierdzę, że w tym kraju płace są nienormalnie niskie, zwłaszcza w mniejszych miejscowościach, a po studiach i z długoletnim stażem pracy zarabia się śmieszne pieniądze. Mój ojciec jest nauczycielem, więc wiem trochę na ten temat. Rozumiem gorycz i nie zamierzam nikomu wmawiać, że jest super. Fakt, pojawiło sie więcej możliwości- ale też wiele zależy od miejsca zamieszkania, szczęścia, trafienia właśnie na taką, a nie inną ofertę.

Gość JustynaPoleca
www.money4you.07x.net

Gość tez jestem z piastowa
z ktorej strony piastowa mieszkasz?

Gość Jestem Bogiem
mój chłopak ma 20 lat i jego pierwsza praca jako mechanik samochodowy = 800zł tygodniowo. Po 2 miesiacach się zwolnil i wyjechal do stolicy gdzie co miesiąc bierze 3200zł !! tutaj gdzie mieszkał wczesniej to było nie realne, dlatego za kilka dni zabieram manatki i jade do niego, moze mi też uda się coś dobrego znaleźc... dodam, ze jego doświadczenie było praktycznie zerowe... słyszalam tez ze mechanik w warszawie wyciaga 4-5tys. w zależnosci od warsztatu, ale ja tam nie wiem. Dzisiaj na kaffe mnie olśnilo i ide do szkoły kosmetycznej. W du..pie mam studia. Ot co.

Gość Jestem Bogiem
pff! 800 miesiecznie a nie tygodniowo!! pociumkało mi sie