Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede milionerka

sluchajcie zarabiam 2 tysiace na ręke!

Polecane posty

Gość a ja nigdy w życiu nie
zarabiałam nawet pod dwa tysiące... a mam 35 lat, znam angielski perfect, mam prawo jazdy, samochód, doświadczenie na kilku porządnych stanowiskach... i teraz szukam pracy, bezskutecznie. Do sklepu nie wrócę.

Gość a ja tjebja
a i jeszcze mam pyt. - ile już zaoszczędziłaś milionerko? :D:D

mam się cieszyć ze jakas anonimowa dzieczyna (prawdopodobnie) chwali sie że zarabia 2 koła? (bo przecież nie mozna tego sprawdzic) i na dodatek dodaje do tego martyrologie i mit o pucybucie bo kiedyś pracowala w McDonalds\'? Dziewczyno zejdz na ziemie !!!!! Duzo obecnych dwudziestokilkulatków zarabiało kiedyś pracą czysto fizyczną, chociazby rozdawaniem ulotek.

Gość bede milionerka
rosalindo - nie chwale sie- czy ty tego nei pojmujesz, jak bym sie chwalila napisalabym zarabiam 2 tysie i kupie sobie kurtke orsaya a wy? po prostu chce sie podzielic wspaniala wiadomoscia dla mnie i pogadac o finansach, a wy zaraz objazd ze sie chwale i ze malo zarabiam, nie musicie tego pisac bo mi nie wmówicie, DL AMNIE 2 TYSIE TO BARDZO DUŻO dla was moze 10 tys to malo a dla innych 1 TYS to duzo, wiec sorry ale az tacy "przydupiasci" chyba nie jstescie ze nie wiecie o tym ze zawsze sa osoby ktore maja wiecej i ktore maja mniej... a moze i jestescie? PS WIESZ JA NIE MAM AUTA, DOPIERO BEDE ZBIERAC, I JAK KTOS NIE WYCHOWAŁ SIE W BIEDNEJ RODZINIE, W BIEDNYM MIESCIE TO NIE POTRAFI SIE CIESZYC Z KASY, A RODZICOM TO JA DOKLADAM DO ZYCIA, A NIE ONI MI, BO MNIE NIE WSPOMAGAJA ANI 1 ZŁ ODKAD SKONCZYLAM 18 LAT, WIEC NIE CHWALCIE SIE ZE MACIE AUTA, UKLADY, MIESZKANIA I ZARABIACI,E PO 10 TYS, BO JA DOSZLAM DO 2 TYSIECY TYLKO DZIEKI SOBIE SOLIDNIE NA TO PRACUJAC, ALE WIDZE ZE SNOBY TU STRASZNE SIEDZA, I WIECIE CO? CZUJE SIE OD WAS SZCZESLIWSZA O WIELE od was, ktorzy zarbaiacie po 10 tysiecy bo mnei te moje 2 tysiace ciesza i wystarczaja, a wam te 10 tys chyba przeszkadza w byciu szczesliwym, moze za latwo je dostaliscie i nie potraficie uszanowac pieniadza. w zyciu jest cos wazniesjzego niz kasa

co ty tam wiesz o naszym życiu kto z jakiej rodziny pochodzi ? My tu jesteśmy, żeby pogadać a nie chwalić się ile kto ma. Ps. ciuchy orsaya i ta twoja Tunezja to raczej dla ubogich. Takiej milionerce jak ty naprawde nie wypada. Pa

z jednym tylko mogę sie zgodzić - bogatym nie jest ten, kto dużo zarabia ale ten kto malo wydaje. To tak a propo wyśmiewania Tunezji, no ale ogłaszanie że bedzie sie milionerka to jest po prostu cyrk na kółkach.

cos mi tu zaczyna sie krecic albo autorka kreci. najpierw pisala ze latwo jej to przyszlo ze dostala to jak slepa kura ziarno a teraz pisze ze solidnie na to pracowala. oj ktos sie tu gubi w zeznaniach hahahahahahahahha. ok spadam 🖐️

Gość bardzo się podniecasz
pensja 2 tys zł a spawacz zarabia 3,5 tys albo kierowca w hurtowni spozywczej - 4 tysiace choć w tym drugim przypadku praca na 4 rano sorry mała ale przy pensji 2 tysiece nigdy nie zostaniesz milionerką :o

Gość bede milionerka
NIESTETY NEI POTRAFICIE GADAĆ BEZ ZŁOŚLIWOŚCI I DOGRYZANIA współczuję, bardzo. ja powiedziałam co wiedziałam, topic się rozkręci gdy przyjdą ludzie, który potrafią patrzeć na świat otwartym umysłem, a nie tak zaściankowo.... Zresztą padło tu słowo : gówniara, sorki ale obrażanie kogoś kto rozpoczął dyskusję to lekka przesada. Uzywanie obraźliwych słów świadczy o niskim poziomie dyskutujących. Nie mam zamiaru się zniżać do Twojego pokroju - ROSALINDA. Masz cos do mojego wieku? Możę ty za to jestes po 30 i zarabiasz 1500 skoro przeszkadzaja Ci studentki.... te wasze pojazdy są Ż A Ł O S N E radze jeszcze raz przeczytac jutro, ajk wam zlosc przejdzie i zastanowic sie czy nie przesadzacie. Mnie nic nie dotknęło więc z tego pojedynku - co oczywisce - bo dialogiem nie mozna tego nazwac z szacunkiem do kazdej osoby............. wychodze z wygraną, gdyż wciąz zarabiam dużo, lubie swoją prace i lubie swoja pensje i jestem szczesliwa. i nie wykluczam ze bede miala wiecej, bo nie ograniczam umyslu tak jak to robicei wy. dziekuje, ale wroce jak na topic przyjda normalni ludzie teraz ide na piwo - uczcic moaj pierwsza pensje - tak dużą :P

Gość milionerzy
piją martini, a dużo to pojęcie względne...

a ja jej gratuluje postanowiła sobie i dopina swego...tak trzymaj mała idź do przodu:P a wy jesteście jak zwykle ...przemilczę to :classic_cool:

Gość port54
bede milionerka - po co wdajesz sie w dyskusje z tymi ludzmi? Daj sobie spokoj, bo to i tak do niczego nie doprowadzi. Mnie tez dzisiaj zgnoili na jednym topiku, widac to standard na kafe. Takie juz sa polaczki. Jeszcze potrafia zgasic w nas optymizm, trzeba jak najdalej sie trzymac od takich ludzi.

Gość 2 koła
to by mi nawet na fajki nie starczyło :)

normalnie nie rozmawiam o pieniądzach, bo po pierwsze: nie mam w tym celu, po drugie: takie pierdolenie \"ile ja to nie zarabiam\" trąci wiochą, ale niech Ci będzie, odpiszę Ci: po pierwsze: 2 tys na rękę dla studenta to jest fajna kasa w tym kraju (ale są i będą lepsi, należy jednak pamiętać, że wielu ma gorzej), więc fajnie, że Ci się powodzi i jesteś zaradna. to, czego nie rozumiem to chełpienie sie tym na forum. Całość sprawia wrażenie dość żałosne. 2 tysiące wystarcza na jako-takie przeżycie w wielkim mieście. Rozumiem euforię, natomiast radziłabym nieco przystopować, chociaż to prawda, co mówią- klasy kupić się nie da. Wiedz jeszcze, że ja bez układów i będąc w Twoim wieku i tez studiując zarabiam dwa razy tyle. Zatem wyzywanie ludzi, którzy zarabiają więcej i oskarżanie ich o układy, sprzedajność i wsparcie rodziców jest nie na miejscu, a do tego widocznie komuś zazdrościsz i takim gadaniem zagłuszasz kompleksy, które, niestety, widać po Twoich wypowiedziach. Reasumując: fajnie, że pracujesz, znam wielu ludzi starszych od nas, którzy narzekają, że rodzice im na piwo nie chcą dać - są to osoby inteligentne, studiujące (lub po studiach) potrafiące jedynie narzekać na sytuacje w kraju (przy czym jeden z drugim ogłoszenia o pracę na oczy nie widział i długo widzieć nie zamierza). Jednak druga strona medalu: pracuj, ciesz, że Ci się powodzi, że jesteś niezależna, ale zachowuj przy tym godność. Nie krzycz o tym na prawo i lewa, nie zazdrość wyższych pensji, bo nigdy nie wiesz komu ubliżasz. Są układy, jasne, ale są tez ludzie, którzy ciężko na to pracują.

Gość chillll
bede milionerka-gratuluje. nie trac optymizmu, to najwazniejsze, terz pare lat temu zaczynalem od 2000 dzic mam wiele wiele wiecej.. i tez slyszalem komentaze ze nie mam fantazjowac tylko brac sie za cos konkretnego hehe

Gość Tqez
taaaa, na kafe to kazdy zarabia ponad 5000 i to jeszcze na studiach :o problem w tym, ze srednia krajowa jest ponizej 3000. No, ale na kafe to sama elita siedzi :o i smiesza mnie glosy, ze na studenta 2000 to jest tak sobie. Nie wiem, czy ktorys z moich znajomych, po dobrych studiach zarabia wiecej, niz 3000. Z reguly pensja to wlasnie 1500-2000. Przypominam, po studiach.

Tqez- tak naprawdę zależy ile rzeczy robisz naraz, w jakiej miejscowości, co masz do zaoferowania. Wiele też zależy od durnego szczęścia. Ja nie siedzę w biurze od 9 do 17, pracuję w 2 firmach, głównie w domu i siedzę po nocach. Czasem nawet 16 godzin dziennie, gdy mamy sytuacje wyjątkowe, awarie, urlopy czyli wyrabiam podwójny etat, poza tym pracuję 7 razy w tygodniu. Nikt mi 5 tysięcy nie daje za pierdzenie w stołek (jeszcze :) ), a korzystam póki są wakacje i mogę tak pracować.

To ciekawe, jak Ty studiujesz? Praca 7 dni w tygodniu, zakladajac, ze sa to studia zaoczne, w weekendy, gdzie siedzi sie na uczelni od rana do wieczora. Chyba ze to takie studia, ze nie trzeba chodzic, a pod koniec semestru idziesz po wpis do indeksu.

Gość chillll
kick wykonuje zapewne masaze erotyczne wieczorami:)

dajcie spokoj ona sie gubi w tym co pisze zreszta niech sie chwali, tylko ze ty autorko nigdy milionerka nie bedziesz za marne 2 tys co ty chcesz odlozyc?

Gość Kasikkkkkk
Gratuluje Ci ,ja tez mam ,tyle czasem wiecej czasem mniej.A wszystko przez wizualizacje i afirmacje.One naprawde działją.Kiedys zarabiłąm 400 zł miesięcznie teraz 5 razy tyle.Polecam każdemu

Gość hmm a
co to za praca którą wykonujesz? pochwal się o ile to nie tajemnica

bo zacytuję sama siebie: \"korzystam póki są wakacje i mogę tak pracować.\" A studiuję dziennie, w ciągu roku akademickiego jednak przystopuję z pracą, o czym moi pracodawcy, jeśli Was to interesuje, są poinformowani. Tekstu o masażach erotycznych nie chce mi sie komentować, gdyż poniżej pewnego poziomu schodzić nie należy.