Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cccch

co leży teraz u Was na biurku??

Polecane posty

monitor + glosniki+ myszka+ postawka pod myszke peseta telefon lusterko portfel zmywacz do pazanokci lakier bialy sztuk 2 lakier rózowy lakier przezroczysty dwa cienie do oczu husteczka slonik z porcelany misiek zolta kaczuszka puder w kamieniu sztuk 2 karta zdrapka do telefonu krem nivea grzebien talerzyk z widelcem zeszyt otwieracz do piwa breloczek zegarek na reke slomka jakis krem klej w sztfcie zaproszenie na przysiege wazon serwetka jakis paperek igla z nitka wbita w miska:D jeszcze jedne cienie sciagi sztuk 2 urwane kolko od fotela ktorego juz w sumie nie ma w pokoju:D kalkulator dwa fleki pomadka jakas masc w pudeleczku opakowanie tabletek mg b6 notes kosmetyczka piornik z sagi a z niego wypadaja dlugopisy blyszczyk do ust nastepny notes i jeszcze jeden notes ulotka z pizzeri wklady do olowka hehe biurko 100 X 60 🖐️

Gość dfgg
o kurfa od czego mam zaczac? :o mam syf :D popielniczka zapalniczka pusta szklanka cola w butelce fajki myszka avon krem kosmetyczka kolumny drukarka aparat 3 pary kluczy axe kubek po kawie dwie gumki nienapompowany balon blyszczyk pc format szachownica spinacze lampa plyty cd telefon zamek do drzwi :o wycinacz do skorek ciastka baterie czyste akrtki do drukarki lakier do paznokci jakeis papierki po slodyczach :o tusze do drukarki kolczyk i duuuuuuuuzo popiplu z popielniczki :D chyba musze posprzątac :D:D:D

Gość szeff
sekretarka ;)

To ja tez sie wpisze monitor klawiatura glosniki lampka nocna\'telefon saszeta peelingu husteczki higienczne tabletki anty pojemnik z dlugopisami\' myszka hmm chyba malo mam tego :P

Gość bałaganiara jestem
U mnie bałagan: kilka płyt organizer notes klej portfel talerzyk z okruszkami kolczyki krem do rąk długopis cązki komóra pilot do wieży kosmetyczka głośniki słuchawka drukarka a jakies zapisane kartki lampka kwiatek w doniczce

Gość no śliczny bałagan mam
1. kartka z rozliczeniem kosztów wszelkich na wrzesień :-) 2. długopis 3. kupon lotka 4. książki, które wczoraj kupiłam i muszę wysłać mamie 5. szminka 6. opakowanie po tabletkach 7. ryza papieru 8. pokrowiec na CD 9. wiele innych CD :-) 10. kartonik z mlekiem 11. kubek z dlugopisami i ołówkami 12. model statku, taki mały, prezent urodzinowy mojego T. :-) 13. porcelitowa figurka Noego i jego żony :-) 14. aparat cyfrowy 15. koraliki me śliczne (niebieskie) :-) 16. kalendarz z Ery 17. kwiatek w doniczce, jakiś bluszczowaty :-) 18. no i myszka + monitor na nadstawce klawiatura jest pod blatem na wysuwanej półce :-)

No a u mnie po sprzataniu i z balaganu zostalo: monitor muszka glosniki lusterko serwetka wazon misio slonik portfel zaproszenie tlefon notesy piornik

Gość znak rozpoznawczy
stosy karteczek, wycinków z gazet, łyżka, widelec z obiadu, kubek z wodą i drugi- z kawą zbożową, krzyżówki, czasopisma, jakieś pomadki, piłeczka do tenisa, 6 notesów, 3 zeszyty, piórnik szkolny, kosmetyczka z karteluszkami, dwie lampki, słownik (zawsze pod ręką), kalkulator, repetytorium do matury z angielskiego, 2 przyborniki, komórka, pojemnik na duperele, zegarek, myszka, drukarka, monitor (;]), głośnik, gumy (w tym jedna przyklejona do gazety)... nawet biustonosz Ano i chusteczka higieniczna Bo mam spore biurko;)

2 plyty cd podstawka pod szklanke monitor myszka glosniki lampka karteczki do notowania koleczko do breloczka dlugopis lusterko wazon z kwiatami peeling do ciała pudeleczko na soczewki woda mineralna chusteczki krople na pchly dla kota gumy do zucia suszarka telefon waciki skarpetki dla niemowlat sztuk 2 pilot od radia opakowanie na spinacze do papieru kufel z suszonymi kwiatami serduszko - breloczek jaskis drewniany kwiatuszek na karteczki Figa nie jestem wcale gorsza od Ciebie :D

Gość a umnie lezy na biurku
80 tys złoty po 10 tys na kazdej kupeczce i sie napawam tą chwilą ze ma tyle kasy

Przeczytana książka, \"Świat nauki\", druga książka - kucharska, album ze zdjęciami, kalendarz, książeczka zdrowia, nóż kuchenny, prawie do końca zjedzone jabłko, krojone tymże nożem, długopis, widelec, duży notes i trzy kartki z niego wyrwane a stoi szklany, ładny dzbanek z wodą i pusta szklanka.