Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cccch

co leży teraz u Was na biurku??

Polecane posty

pudełko plastikowe na żywność głosniki papier toaletowy smarkatki myszka papierek po hallsie chusteczki higieniczne komórka łyżeczka zdjęcię mojej sistruliny solniczka jakieś miedziaki karteczka z pisiołkami kubek z herbatą dwie podstawki pod kubek hallsy zatyczka do perfum i monitor :) bajzel stulecia, nie?;)

Gość zaden nick nei wchodzi
koma moja i córci,gumy do zucia,kubek z herbata i mp3 :)

u mnie długa lista :) 2 plyty CD nozyczki zegarek bransoletka 2 gumki do wlosow wsówka pilniczek do paznokci małe zółte karteczki (zapisane i puste) tabletki (witaminaB) miara krawiecka kolczyki telefon marker lakier do paznokci :-D tylko ja mam taki \'syf??? :-O\'

hehehe głupi ale ciekawy temat..:) u mnie pusty kubek, telefon, gazeta, gumka do włosów, pomadka ochronna do ust, 2 pary kluczy na smyczach, ulotka, książka, worek i dokumenty w koszulce. p.s. skąs ja tyle smieci tu mam???

Gość lepiej nie pytajcie
burdel stulecia :O

Gość cistko z kremem
hehe a Ja myslałam,że jestem nienormalna i zawsze mam lusterko i się w nie gapie :o

monitor 5 głośników :classic_cool: 3 książki kilka figurek (słoniki itp ;) ) 2 spinki do włosów karteczki biurowe 2 pomadki notes kalendarz szklanka z wodą 3 płyty telefon komórkowy kubek z długopisami jutro sprzątam, chyba... ;)

Gość megasyfiara
ja tez mam syf:D komorka x2 tel stacjonarny popielniczka+zapalniczka+fajki olowki kolczyki gumka do wlosow swieczki jakies pudelko blaszane-serduszko potrfel jakies kabelki (od komorki chyba) lampka pilniczek do paznokci karteczki male do zapiskow kubek z herbata i jeszcze taka mala rolka do zdemowania paprochow z ubran to jest do[piero burdel! czas na porzadki!!:D acha, jeszcze jakies gazety znalazlam :D i plyte cd

ciezarki 2 szt po 1/2kg golarka do wlosow telefon pilki tenisowe/2 opakowania/ pilot tv i od wiezy dlugopis srubokret ustnik od alkomatu:-o

mam burdel :P odrazu mówię: Monitor Kwiatek 5 segregatorów z dokumentami lampka głośniki przybornik na długopisy spinacze itp kalendarz samoprzylepne karteczki (cała masa :P ) szkatułka z bizuterią 3 lakiery do paznokci kubek po kawie szkalnka z piwem pusta butelka po piwie talerzyk butelka wody mineralnej telefon pilot od tv pół princessy (orzechowej) Jakies papiry rachunki itp. No i oczywiscie klawiatura i myszka Chyba wszystko ... :P

Nie wiem, nie mierzyłam, ale jest duże ;) Można by na nim niejedno robić, nie ma to jak sprzęt wielofunkcyjny :classic_cool:

bilet komunikacji miejskiej zegarek długopis puszka po \"tigerze\" talerzyk widelec szklanki pomidor dowód osobisty kilka ksiązek kilka gazet pasek paczka po chipsach patyczek po lodzie uff:)

Gość truru
ja chyba jestem porządnicka , (ale to męża biurko :P ) ok , 20 płyt dvd, w slimach monitor myszka mała cola . piwko . szklanka do piwa penseta kabelek ze słuchawkami podkładka pod szklankę

Gość salatka grecka
chyba Was przebije :D smycz pen drive aparat kabel słuchawki opakowanie po batoniku lupiny słonecznika miska opakowanie po monte plyty dyskietki 4 ksiazki wyniki badan krwi lyzeczka jeszcze jedna lyzeczka kartka z przypomieniem o wizycie u dentysty prezentacja maturalna folia pelno malych kartek srubka glosnik, monitor, myszka :P drugi pen drive chusteczka opakowanie po orzeszkach opakowanie po wafelku karta pamieci dlugopis zgniły winogron :D wygralam? :o

jako ze mam pod reka miare krawiecka to biurko zmierzylam... heheh ;-) 120X70 ooooogromne :)

Gość truru
sałatka twoje musi być bardzo duże :D

łoj to u mnie niezły bałagan na tym biureczku;) i znajdzie sie lampeczka, woda, szklana, korale i bransoletka, plyta, chusteczki, ksiazka, maly olowek, dlugopis (calkowicie zdruzgotany) hmm;) telefon;) zdjecie w ramce...sie by jeszcze cos znalazlo;)