Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cccch

co leży teraz u Was na biurku??

Polecane posty

deja vu---wiesz intryguje mnie tu jeden forumowicz, tak co ciagle pisze, ze bandarze musi zmieniac-niejaki Ramzaes, ale mi sie zmyl;-). ta kafeteria jest za bardzo wciagajaca;-)

Nestea - to prawda, kafeteria wciąga, ale z czasem coraz słabiej ;) Ramzes... Przyznam szczerze, że słabo kojarzę... A w czym ta postać jest aż tak intrygująca? ;)

deja vu---czasami przegladam niekotre fora;-) i On mi sie jakos rzucil w oczy ze wszystkich tu facetow wypowiadajacych sie, w tym sensie, ze nawet sensownie pisze, nie ma teraz tu czego zacytowac, ale kiedys przy okazji jak znajde to pokaze;-) hehe, ale moze to tylko zludzenia;-). a odnosnie kafeterii, bardzo duzo beznadziejnych tematow, ale czasami sie chce tu zajrzec tak z samej ciekawosci co sie dzieje;-)

notatki, zeszyty, biustonosz, telefon, ekierka, baterie, potweirdzenie zapłaty, lampka, monitor, zdjęcia, słuchawki, płytka gresowa na podłoge (fragment), matryca grafiki (linoleum), chusteczki higieniczne, dyzodorant, wizytówki na kołocz weselny, pendrive, szal i to już chyba będzie wszystko. o rany :/ ale bałagan...

Gość sam w łóżku jestem i mi zle
u mnie na biurku lezy meter kurzu ups nie ma kto posprzątac :-(

ksiazki ksiazki papiery, poprawione czesci pracy . malej czesci a ma byc na za 2 tyg ( marzenia piekna rzecz).

sam w łóżku jestem i mi zle---to sciereczka w raczke , pronto i do roboty;-) a nie narzeka, w lozku zle, na biurku kurz. ach te chlopy, jak zwykle;-)

Nestea - no to mnie zaciekawiłaś tym kafeteriuszem ;) Trzeba będzie mu się przyjrzeć nieco wnikliwiej... :classic_cool:

monitor na nim kamerka;) ]glosniki lampka sluchawki od skype szklanka z piwem butelka po piwie puszka po piwie:P[taki dzien dzis:o] otwieracz mmoj ulubiony chusteczki higieniczne kawalek papierowego recznika klapouchy z maca plastikowy pojemnik z wypisanymi dlugopisami i polamanymi kredkami fajny pojemnik na podswietlacze[male swieczuszki] nozyczki takie srednie taka stara babcina swieczka;) myszka i to tyle bo jeszcze wyze troche mam pare innych gratow;) ale na biurku- bezposrednio- to tyle mam aaaaaaa jeszcze taki sredniej wielkosci obrazeczek , ktory dostalam dawno temu od kolezanek w [podstawowce na urodziny:)

czy Wy piszecie tez co \'lezy\" wyzej na poziomie nad kompem????///ja wymienilam tylko to co znajduje sie na tym samym poziomie co monitor;)

:D draże kokosowe puszka po piwku oliwka do paznokci karteczki samoprzylepne długopis balsam telefon kubek z herbatą myszka spinka do włosów zdięcie w ramce dużo dziwnych świeczek pilnik do paznokci płyty cd (jej nie przypuszczałam że tyle pierdołek tu mam) :))))

Gość
monitor kamerka internetowa glosniki pluszowy łos pronto skarbonka jakas reklamowka wieszak pilot do wideo kubrk z dlugopisami 11 kartek bateria drut telefon kartka urodzinowa male karteczki chusteczki aparat mikrofon skaner figurka 3 diody bransoletka to bedzie na tyle:o

teraz ja :) lampka monitor pudełeczko ze spinaczami biurowymi mikrofon kubeczek na długopisu z łosiem karteczki i notesiki portfel papier toaletowy płyn do demakijażu piórnik pilot od monitora 2 pilniczki nic dentystyczna szklanka z dwoma łyżeczkami (?) miseczka po lodach telefon patyczek po lodzie (\"wygrałeś Granda\")

o mnie piszecie kobitki kochane troche sie zagapiłem bo sprzątałem głupi mi sie zrobiło ze tylko ja mam kurz na biurku

deja vu---zaden facet nie wart zlamanego grosza, ale wylonimy go z tych bandazy;-), tak z ciekawosci. Z nami dwiema zero szans;-). Bo faceci na kafeterii to takie dziwne zjawisko;-)a dziwne zjawiska trzeba \"badac\" hehe:-)

tak tak nabijacie sie zmnie a JA WAM JESZCZE POKAżE

Gość grhry5y
dlugopisy pisaki swieczki lampa kubek papierosy zapalki ladowarka pilniczek pestka po brzoskwini pilot tusz do rzes notes puste udelko po fajkach

Gość upupupuuupupuup

Gość drumdum
1. przybornik z dlugopisami 2. ned drive 3. kuferek z bizuteria 4. zegarek 5. wisiorek 6. kolczyki 7. lakier do wlosow 8. papiery 9. poduszki od bluzki i jest pozade :P

lol u mnie -cukierniczka -popielniczka -lyzeczka -kawalek rogalika -caly rogalik -ciastka jakies w woreczku zapalniczka dlugopis zeszyt 2 paczki papierosow 2 butelki pepsi o.5 l glosnik portfel gilotynka telefon oczywiscie monitor ,mysz i klawiatura:-) ale syffffffffff

dobry temat:D:D właśnie wczoraj kupiłam plastikowe półki na biurko i w tym pietrowym regaliku już mam jakiś porządek:D:D to co jest---nie da się wymienić:O

Komputer,monitor,sluchawkiz mikro,glosnkiki,2 telefony,mp4,myszka,klawiatura:P balsma do ciala,pare roznych lekow,szklanka,kubek od herabty,filizanka z kawa,talerzyk,banan,futeral na okulary,karteczki,plyty,dlugopisy i olowki,rachunek,legitymacja,karta biblioteczna,kalkulator, kapsel od piwka :P

no to ja tez napisze ;) laptop aparat cyfrowy kabel do aparatu kot :D lampka slownik ortograficzny pojemnik z dlugopisami itp. kubek x 2 lusterko krem do twarzy kuferek z bizuteria pojemniczek na soczewki plyn do soczewek butelka po soku gazeta chip foto-video komorka

monitor + glosniki+ myszka+ postawka pod myszke peseta telefon lusterko portfel zmywacz do pazanokci lakier bialy sztuk 2 lakier rózowy lakier przezroczysty dwa cienie do oczu husteczka slonik z porcelany misiek zolta kaczuszka puder w kamieniu sztuk 2 karta zdrapka do telefonu krem nivea grzebien talerzyk z widelcem zeszyt otwieracz do piwa breloczek zegarek na reke slomka jakis krem klej w sztfcie zaproszenie na przysiege wazon serwetka jakis paperek igla z nitka wbita w miska:D jeszcze jedne cienie sciagi sztuk 2 urwane kolko od fotela ktorego juz w sumie nie ma w pokoju:D kalkulator dwa fleki pomadka jakas masc w pudeleczku opakowanie tabletek mg b6 notes kosmetyczka piornik z sagi a z niego wypadaja dlugopisy blyszczyk do ust nastepny notes i jeszcze jeden notes ulotka z pizzeri wklady do olowka hehe biurko 100 X 60 🖐️