Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *studentka*

DO MAGISTRóW-PLEASE DORADZCIE CO ROBIć

Polecane posty

Gość *studentka*

prosze o pomoc, zawalilam sprawe :( jestem na 5 roku,pracuje i mieszkam juz zagranicą. zdane wszystkie egzaminy zostala tylko obrona.myslalam ze mam komplet materiałow ze soba a okazalo sie ze nie mam. nie napisze pracy, a jesli napisze to polowe. oddac mam ja do 30 wrzesnia,potem mam czekac na date obrony. nie zdarze :( przez brak tych materialow :( do polski poleciec nie moge,bo pracuje non stop :( wiem ze zawalilam,ale pracowalam,musialam sie przeprowadzic,wiecie jak to jest.zycie mam pytanie,czy ktoś z was bronił się może w styczniu,znaczy sie w połowie semestru? :( nie chce czekac roku, zaraz sie porycze normalnie.

Gość *studentka*
please jesli ktoś wie,niech doradzi :(

Gość *studentka*
bede podciągała az mi ktoś doradzi :(

Gość nie przejmuj sieeeeeeeee
u mnie na wydziale zdarza sie to caly czas... wrzesien, listopad czy styczen... jak masz wszytskie zajecia zaliczone i tylko praca magisterska Ci zostala to kiedy napiszesz to odpowiednio miesiac pozniej albo 2 tyg pozniej sie bronisz :classic_cool: i luzik

Gość mozesz sie bronic jak
tylko napiszesz(moj kumpel juz drugi rok pisze prace ;)) jak skonczysz musisz sie umowic na obrone nic nie zawalsz najwyzej zostaniesz mgr troszke pozniej:)

Gość z tego co wiem to
wiele osób z roku broniło się w styczniu, ja miałam obronę w 2 połowie października, po prostu złożyliśmy wniosek o przedłużenie sesji, spokojnie, dowiedz się, co można zrobić i jak to załatwić, skontaktuj sie z promotorem i zapytaj, nasza promotorka szła nam na rękę. Masz konkretny powód, że się nie wyrobiłaś :-)

to chyba zależy od uczelni - u mnie można bronić się w każdym momencie roku akademickiego...musisz zadzwonić najleepiej do promotora i obgadać sprawę:) ja się bronię 26.09 po 3 latach od absolutorium :)

Gość porozmawiaj z rektorem
albo opiekunem roku, w najgorszym wypadku bronic sie bedziesz za rok

Gość *studentka*
jezu dzieki ludziska kochane :) moja wina,myslalam myslalam i dupa staralam sie zalatwic te materialy,ale bliblioteki pozamykane teraz (psia mac) i 3 pozycji nie ma nigdzie :( ufff kurde myslalam ze zemdleje dzisiaj jak sie dowiedzialam swoja droga 1/3 pracy juz mam,gdyby nie te posrane materialy wyrobilabym sie nawet do tego 30 wrzesnia a tu cholera nie,bo trzeba po nie do pl jechac....masakra :(

a nie da się pościemniać tych danych których nie masz ? :classic_cool: ja tak ściemniałam i generalnie promotor łyknął :D nie dopuścił mnie coprawda do obrony w lipcu ale to zupełnie z innych powodów :P :D :classic_cool:

aaa jak o ksiązki idzie to dupa :O bo ja dane liczbowe wymyślałam z kosmosu ale jakbym literaturę wmyśliła to raczej by się kapnął :P :D:D

Gość *studentka*
chomik dziekuje,ale ja tak nie chce :) chcialabym tutaj zaczac studia podyplomowe,wiec niejako mgr potrzebny :)

Gość *studentka*
teoria no wlasnie chodzi konkretnie o ksiazki,praca jest teoretyczna,nie przeskocze tego :( a temat taki po ch....za przeproszeniem,ze kazdy material na wage zlota :( mam miec 100 stron...mam 35 :O

Gość *studentka*
podciągnę może ktoś coś dopisze jescze

Gość tg
a nie mozesz kogos poprosic by ci kupill lub wypozyczyl te brakujace ksiazki i wyslal do Angli...przy zarobkach w UK to chyba nie az tak duzy wydatek a bys miala problem z glowy i moglabys zdazyc napisac ta prace

Gość *studentka*
2 pozycje z 3 sa niedostepne w ksiegarniach,sprawdzalam,naklad wyczerpany wiec inna ksiegarnia tego nie sciagnie nawet, bo w wydawnictwie nie ma.mozna je dostac w bibliotece ale nie w moim miescie.bardzo duzo zachodu z tym zeby ktos jes zdobyl,kombinowalam juz jak moglam :(

Gość Anastazja Łucja
wg mnie jest to kwestia porozmawiania z promotorem i ewentualnie z dziekanem. ale ludzi się bronią w styczniu i kwietniu.