Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forget-me-not28

czy jest tu ktos. kto

Polecane posty

Gość forget-me-not28

nie wierzy, ze sie zakocha-mam 28 lat i zero nadziei

Gość zakochana123
hmmm nie chcialam okropnie, nie wierzylam i sie zakochalam;) ... tobie tez przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie. Mam 28 lat

Gość forget-me-not28
ale ja cale zycie czekam, moi znajomi sa z kims albo po dluzszych zwiazkach, a ja czekam i czekam ... ile mozna czekac?

Gość ja przeciwnie
nie wierzę, że ktoś się we mnie zakocha.

Gość lust
czy wy na tym forum zakladacie kacik wzajemnej adoracji samotnych ludzi narzekajacych na to jak swiat jest okrutny ? z takim podejsciem bedziecie samotni, albo bedzie w zwiazku ktory jest samotny.

Gość forget-me-not28
w sumie tak, do tego trzeba dwojga:) a u mnie tylko rozczarowania albo ja , albo on nigdy wzajemnie

Gość andrzej..
Czekam już prawie 30lat, ale co tam jak już się zakocham to sobie wszystkie lata odbije :)

Gość forget-me-not28
w sumie tak, do tego trzeba dwojga:) a u mnie tylko rozczarowania albo ja , albo on nigdy wzajemnie

Gość nie martw sie
uśmiechnij sie do życia i nie czekaj, samo przyjdzie moze późno ale na pewno powali na łopaty. Tak to sobie tłumacze i basta :)

Gość andrzej..
Lepiej późno niz wcale, tak sobie powtarzam. Choć na razie jest wcale :(

Gość nie martw sie
tak tak koniecznie czekamy na powtórke, tak miło jest kogoś kochać......

Gość forget-me-not28
tak bylam, ale nigdy z wzajemnoscia!!!!!!!!! w wieku 28 lat!!!!!!!!!! to moja najwieksza porazka; jak ma mnie cieszyc kolejny sukces zawodowy, skoro nie mam go z kim dzileic? i ile mam czekac?

Gość blada klementyna
juz dzis o tym pisalam. pracueje z niesamowitym facetem. ma 45 lat. jego dziewczyna ma 41. oszaleli dla siebie. oboje byli samotni. twierdzi, ze nie mial szczescia do kobiet... i uwazal, ze w jego zyciu juz nic sie nie wydarzy. ze juz bedzie sam. i sie spotkali w takim wieku:) juz mieszkaja razem i slub ma byc. zachowuja sie jak para 16-latkow:) i jak sie na nich patrze, to zaczynam wierzyc, ze kazdy ma gdzie ta swoja druga polowke, tylko niektorzy musza dluzej poczekac

Jak dlugo, odpowiadam: 3 miesiące,12 dni, 13 godzin, 5 minut i 3 sekundy! :P Wytrzymasz tyle? :)

Gość nie martw sie
prosze dziewczyn prosze mnie tu nie stękać :) Rozczarowania nie bedzie bedzie strzał amorka prosto w serducho, mocno w to wierze, i kazdej z Was tego zycze. Kurczliwie trzymam sie mysli ze kiedys bede szczesliwa, zasluguje na to ........ ehhhhhh tylko kiedy

Gość forget-me-not28
=-do 3 grudnia,hmm postaram sie wytrzymac:) jestes wrozka?:D

Gość blada klementyna
i gdy czasem go slucham, jak opowiada o swoim zyciu, konczac " ze ONA to najlepsze co w zyciu go spotkalo" , to naprawde wierze, ze kazdy spotka milosc w swoim zyciu:)

Gość andrzej..
blada klementyna -kto by chciał czekać do czterdziestki :O

...nie, ale moge być wróżkiem (ale musialbym pocwiczyc), czas podany losowo...ciekawe czy sie sprawdzi? :classic_cool:

Gość forget-me-not28
do 40 tylko 12 lat:) a mi brakuje kogos przy mnie, czasem zastanawiamm sie czy to nie kara za winy z poprzednich wcielen:D

Gość andrzej..
A mi do 45 brakuje jeszcze 16. Ciekawe co ja przez ten czas będe robił (oprócz przegrywania życia na kafe) ?