Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiesia

JA CHCE SEKSU A ON TYLKO TE ZAKLADY BUKMACHERSKIE

Polecane posty

moj narzeczony na poczatku ideal odkad zamieszkall ze mna nie zwraca na mnie uwagi, lubil sie ze mna kochac i ja go piescilam tak jak chcial i bylo ok, od jakiegos czasu siedzi tylko przed komputerem i obstawia te cholerne stsy itp i mowi zaraz kochanie (to zaraz trwa godzine) mi juz mija ochota i podniecenie, kurcze chce seksu a on chyba mecze, dodam ze jak mu to powiedzialam ze przesadza z tymi meczami to uznal ze mi sie wydaje i ze jego koledzy siedza dluzej...masakra juz nawet kupilam sobie ladny seksi komplet i jak sie pokazalam, to troche mnie popiescil po czym zostawil taka ,,niedokonczona,, no bo mecz... :((((((

a dlaczego dobrze? jak ja dawno temu nie do konca go piescilam to sie oburzal i to zmienilam

ale nie w tym problem ze nie do konca tylko to ze mam wrazenie ze jakies mecze sa atrakcyjniejsze ode mnie

Gość skrajny_ matematyk
No ale co się dziwisz? Wiadomo, ze dla normalnego faceta mecz (szczególnie piłki nożnej) jest ważniejszy niż jakiś tam seks!

Gość Jajogłowy Pterodaktyl
Oj Kasiesia ty taka nie dzisiejsza. Stawać pomiedzy facetem a meczem w tv może tylko wariat albo szaleniec.

Gość studenciak
haha :-D

Gość ksiegowy
hmm powiedz karolowi ze ci to nie pasuje

Gość RobertaWu
Zacznij z nim dzielić jego pasję - ja sama dzięki mojemu chłopakowi wkręciłam się w klimat piłki nożnej i nawet zaczęłam obstawiać mecze na omnibet.pl. Co oprócz dodatkowych pieniedzy ma taki plus, że moja droga połówka tez angażuje sie w moje zakłady i mamy więcej wspólnych tematów :D

Gość babyachtebaby
Ale jak kasę na tym trzepie i na cb wydaje to nic ci nie przeszkadza?

Gość gość
kasiesia - zapraszam na maila to Ci to wyjasnie. Sam duzo gralem i gram. Jak masz ochote to napisz rafaellloooo@o2.pl

Gość gość
Kasiesia pisała 9 lat temu, a swój ostatni post na Kafe napisała w lutym 2008, debilu :D:D:D

Gość gość
sluszna uwaga. nie spojrzalem ale zamiast debilu moze poprostu p*****lo :-)

Gość gość
Znajdź sobie kochanka na http://ekstaza.pl . Może się wreszcie ten twój facet ogarnie... :/