Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest ze

podobam sie wszystkim facetom i nigdy laskom

Polecane posty

Gość jak to jest ze

mozecie to wytlumaczyc.Jeszcze nie spotkalam faceta ktory by powiedzial ze mu sie nie podobam, i to nie tylko do mnie ale raczej do osob postronnych, zreszta nigdy nie spotkalam sie z tym z eby zainteresowal mnie facet a ja go nie. A laski zawsze twierdza ze one nie widza co ci faceci we mnie widza????

Gość hablo espanol
zazdrooosne ;)

oj jaka skromna :p heeee wybacz wszystkim facetom to na bank sie nie podobasz bo ja np lubię pulchne babki a ktos lubi chude, więc nie wszyscy takie same gusta mają,,,

Gość jak to jest ze
no wlasnie chodzi o to ze ja jestem taka normalna, mam ladny biust, nie stylizuje sie na gwiazde filmowa, tylko podobno mam to cos. I chyba laski tego nie czuja . bo te chudsze zawsze mowia- ee ona jest troche za gruba, te grubsze-ona nie ma biustu, ale z reguly jak z plotek slysze to wlasnie te--co ci faceci w niej widza!!!

Gość serdecznie współczuję
Dwaj fotę;)

Gość hablo espanol
może czują? i o to chodzi? zresztą kobiety, które mają powodzenie mają problemy ze zbudowaniem damsko-damskich przyjaźni, niestety.

skąd wiesz ze masz ładny biust?? dlaczego piszesz tak pewnie?? napisz ze podoba ci sie twój biust a nie ze masz ładny, bo kazdy facet lubi inny :) moze w feromonach sie kapiesz i na to leca...bo z gadki to taki pewniak jestes ze az mnie peszy...troche samokrytyki trzeba..:P

Gość jak to jest ze
widzisz na fotkach wychodze niespecjalnie.zawsze jak ktos widzi moje zdjecie,- to sie nie zachwyca, a potem jak mnie pozna na zywo to mowi- ale mila niespodzianka, albo--wcale nie jestes podobna do siebie na zdjeciu

Gość jak to jest ze
a jak mam nie byc pewniak, jak tak leca.

Gość serdecznie współczuję
Bułka, dlaczego chcesz ją za wszelką cenę zdolować? Bardzo dobrze, że autorka jest świadoma swoich walorów.

Gość hablo espanol
ech, facety... Bułeczko - wiem o czym mówisz, nie zmienia to jednak faktu, że są kobiety, które facetów intrygują i mogą nie być w ich typie zupełnie. Nie wiem czy autorka należy do tej grupy, czy nie, ale sam przyznasz, że to się zdarza. Spotykasz drugą osobę (obojętnie czy kobieta czy mężczyzna) i ulegasz zauroczeniu, pomimo tego, że ona ma mały biust, a on ma piegi, co nigdy nam się nie podobało. Feromony, sposób bycia, cholera wie co.

Z gadki to nudna jesteś więc jabym nie poleciał... no to juz skresl \"bułke z masłeem\" z listy swoich wielbicieli...juz nie wszyscy faceci lecą :P ooooOoO ;) PS: na mnie tez leca, więc pewny jestem :)

autorka jest na pewno facetem, zaslinionym onanista..

Gość hablo espanol
Bułka- nieczuły drań z Ciebie ;)

Gość jak to jest ze
bulka- i o to chodzi z ejakbys mnie poznal w realu to zaraz nie moglabym sie od Ciebie odpedzic

ten temat to prowokacja ;( bezsens , autorka nawet wjezyk sie nie ugryzła, tylko dalej brnie ze jest cudowna ;( ee tam nudyyyyyy...lece dalej na topiki moze tam bedzie komu podokuczać :) :):)

Gość vfvfv
jedno słowo...ale...pusta jestes!! na mnie sie patrza ogladaja, ale mam to w dupie. tez mas problem zalisz sie czy chwalisz posłucja jest tyle ludzi poparzonych w roznego rodzaju pożarach, badz maja odrazajacy wyglad z nie własnej winy, bo maja sparalizowana twarz i roznego rodzaju niepełnosprawnosci..i nie stac..ich nawet na operacje plastyczna!!A ty tu piszesz, tak głupi i pusto..zastanow, sie ze poza czubkiem Twojego nosa,sa ludzie ktorzy naparwde maja problemy i cierpia!! wiesz, tzn na mnie sie patrza, ale ja nie zwracam na to uwagi, bo nie ogladam sie; zwykle tak przezywaja spojrzenia mezczyzn, brzydkie laski..ktore maja to cos w sobie, ale niestey nie sa obiektywnie za łądne..prawdziwe pieknosci..juz sa przyzwyczajone tak do wzroku facetow..ze nie zwracaja na to najmniejszej uwagi, bo by nie mogły spokojnie przejsc ulicy,,Ty natomiast,,"wyłapujesz..spojrzenia mezczyzn sama'.. czy ktos sie na mnie patrzy czy nie; haha

Gość vfvfv
ale jestes szurnieta..do tego załoze sie 1000 milionow ze nimfomanka

Gość psychologwtrąciswe12 groszy
masz schizofrenie paranoidalna Schizofrenia paranoidalna Ze względu na różne przyczyny i objawy, wyróżnia się różne typy tej choroby. Schizofrenia paranoidalna cechuje się skomplikowanym systemem urojeń. Są to fałszywe odczucia i przeświadczenia na jakiś temat. Bywają tak zawiłe i realistyczne, że czasami chory przestaje odróżniać, czy dzieje się to naprawdę, czy tylko w jego głowie urojenia wielkościowe – choremu wydaje się, że jest lepszy od innych. Został obdarzony jakąś paranormalną siłą lub w jakiś inny sposób został wywyższony( o ciebie uroda ). Było to bardzo popu-larne urojenie wśród polskiej szlachty

Gość jak to jest ze
ja nie wylapuje spojrzen.nie patrze na facetow na ulicy, przyzwyczailam sie z esie gapia odkad mam 14 lat. nie chce mi sie dzisiaj spac i zaczaelo mnie to zastanawiac, dlaczego laski sa takie z enie potrafia przyznac ze inna dziewczyna jest ladna i to sa wlasnie te brzydkie laski, lub zakompleksione, bo ja na przyklad umiem powiedziec ze dziewczyna jest ladna jak jest, a dodam ze wiekszosc kobiet jest ladnych, malo jest tak naprawde brzydkich kobiet

Gość jak to jest ze
oj marny z Ciebie psycholog.

Gość hablo espanol
zmień towarzystwo i przestań smęcić. Podążam za Bułą.

Gość jak to jest ze
dodam ze juz nie jestem nimfomanka .wyroslam

Gość jak to jest ze
prawdziwy psycholog nie musi przedstawiac swoich analiz na necie. On to robi w pracy. niespelnione marzenia zeby zostac psychologiem czy juz schizofrenia i nie wiem czy ty to wiesz, ale widze ze nie ,ale schizofrenie leczy psychiatra a nie psycholog, bo to choroba ukladu a nie duszy ignorancie!!!

ale psycholg ma wiedz panna z mania wyzszosci!!na temat schizofrenii ktorsa moze sie podzielic, kto tu jeste niespelnionym psyhologiem i sie wywyzsza na pewno nie ja?:):)

jestem sklonny bardziej uwiezyc w prawdziwosc psychologa niz w prawdziwosc twojej atrakcyjnosci hehe..

ale byłas nimfomanka to idze w parze z mania wyzszosci czesto:)