Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest ze

podobam sie wszystkim facetom i nigdy laskom

Polecane posty

hmm... jeszcze pytasz? no to powiem: Twój narcyzm i brak samokrytyki jakiejkolwiek i nie mam tu na myśli posiadania kompleksów- nie trzeba ich miec, by byc samokrytycznym może na co dzień jesteś inna, ale Twoje wypowiedzi tutaj pozwalają mi sądzic, że gdybym Cię spotkała taką jaką się tutaj \'prezentujesz\', w najlepszym razie \'odeszłabym w pokoju\', bo ja niestety temperamentna jestem... i jak perswazja nie pomaga, to staram się dogadac poprzez \'kontakt dotykowy\' ;) (to oczywiście żart)

hmm... sądząc po Twoim odczytaniu mojej wypowiedzi (błędnym zresztą), mam prawo sądzic, że jesteś kiepskim terapeutą :D a wiesz, że nie każdy ma takie samo poczucie humoru? na szczęście spotykam na swojej drodze ludzi z podobnym do mojego :)

hmm...zawód masz ale w glówce tylo to\" oj jaka piekna jestem\" hm...no spoko spoko jestes piękna i tak sobie mysl, wszsyscy co na forum Cie nie wielbią i nie mówią, ze jesteś najpiekniejsza,( chocia.z Cie nie widzieli) sa niedobrzy a ty dalej brniesz...to troche bez sensu ten Topik ;) zdanie innych nigdy Cie nie obchodziło, to po co piszesz?? koloratka :):):) a no chrupaj mnie PS: ja nigdy nie znikam, zawsze wśród was duchem :)

Gość jak to jest ze
zapieklo????

ja tez mam watpliwosci co do mojej inteligencji. czesto mnie zawodzi szczegolnie w kontaktach z kobietami:) pociagaja mnie ladne i puste:)

Bułka ;) nic mnie nie zapiekło, bo w ogóle nie trafiłaś... co najwyżej rozśmieszyło... no i jestem w stanie Cię pożałowac ale, ale... ludzie, którzy żyją w \'nieświadomości\' są szczęśliwsi od tych \'innych\' toteż... w pewnym sensie zazdroszczę \'swobodnych myśli\'

Gość jak to jest ze
ludzie czy wy nie czytacie, ze ja nigdzie nie napisalam ze jestem najpiekniejsza, wrecz przeciwnie pisze przeciez ze np. na zdjeciach wychodze niespecjalnie. terapeuta jestem swietnym-pomagam kobietom z anoreksja i bulimia, moze dlatego tak mi dobrze idzie ze taka jestem!!!

Gość jak to jest ze
pozalowac czego???? poza tym spojrz na sibie mials juz nie pisac a dajesz sie tak wmanipulowac jak dziecko- to ja dziecko zaluje Ciebie jezeli tak jest rowniez w realu

Mnie zawsze sie podobaja takie z \"dobrą gadka ;) \" noi oczywiście poczucie humoru to kluczowa sprawa :), ale niestety takich juz prawie nie ma... szczególnie autorka wykazuje zero poczucia humoru o inteligencji nie wspominajac...

moze koloratka jest jak delfin a nie jak wmanipulowane dziecjko, tzn; pol muzgu spi a drugie pol czuwa?

heheh... ale wyciągasz pochopne wnioski... jno i czytaj ze zrozumieniem... ja np. nigdzie nie napisałam o tym, że myślę o Tobie w kategoriach \'piękna wybiegowego\'... jeśli wiesz co mam na myśli... jeśli nie, to trudno, bo nie mam ochoty tłumaczyc... to co chciałam Ci powiedziec, powiedziałam wcześniej, zanim zaczęłaś mnie atakowac... i nie było tam ani kropli złośliwości, jeśli będziesz chciała, to doczytasz... jeśli nie, to nic straconego- przecież i tak nie interesują Cię opinie innych ludzi pozdrawiam no i dobrej nocy kafeterianom🌻

Autorko a Ty zaczepiłas sie słowa \"zapiekło\", \"pożałować \" i tyle masz do powiedzenia?? jesteś wspaniała lecz ludzi z anorekcji, bulimii, ratuj swiat przed zagładą , ale nie zakładaj wiecej takiego topiku, którego zadaniem miałoby być to zeby wszyscy Cię wielbili, bo nie kazdemu sie chce chwalić tak pewne siebie kobiety...

\'dałaś się wmanipulowac jak dziecko\'- hehe :D no wiesz, bo ja nie potrafię odpuścic sobie riposty:d tak jak w tym momencie np. :D a Twoją ostatnią wypowiedź do mnie, przeczytaj sobie jeszcze raz... albo nie... i tak nic nie wywnioskujesz :P rc- z tym delfinem, to interesujące... hehe :D Bulka- są są... znam wiele z poczuciem, humoru :) no i nie pójdę spac, kurde :P

rc Chyba Ty pół spisz a pół piszesz...W słowie mózg wystepóje kreskowane \"u\" takie kreskowane \"u\" przyponina troche głowę w której znajduje się wlaśnie mózg, nie trutno zapamiętać :), ale tego trzebabyło sie nauczyć już w podstawówce, teraz moze być za póżno...niestety

Gość jak to jest ze
o co Ci chodzilo, o zjadanie literek. niestety niektorzy pracuja o tej porze i na dodatek szybko pisza, wiec to sie zdarza. zauwazylam juz na tym forum, z ejak juz nie ma sie o co do kogo przyczepic, to najlepiej o pisownie, eee

nie rozumiem jak mozna posadzic kogos o nieskromnosc,kogos kto pisze tak: no wlasnie chodzi o to ze ja jestem taka normalna, mam ladny biust, nie stylizuje sie na gwiazde filmowa, tylko podobno mam to cos. I chyba laski tego nie czuja . bo te chudsze zawsze mowia- ee ona jest troche za gruba, te grubsze-ona nie ma biustu, ale z reguly jak z plotek slysze to wlasnie te--co ci faceci w niej widza!!! i do tego wszystko sie dzieje na anonimowym forum!!!!!!!!!!

Gość jak to jest ze
no to prosze napiszcie, co sie dzieje z Waszym, wspanialym zyciem ze spedzacie czas o tej porze przy kompie???

szok po prostu,przeczytalam ten topik i bulka z maslem robi na mnie wrazenie tzw. (tzn ja tak nazywam taki typ \"dyskutanta\") BETONA

nie dopierdalaj sie bulko. jestem dysortografikiem i nalezy mi sie slowo otuchy a nie polajanka.

hihihi ja wlasnie wrocilam z pracy i za moment sie kapie i klade(u mnie \"dopiero\" pierwsza),ale wiem,ze nie mnie pytasz oczywiscie

Gość jak to jest ze
rc masz farta ze zyjesz w tych czasach

hmm... gdyby to był piątek albo sobota i godzina nieco wcześniejsza, to prawdopodobnie można by znaleźc jakiś powód dla którego zadałaś to pytanie... a tak...? no nic... dobranoc i to takie całkowite :P Bułka- ja myślę, że rc nie miał nic złego na myśli nawiązując do delfinów :) poza tym, takie rozwiązanie byłoby bardzo praktyczne, przynajmniej częściej bywałabym wyspana :D

Gość jak to jest ze
gdzie jest pierwsza, bo u mnie nap przyklad 2??? fajne dzieciaki, ja czekam na pierwsza coreczke

nudna sie autorko zrobiłaś to czepiam sie innych, niestety wradna ze mnie istota ...przepraszam Cie rc, jest pózno więc fakt zmęczenie robi swoje ... Ciebie autorko tez, gadaj sobie, wmawiaj sobie tylko w miarę rozsądku .... lece spac bo do pracy rano trzeba wstać :) oj to juz 3 ;( a niedawno 22 była...jak to zleciało w keffffe ...;( DobraNoc :*

Gość jak to jest ze
nie--serio pytam ja siedze bo pisze opracowanie i nudzi mnie to, ale inni????

dzieciaki? moja tyylko jedna dziewczynka:-D reszta to znajomi ze zlobka. pierwsza w Islandii.

a ja jestem w pracy. bo normalnie o tej poze to bym z jakim pustym lecz pieknym kociakiem sie obsciskiwal:) no ale niestety..

Gość jak to jest ze
ha!! dziekuje za dotrzymanie towarzystwa

Gość jak to jest ze
islandia-uuu, bardziej ponuro niz u nas w uk!!!