Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest ze

podobam sie wszystkim facetom i nigdy laskom

Polecane posty

Pewnie nie chciano Ciebie urazic, ze niby odrazu do psychiatry, ale sama sie zdradziłaś :D biedna :) no to juz jak wiesz gdzie masz sie pokierować to moge tylko powodzenia zyczyc i ugrys sie w jezor, bo z gadek wynika, ze masz moze z 15 lat i wielkie mniemanie o sobie, przesadne wręcz oj :) przerośniete jak bułka, która dostała za dużo drozdzy :)

Gość psychologwtrąciswe12 groszy
a dziekuje, ale czemu nie ma tu jej zdjecia?chetnie przyznam ze jest piekna jesli jest/jesli tyllko pokaze ja wyglada! przeciez..zeby powiedziec, ze ktos jest ładny trzeba go zobaczyc

ja sie ciesze, ze nie bede musiał z Toba gadac,,tylko od razu nafaszeruje cie psychiatra neuroleptykami..i sie uspokoisz..znow bedziesz:) normalna:) i nie bedziesz miałą wrazenia, ze wszyscy maja na Ciebie ochote hehe

polecam tez wolontariat w hospicjum, zawsze go polecam ludziom, ktorym sie wydaje ze sa najlepsi..lub ktorym sodowka uderza..hopsicjum to dla nich terepia szokowa.niestety troche bolesna, ale skuteczna jak to nie zadziala..dzwonic po psychiatre

Gość psychiatra56
W manii chory sądzi, że jest atrakcyjniejszym kochankiem od wszystkich innych. Pamiętam pacjentkę, która w stanie manii uwielbiała oddawać się kilku mężczyznom naraz, brała udział w orgiach, choć było to sprzeczne z jej wartościami.

lewatywa. ponoc pomaga na wszystko, tylko uwazaj na rachunek za wode hehe..

Gość ededededededededededededdedede
no widzisz a za mna nawet sie laski ogldaja..to cie pobiłam hehe

ooo.. psychiatra 56 masz moze jej nr. tel??!!

koleżankom sięnie podobasz, bo jesteś nadęta jak balon :P a szemrają po kątach \'co oni w niej widzą\', bo pewno nie wierzą, że z kimś tak aroganckim można chciec przebywac... czy któryś z Twoich \'stałych wielbicieli\' poznał Cię choc trochę? ale taką jaką jesteś, nie taką na jaką się zgrywasz ;)

oj gdzie autorka taka pewna sie podziała?? moze spać sie jej nagle zachciało :) na jej miejscu tez lepiej bym poszedł spać :):):) tutaj komplementów nie dostaje :D co to musiał byc za szok ...

Gość jak to jest ze
typowo polskie- nie doceniac siebie, nire miec poczucia wlasnej wartosci, a jak ktos mowi komplement to powiedziec -no co ty!!!! powiem tak-panny mi zawsze zazdroscily, az jadem od nich bilo, a goscie- tym co chcialam to dalam sie poznac blizej, za jednego nawet wyszlam za maz

Gość a ja jestem ladna
i wedlug facetow i wedlug kobiet, ale nie powiedzialabym, ze sie wszystkim pdobam, bo to niemozliwe.

Lal! to jak wyszlas to nie wracaj please!

no to bardzo pięknie... po co więc zastanawiasz się nad takimi głupotami? Ty podobasz się sobie, swojemu mężowi... innym mężczyznom- ciesz się tym i tyle- nie musisz trąbic na około o swojej piękności, bo Ci, którym się spodobasz dadzą Ci znac... ewentualnie pomyślą \'jaka piękna kobieta\', nie wystarczy Ci to? ja nie widzę problemu, żeby komuś powiedziec \'jak ślicznie wyglądasz\', \'do twarzy Ci w czymś tam\'- jeśli ktoś powie mi to samo, a ja akurat wiem, że pół godziny stałam przed lustrem i dobierałam odpowiedni kolor np. bluzki, to bez zawahania odpowiem- dziękuję, ale... nie chodzę i nie obnoszę się z tym... nie mam zwyczaju też myślec idąc ulicą \'oh jak ja cudownie wyglądam, pewno wszyscy padną z wrażenia\'- owszem= można, a nawet trzeba się sobie podobac... ale nie można popadac w narcyzm... :O

no wlaśnie, trzeba mieć troche samokrytyki, ja nie przeczę, bo moze autorka to serio ładna laska,( (nie mylić z fajną, bo taką nie jest :) )) ale nie mozna gadać ze podobam sie wszystkim facetom, a babkom nie bo to nierealne poprostu a ona sie upiera i dalej swoje pierdoły wali , to kusi do tego zeby jej podokuczać poprostu ...ma pecha ze trafila na nie ten \"zestaw\" nocny i kazdy jej troche nawrzucał :) oOo ;)

Gość jak to jest ze
typowe- u nas w karju nie mozna sie cenic, bo albo sie jest chorym, albo zarozumialym czytam was od tygodnia wieczorami i widze smutne porzucone laski i samotnych facetow bez terazniejszosci ,przyszlosci i celu w zyciu z idealem kobiety ale osobowoscia nizdolna do zdobycia tego idealu.smutne!!!

Gość ededededededededededededdedede
nauka...zwana matematyka i rachunek prawdopodobienstwa..statystyka..mowia.., ze nie ma możliwosci zebys sie podobala wszytskim..jestes albo ignrantka z matematyki pała(tylko nie mow ze studiujesz..na polibudzie..bo cie wysmieje)...moja droga..nie jest mozlwie fizycznie podobac sie wszystkim facetom, nawet jakbys była jak aneta Kreglicka..bo ona choc piekna, tez sie wszystkim nie podoba..a jak nie wierzysz..poszukaj sobie literatury dokształc sie z matmy nieco, bo malutka twa wiedzie..za to nieświadomosc wielka.. podobac sie wszystkim facetom..to takjakbys powiedziała..ze grawitacja jest w całym wszechswiecie:)

Gość jak to jest ze
troche mnie to nawrzucanie nie zbilo z tropu, niestety dla Was, bo jakos zdanie innych ludzi mnie nigdy nie obchodzilo, ale topik patrze sie rozkrecil

jak to jezt ze- ta... bo każdy, kto nie powiedział Ci \'bo są zazdrosne\' jest be... Bułka z masłem- mogę Cię gryznąc? bo zgłodniałam :P

Gość jak to jest ze
ja to napisalam opierajac sie na autopsjii.powiedz mi prosze jak to mozliwe ze przez 30 lat zycia poznalam setki facetow i kazdy, doslownie kazdy probowal sie ze mna umowic wczesniej czy pozniej

moze zachowujesz sie jak kotka w czasie ruji? ocierasz sie o sprzety pomrukujesz prowokujesz?

hmm... może masz niezły bajer, a może chcieli Cię tylko przeleciec? :P a tak serio- może rzeczywiście masz coś w sobie, co przyciąga mężczyzn... nie wiem co to... ale jeśli jest coś, co wywołuje wrednośc kobiet, to ja już wiem co to ;)

Gość jak to jest ze
tak-cale zycie w szkole i w pracy mrucze -ha ha ha. Mogloby to miec oplakane skutki dla mnie, bo w przeciwienstwie do kolegi powyzej naprawde pracuje jako terapeuta, wiec moglabym zostac oskarzona o molestowanie pacjentow

Gość jak to jest ze
koloratka co????????

cos musi byc na rzeczy.. zakladajac szczerosc wypowiedzi to cos musi tych nieszczesnych facetow przyciagac. a nie jest to intelekt jak juz zdazylismy sie przekonac.

jak to jest ze- szkoda słów :P zostawiam Cię z Twoim \'problemem\' oraz innymi uczestnikami tej pasjonującej dyskusji- może dojdziecie do jakiejś budującej odpowiedzi na Twoje pytanie Dobranoc ;) Ps. Bułka z masłem zniknęła (no... zniknął :P), ale słowo honoru- ja jej/ go nie zjadłam :P

Gość jak to jest ze
rc, wrecz przeciwnie-w przeciwienstwie do wygladu , nawet wiekszosc kobiet twierdzi ze mam wysoki intelekt. Chyba nie sadzisz ze mozna tak krecic facetow bez idealnego wygladu (bo nie napisalam z etaki mam, wrecz przeciwnie) nie dziajlajac intelektem czy raczej uwazasz ze moja penosc siebie to brak inteligencji, bo jezeli tak to mam watpliwosci co do twojej

Gość jak to jest ze
koloratka sadzac po twoim zarciku, wlasnie nalezysz do tych porzuconych samotnych, bo troche dretwa jestes