Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jak to jest ze

podobam sie wszystkim facetom i nigdy laskom

Polecane posty

Go艣膰 jak to jest ze

mozecie to wytlumaczyc.Jeszcze nie spotkalam faceta ktory by powiedzial ze mu sie nie podobam, i to nie tylko do mnie ale raczej do osob postronnych, zreszta nigdy nie spotkalam sie z tym z eby zainteresowal mnie facet a ja go nie. A laski zawsze twierdza ze one nie widza co ci faceci we mnie widza????

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 hablo espanol
zazdrooosne ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak to jest ze
no wlasnie chodzi o to ze ja jestem taka normalna, mam ladny biust, nie stylizuje sie na gwiazde filmowa, tylko podobno mam to cos. I chyba laski tego nie czuja . bo te chudsze zawsze mowia- ee ona jest troche za gruba, te grubsze-ona nie ma biustu, ale z reguly jak z plotek slysze to wlasnie te--co ci faceci w niej widza!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 serdecznie wsp贸艂czuj臋
Dwaj fot臋;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hablo espanol
mo偶e czuj膮? i o to chodzi? zreszt膮 kobiety, kt贸re maj膮 powodzenie maj膮 problemy ze zbudowaniem damsko-damskich przyja藕ni, niestety.

Udost臋pnij ten post

sk膮d wiesz ze masz 艂adny biust?? dlaczego piszesz tak pewnie?? napisz ze podoba ci sie tw贸j biust a nie ze masz 艂adny, bo kazdy facet lubi inny :) moze w feromonach sie kapiesz i na to leca...bo z gadki to taki pewniak jestes ze az mnie peszy...troche samokrytyki trzeba..:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak to jest ze
widzisz na fotkach wychodze niespecjalnie.zawsze jak ktos widzi moje zdjecie,- to sie nie zachwyca, a potem jak mnie pozna na zywo to mowi- ale mila niespodzianka, albo--wcale nie jestes podobna do siebie na zdjeciu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak to jest ze
a jak mam nie byc pewniak, jak tak leca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 serdecznie wsp贸艂czuj臋
Bu艂ka, dlaczego chcesz j膮 za wszelk膮 cen臋 zdolowa膰? Bardzo dobrze, 偶e autorka jest 艣wiadoma swoich walor贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hablo espanol
ech, facety... Bu艂eczko - wiem o czym m贸wisz, nie zmienia to jednak faktu, 偶e s膮 kobiety, kt贸re facet贸w intryguj膮 i mog膮 nie by膰 w ich typie zupe艂nie. Nie wiem czy autorka nale偶y do tej grupy, czy nie, ale sam przyznasz, 偶e to si臋 zdarza. Spotykasz drug膮 osob臋 (oboj臋tnie czy kobieta czy m臋偶czyzna) i ulegasz zauroczeniu, pomimo tego, 偶e ona ma ma艂y biust, a on ma piegi, co nigdy nam si臋 nie podoba艂o. Feromony, spos贸b bycia, cholera wie co.

Udost臋pnij ten post

Z gadki to nudna jeste艣 wi臋c jabym nie polecia艂... no to juz skresl \"bu艂ke z mas艂eem\" z listy swoich wielbicieli...juz nie wszyscy faceci lec膮 :P ooooOoO ;) PS: na mnie tez leca, wi臋c pewny jestem :)

Udost臋pnij ten post

autorka jest na pewno facetem, zaslinionym onanista..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hablo espanol
Bu艂ka- nieczu艂y dra艅 z Ciebie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak to jest ze
bulka- i o to chodzi z ejakbys mnie poznal w realu to zaraz nie moglabym sie od Ciebie odpedzic

Udost臋pnij ten post

ten temat to prowokacja ;( bezsens , autorka nawet wjezyk sie nie ugryz艂a, tylko dalej brnie ze jest cudowna ;( ee tam nudyyyyyy...lece dalej na topiki moze tam bedzie komu podokucza膰 :) :):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vfvfv
jedno s艂owo...ale...pusta jestes!! na mnie sie patrza ogladaja, ale mam to w dupie. tez mas problem zalisz sie czy chwalisz pos艂ucja jest tyle ludzi poparzonych w roznego rodzaju po偶arach, badz maja odrazajacy wyglad z nie w艂asnej winy, bo maja sparalizowana twarz i roznego rodzaju niepe艂nosprawnosci..i nie stac..ich nawet na operacje plastyczna!!A ty tu piszesz, tak g艂upi i pusto..zastanow, sie ze poza czubkiem Twojego nosa,sa ludzie ktorzy naparwde maja problemy i cierpia!! wiesz, tzn na mnie sie patrza, ale ja nie zwracam na to uwagi, bo nie ogladam sie; zwykle tak przezywaja spojrzenia mezczyzn, brzydkie laski..ktore maja to cos w sobie, ale niestey nie sa obiektywnie za 艂膮dne..prawdziwe pieknosci..juz sa przyzwyczajone tak do wzroku facetow..ze nie zwracaja na to najmniejszej uwagi, bo by nie mog艂y spokojnie przejsc ulicy,,Ty natomiast,,"wy艂apujesz..spojrzenia mezczyzn sama'.. czy ktos sie na mnie patrzy czy nie; haha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vfvfv
ale jestes szurnieta..do tego za艂oze sie 1000 milionow ze nimfomanka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 psychologwtr膮ciswe12 groszy
masz schizofrenie paranoidalna Schizofrenia paranoidalna Ze wzgl臋du na r贸偶ne przyczyny i objawy, wyr贸偶nia si臋 r贸偶ne typy tej choroby. Schizofrenia paranoidalna cechuje si臋 skomplikowanym systemem uroje艅. S膮 to fa艂szywe odczucia i prze艣wiadczenia na jaki艣 temat. Bywaj膮 tak zawi艂e i realistyczne, 偶e czasami chory przestaje odr贸偶nia膰, czy dzieje si臋 to naprawd臋, czy tylko w jego g艂owie urojenia wielko艣ciowe – choremu wydaje si臋, 偶e jest lepszy od innych. Zosta艂 obdarzony jak膮艣 paranormaln膮 si艂膮 lub w jaki艣 inny spos贸b zosta艂 wywy偶szony( o ciebie uroda ). By艂o to bardzo popu-larne urojenie w艣r贸d polskiej szlachty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak to jest ze
ja nie wylapuje spojrzen.nie patrze na facetow na ulicy, przyzwyczailam sie z esie gapia odkad mam 14 lat. nie chce mi sie dzisiaj spac i zaczaelo mnie to zastanawiac, dlaczego laski sa takie z enie potrafia przyznac ze inna dziewczyna jest ladna i to sa wlasnie te brzydkie laski, lub zakompleksione, bo ja na przyklad umiem powiedziec ze dziewczyna jest ladna jak jest, a dodam ze wiekszosc kobiet jest ladnych, malo jest tak naprawde brzydkich kobiet

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak to jest ze
oj marny z Ciebie psycholog.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hablo espanol
zmie艅 towarzystwo i przesta艅 sm臋ci膰. Pod膮偶am za Bu艂膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak to jest ze
dodam ze juz nie jestem nimfomanka .wyroslam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak to jest ze
prawdziwy psycholog nie musi przedstawiac swoich analiz na necie. On to robi w pracy. niespelnione marzenia zeby zostac psychologiem czy juz schizofrenia i nie wiem czy ty to wiesz, ale widze ze nie ,ale schizofrenie leczy psychiatra a nie psycholog, bo to choroba ukladu a nie duszy ignorancie!!!

Udost臋pnij ten post

ale psycholg ma wiedz panna z mania wyzszosci!!na temat schizofrenii ktorsa moze sie podzielic, kto tu jeste niespelnionym psyhologiem i sie wywyzsza na pewno nie ja?:):)

Udost臋pnij ten post

jestem sklonny bardziej uwiezyc w prawdziwosc psychologa niz w prawdziwosc twojej atrakcyjnosci hehe..

Udost臋pnij ten post

ale by艂as nimfomanka to idze w parze z mania wyzszosci czesto:)

Udost臋pnij ten post