Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo sie ciesze

Wyjatkowo sie ciesze - z braku MYSZKI24 na tym forum!

Polecane posty

ja chyba jednak dominuje na ogolnej kafe mam otwarte dumnie w calym oknie, a pod spodem Navision, na biurku jakies papiery nie powiem ile zarabiam bo nie gadam o takich sprawach i nie jesem kuśnierzem kuśnierz ma lekka fuchę, nie to co ja ja musze je zabic

aaaaha, czyli jedym slowem odszczelamy zwierzyne łowną?;) i w wolnych chwilach siedzimy na kafe.

Gość ble ble ble ble ble ble
Myszka jakos krótką tą ciąże miała...czyżby slub z miłosci do dziecka? hehehe

Diety to klasyka :-D \"Powiedzcie mi czy jak ważę 45 kg przy 170 cm wzrostu, to jestem gruba\"; \"Znowu się nawpieprzałam żarcia - heeelp\"; \"Dieta 400 kcal - zemdlałam na ulicy - dlaczego???\" Normalnie klasyka:-P Ale bym sobie chętnie popisała, a niestety roboty mam full, koniec miesiąca:(

Gość wolę się nie ujawniać
A co Was tak szokuje, że bierze ślub w ciąży? Kiedy moje koleżanki zachodzą w ciążę, to pierwsze co robią, to biorą ślub, a jak która tego ślubu nie bierze, to zazwyczaj oznacza, że facet tego nie chce, albo ich na to nie stać. Ja też wolałabym się urodzić w pełnej rodzinie. Może nie chcą czekać latami na odpowiedni moment? bo potem a to problemy z dzieckiem, a to w pracy coś nie tak, brakuje czasu, pieniędzy i niekiedy chęci, a ciąża jest swoistym kopniakiem. Ja byłabym szczęśliwa gdybym zaszła w ciążę i mój facet pierwsze, co by powiedział, to: "kochanie, wyjdziesz za mnie". Co to za radość czekać na dziecko, a z jego ojcem żyć na kocią łapę? Albo składać podpisy w dzienniczku- tatuś Kowalski, a mamusia Nowak. Nie chciałabym być konkubiną- to tak ordynarnie brzmi. Albo co powiecie o parze, która planuje ślub, rozgląda się za salą, a tu się nagle okazuje, że ona jest w ciąży? mają odwołać ślub, bo dziecko w drodze. Ślub w ciąży to jakiś wstyd? Facet mojej siostry nie chciał ślubu, twierdził, że nie ma czasu, że wesele to niepotrzebny wydatek, że nie chce mu się tego załatwiać, chodzić po poradniach. I żyli tak razem przez 5 lat, aż w końcu ona zaszła w ciążę i w niego piorun strzelił: zapragnął ślubu. Może to świadczy o odpowiedzialności faceta?

Gość nie mam nic do slubu w ciazy
nie o tym mowa. Ona najwidoczniej wkurzala czyms towarzystwo skoro az tyle osob jej nie lubi. kupe lasek bierze slub w ciazy, nawet pisza to otwarcie na forum,i jakos niks sie ich nie czepia. To akurat jej zachowanie wkurzalo ludzi na forum. Bylo wiele topicow na jej konkretny temat, najczesciej nieprzychylnych.

Gość ja też jej nie lubię
jest przemądrzała, bez gustu i we wszystko się wpieprza z radami typu "u mnie było lepiej" "Bo moja była najładniejsza" :O trochę samokrytyki :O

Ale Wy jestescie pasudnie zazdrosne...Chryste z Nazaretu :D, ja tam myszkę pozdrawiam, zyczę szczęścia dla Synka Rozejść się babiszony do garów! do książek! do seksu! popływasć, obejrzeć film, paznokcie wyczyścic, a nie siedzą i dupe trują!!!!!! a kysz

Gość zazdrosne a o co
nie mierz wszystkich swoją miarą :)

a wiecie co to jest ironia? Chodziło mi o to że ona po wszystkich jedziła, krytykowała ona naj naj i prosze jest naj naj....a facet to najpierw sie powinien oswiadczac a nie pod przymusem ciazy... a zdrugiej strony jak facet dupa to lepiej byc samotna mamusia;) a tekst ze najpierw ciaza bo pozniej praca itp...no to sory...powodzenia w zyciu;)

a ty skąd wiesz że my już nie bylismy po zareczynach jak zaszłam w ciąże a prace stała mam maz tez i w niczy nam ciaza nie przeszkodziła ja nie wszytkich krytkuje wyrazam swoja opinie po to jest forum

zareczyny to nie to samo...a swoja drogą wszystkie gwiazdy na niebie wskazują ze raczej jestes przypadkiem nr 2 czyli ślub z miłosci...do dziecka hehehe Gdybys to ty miała decydowac chciałabys idelanie...wszystko czyli napewno bez brzucha przy ołtarzu

ej, poczekajcie, przeciez ona wczesniej sam cywilny chyba miala, wiec nie gadajcie ze jej slub byl z powodu ciazy

owzem mielismy slub cywilny a pozniej koscielny i zareczyny były do koscielnego a dzicko było dla na spełnieniem a czy szłam do ołtarza z brzuchem czy nie to było dla mnie bez znaczenia i tak czułam sie piekna

Gość oseeooo
Mysza,nie tłumacz się na forum.To żenujące,wiesz