Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość benzoesan sodu II

dziwny jest ten świat

Polecane posty

powiem tak: \"kobieta powinna być dziwką w łóżku (oczywiście w jednym konkretnym), damą w salonie i gospodynią w kuchni\" - nie twierdzę, że taka jestem, ale taki model mi sie podoba, więc zaprzeczać nie będę, że nigdy mi się nie zdarza nie być niegrzeczną - ale grzeczna też bywam, czasem nawewt za bardzo ;)

Ależ się pięknie reklamujesz.... gdybym nie widział w Tobie niegrzecznej acz cnotliwej i wielce nadobnej białogłowy, mógłbym w mrocznych czeluściach swego zdeprawowanego męskiego umysłu aż bulgocącego od wyuzdania i zepsucia, pomysleć sobie, że mnie zachęcasz :P

nie napisałam jaka jestem, tylko co mi sie podoba - a to żadna reklama \"gdybym nie widział w Tobie niegrzecznej acz cnotliwej i wielce nadobnej białogłowy ...\" - ale na szczęście widzisz i w mrocznych czeluściach twego zdeprawowanego męskiego umysłu aż bulgocącego od wyuzdania i zepsucia nie popełniasz tego błędu :)

ale wiesz jak to jest.... człowiek dąży do ideałów... stara sie do nich maxymalnie zbliżyć... i co ja sobie pomyslalem to ja juz tylko wiem... ale musze tutaj utrzymywać pozory, bo głupio tak wykładać wszystkie karyty na stół... nawet jesli ma sie 5 asów :P

no ba, pozory to podstawa - gdybyś te 5 asów wyłożył od razu na stół, to zapewniam Cię, że bym nawet przez 5 minut tu z Tobą nie bzdurzyła. Więc je lepiej trzymaj póki co głęboko w tym rękawie - i bynajmniej nie dlatego, żebym ja Ci nie uciekła, bo jak Cię już odrobinke znam, to śrdnio Ci na tym zależy (i dobrze ), to po prostu taka dobra kumpelska rada, a raczej potwierdzenie Twojej teorii ;)

hmm z zasady nie kumpluje sie z atrakcyjnymi kobietami :D ale przyjmę radę jako quasi kumpelską... oraz - nie wiem czemu przypuszczasz, że Twe zniknięcie z tematu byłoby mi obojętne? Tzn serca by mi to nie rozdarło, ale delikatne ukłucie odczułaby ma wrażliwa dusza :P

posuwam lepiej... wczoraj np stwierdziłem, że szafa w moim gabinecie stoi w niewłaściwym miejscu.... to ciężka antyczna szafa a posunąłem ją o dobre 80 cm nie rysując podłogi!!!! i jak?

czyli ma średnio fajną alternatywę - albo muszę być brzydka, albo nici z kumplowania ;) a o Twoją wrażliwą duszę jestem wyjątkowo spokokojna :) fajnie się z Tobą bzdurzy komiczne, ale muszę zmykać narka :) pamieciowa --> co Ty gejem jesteś, czy co??? Weź się chłopie hamuj trochę ;)

klaudka 27 - mi to zwisa. Nie zalezy mi na laskach. Ani tez nie jestem peadlem. Moze troche flustrat. Zreszta zadna laska juz mi nie przypasi. No chyba ze w agencji. Spadam narka