Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość benzoesan sodu II

dziwny jest ten świat

Polecane posty

Gość benzoesan sodu II

Kobiety najbardziej lubią facetów którzy mogli by z powodzeniem dać potem jej po mordzie i zdaje się delektują się taką możliwością a potem skomlą że trafiły na drania.

rozumiem, że jestes rozmemłanym \"romantykiem\" ktorego wszystkie baby robią w konia, bo jest totalnym frajerem...?

...jeb ma rzesze fanow na forum, ja tez sie dopisuje!:classic_cool:🖐️

Już któryś raz tutaj \"słyszę\", że kobiety lubią chamów, którzy biją itd. W pewnym sensie jest w tym dużo racji, ale nie do końca chodzi o to, że taki cham zazwyczaj nie zabiega o kobietę, a jak świat światem, najbardziej pociąga to, co jest trudno osiagalne: to taka \"pogoń za króliczkiem\" (ze to tak ujmę śmiesznie :) ) często też jest tak, że kobiety psują facetów - to znaczy w momencie, kiedy coś sie zaczyna dziać on chamem jeszcze nie jest (nie mylić: cham, a facet zdecydowany, stanowczy to dwie różne sprawy), ale w trakcie związku szare myszki pozwalają na wszystko, są na każde skinienie, nie odzywają się nic, jak przegnie pałę raz, drugi, trzeci ... więc on sukcesywnie nabiera świadomości, że może sobie juz z nią pozwolić na wszystko - uderzy, to ta i tak sie nie odezwie, bo juz jest od początku ustawiona . Taka jest niestety natura człowieka: dać palec, to będzie chciał rękę I można sobie takiej gadać: jak uderzy raz to zmykaj, póki jeszcze możesz, jak przegina z alkoholem to stanowczo - albo to zmienia albo do widzenia ... itd. Można by pisać i pisać. No więc \"mądre panie\" potem płaczą w poduszkę i mają pretensje, do całego świata

nie ma co oceniać ludzi po pozorach - często jest tak, że facet zgrywa cwaniaczka tu i tam, a w domu, przy kobiecie to po ścianach jest ustawiany - osobiście znam kilku takich facetów. W momecie, kiedy pojawia się ich babka na horyzocnie następuje diametralna zmiana

...to mozna miec cos takiego wypisanego na twarzy?

a ja powiem jak to jest.... kobieta lubi MĘSKIEGO FACETA... taki ją kręci.... niestety ci mili i dobrzy panowie zazwyczaj są zwykłymi mamejami i nadają sie najwyzej na męską forme przyjaciółki... z takim facetem nie ma chemii... taka niedorajda życiowa zazwyczaj dorabia sobie etykietke "romantyka" i twierdzi, ze kobiety są złe... a zromantykiem nie ma nic wspólnego... dlatego z dwojga złego, wolą jakiegos chamka, bo on przynajmniej wykazuje cechy mężczyzny... Jak tak patrze na facetów, to wiekszosc to takie miękkie faje, że głowa boli... mnie samego to smieszy, a co dopiero kobiety.... oczywiscie istnieja kompilacje cech męskich i uprzejmego faceta... ale takich gosci jest dosc mało...

a raczej \"wychować\" - żeby nie było nieporozumiń z tymi, co to za słówka łapią i dopisują górnolotne ideologie do wszystkego ;)

Gość nalesnik
hej ja tez tak mam wole facetówn niedostepnych. wlasnie za jednym takim wodze wzrokiem.... hehheeh i tak sie zastanawiam czy do niego nie napisac z checia spotkania.heheheh gorzej jak oleje!!!!!!!!!!!

jak odpisze, tzn, że nie był taki niedostępny, czyli olejesz go Ty.... jesli nie odpisze, tzn że Cie olał i faktycznie jest niedostepny... czyli kolejny ideał, ktory przeszedl Ci kolo nosa :P:P:P

Gość nalesnik
a ja nie weim czy jest chamem czy nie.wiem ze jest niegrzecznym chlopcem heheh ktorego bym chciala poskromic heheh

Gość nalesnik
tak sie zbieram z eby zgadac do niego na gg ale sie boje heheh mam nadzieje ze mnie nie oleje. a jak tak to zobaczy jak ja go oleje hehe

Gość nalesnik
ale jak on probowla z emna pogadac na gg to ja mu kazalam czekac az sie chlopak wylaczył niecierpliwy jakis czy co!!!!!!

dokładnie tak :) dodam jeszcze ku przestrodze niektórych pań: cham zazwyczaj jest męski, ale \"męski\" nie zawsze jest chamem ;)

Gość nalesnik
a ja tam nie wiem jakich wole....

Gość nalesnik
wiem tylko ze facet musi miec to cos co mnie do niego ciągnie........

nalesnik ---> no wiesz, na początku nigdy sie do końca nie wie, jaki jest facet. Cały szkopuł w tym, żeby sie umieć w pore wycofać, kiedy się zorieniujesz, że cos jest nie tak. I w tym miejscu niestety wiele pań odnosi sromotną porażkę :O

Gość nalesnik
No dokladnie chlopak ktory mnie tak kreci nalogowo pali zioło ale jakos mi to nie przeszkadza wierze ze moglabym go zmienic ale wiem ze mi sie to nie uda. bo nigdy nie bede znim i tyle.........glupia naiwnosc we mnie tkwi..

najlepsi są faceci mądrzy - bo tacy wiedzą, kiedy mają być grzeczni, kiedy przynieść kwiaty, a kiedy uderzyć pięścią w stół - ale leciutko, co bym się za bardzo nie przestraszyła lub nie wkurzyła ;)

Gość nalesnik
dokładnie. ale jakos taki typ mnie nie rajcuje.zawsze wiedzialam ze mam wypaczona psyche heheheh. jeszcze na takiego porzadnego nie natrafilam ale moze kiedys sie taki pojawi i zawladnie moim sercem oby jak najszybciej heheh