Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tschayah

czarna sukienka na wesele?

Polecane posty

Gość tschayah

Mam wesele brata za 3 tyg i szukam sukienki dla siebie. Ostatnio widzialam bardzo ladna czarna ale zastanawiam sie czy wypada isc w czarnej na wesele? Myslalam o czerwonych dodatkach do niej: buty, torebka, bizuteria.

Gość Wyyyyyyyysokaśna
Rodzice młodych nie powinni zakładać czarnych kreacji..jest jakiś przesąd. A ini, to niech ubierają się jak chcą;)

hmmm według mnie siostrze pana młodego nie wypada co innego jeśli jesteś kuzynka ciotka czy jakąś dalszą rodziną. zwłaszcza jeśli kupujesz sukienkę specjalnie na wesele to mogłabyś się postarać o inny kolor... sama byłam w czarnej sukience na weselu ale było to wesele jakiejś córki kuzynki itp... na śluby rodzeństwa wybierałam inne kolory. jeśli jednak chciała bys ubrać czarną to zapytaj pani młodej czy jej to nie przeszkadza jeśli nie to droga wolna:)

a ja idę na wesele w pażdzierniku, i właśnie w czarnej sukience,i będę miała białe dodatki,i wcale sie tym nie przejmuje,idę ubrana tak jak mi wygodnie i w jakim kolorze czuje sie ok.pozdrawiam:)

Gość tschayah
Jestem siostra cioteczna. Chcialabym kupic sukienke czarna bo szczerze mowiac nie chodze w sukienkach a poza tym mam specyficzna urode i nie pasuje do mnie wiekszosc sukienek. Inna sprawa jest to ze malo sukienek mi sie naprawde podoba. Chcialabym kupic cos uniwersalnego co jeszce kiedys zaloze a nie bedzie wisiec w szafie, zwlaszcza ze za 2 miesiace mam polowniki na studiach. Jest wiele fajnych sukienek letnich ale na polowniki to raczej juz w nich nie pojde