Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madalina

czy ktos wam mowi ze wygladacie starzej niz na swoj wiek?

Polecane posty

Gość kolnn
Gdybym byla z wawy, chetnie bym sie z toba spotkala, aby zobaczyc, jak wyglada taka chamska dziewucha. Przeczytajcie jeszcze raz topic i zastanowcie sie czy autorce chodzilo o wypowiedzi dziewczyn, ktore narzekaja lub nie na swoj mlody wyglad. Wyraznie prosila o wypowiedzi dziewczyn wygladajacych na starsze, ale wy oczywiscie musialyscie sie wpieprzyc. Zalozcie osobny watek.

Gość a ja mammm
ale my tu juz mamy watek tak jakoś wyszło....i nam się tu podoba

Gość malinka32465324
Hej dziewczyny, zrozumcie jedno, jesli macie 20-24 lata i wygladacie na nastolatki to nie jest to nic nadzwyczajnego, w tym wieku nie ma az takiej duzej roznicy w wygladzie, wiele licealistek sie maluje i stara sie wygladac na kilka lat starsze, czasami jestem w szoku patrzac na dziewczyny wygladajace na studentki i slyszac jak rozmawiaja o tescie gimnazjalnym. Wiec kiedy jest sie bardzo mlodym to te granice wieku sie naprawde rozmywaja. Ja wygladalam jak nastolatka jeszcze w wieku 22-23 lat, jestem rzeczywiscie drobna dziewczyna, mam drobne rysy twarzy itp. Ale niestety w ciagu ostatniego roku nagle to sie odmienilo i chociaz mam 25 lat to daja mi wiecej, ostatnio koledzy w pracy mysleli ze mam 27 lat, bardzo mi podkopali ego, bo wczesniej bylam przekonana o tym ze mlodo wygladam tak jak niektore dziewczyny tutaj. Wiec co do dziewczyn ktore sa niepocieszone z powodu za mlodego wygladu albo sie przechwalaja ze wygladaja jak nastolatki majac po dwadziescia pare lat - nie martwcie sie, ten stan pewnie wiecznie nie potrwa ;P

Gość gość
Dokładnie. W wieku 17-25 wielkiej różnicy nie ma.

Gość Stirna
Ludzie nas widzą przez swój własny pryzmat spostrzegania świata, zależnie od miejsca np. Praca - ludzie starsi uważani są za bardziej doświadczonych, profesjonalnych, stanowczych lub klub gdzie odgrywa większą rolę ubiór i make up .. jak laska choć i bardzo młoda przyjdzie w babcinych kapciuszkach i ciuszkach z szafy starszej siostry to tak i będzie wyglądać. Nikt nam się nie przygląda z lupą ile mamy zmarszczek ale takie rzeczy jak naturalny look , sportowe ciuszki i kucyk bardziej są odmładzające niż fikuśna fryzura , total-make up i eleganckie ubrania. Bardzo duży wpływ ma nie tyle twarz ale budowa ciała: wysokie osoby zawsze przybierają na latach.. Jak śledzisz za modą, masz w miarę ,,biały,, uśmiech i ludzką fryzurę to nie masz czym się martwić .. a jak nie -to zmień to!

Gość gość
To nie jest tak ze jak wyglądasz młodo to jest jednoznacznie z ładnie super i pięknie.mało to jest tłustych brzydkich małolat?ja zawsze wyglądałam poważnie-nie staro!mam sylwetkę fitnessie i zero zmarszczek....także to nie tak ze jesteście ładne z racji młodego wyglądu

Gość gość
mam 26 a wszyscy dają mi 30

Gość gość
)No niestety ja też słyszałam takie "komplementy", że wyglądam na 40 lat, mając lat 35. Duży wpływ na to miały przede wszystkim zmarszczki mimiczne, które u mnie dość szybko się pojawiły. Dlatego co jakiś czas robię sobie zabieg botoksu http://www.klinikasfera.pl/botox, dzięki któremu dużo młodziej wyglądam i zdecydowanie lepiej czuję się sama ze sobą :)

Gość gość
Mnie nikt nigdy nie prosił o dowód w sklepie. Jestem wysoka i zawsze wyglądałam poważniej. Niskie osoby wyglądają zazwyczaj młodziej/dziecinniej. A zmarszczki mimiczne to już miałam w liceum. Takie geny.