Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madalina

czy ktos wam mowi ze wygladacie starzej niz na swoj wiek?

Polecane posty

Gość accchhh
do mojego brata przysli goledzy...tacy po 25lata...Przystojni bardzo mi się podobali...a jedenz nich patrzy tak na mnie i mówi "siostrzyczka w gimnazjum pewnie tak jak mój brat wtym roku do trzeciej klasy" Fakt że byłamw tedy neiumalowana i ubrana w niebeieska sukieneczke ale mimo wsyztsko...

Ja mam 24,a ludzie czasami robią wielkie oczy i się dziwią że tyle ma,bo wyglądam na 18-20. :)

Gość florentynkaa
nie mam powodow do kompleksow, bo mam 19 lat i wygladam na 17-19, ale nie wymyslam sobie, ze wygladam na 12, bo to nieprawda. Mam w rodzinie ciotke, ktora tez twierdzi, ze daja jej 10 lat mniej, ale to nieprawda, bo wyglada na swoj wiek. A jesli chodzi o papierosy, to nie dziwcie sie, ze takie posty sa smieszne, bo nawet dziedzi nie prosza o dow, a co dopiero doroslych.

Gość florentynkaa
*dzieci nie prosza o dowod

Gość tam gdzie ja mieszkam
prosza o dowod wiec jesli Ty mieszkasz w jakiejs malej miescince to sie nie dziw ze ludzie w wielkich miastach maja inaczej niz Ty

Gość florentynkaa
moze Poznan nie jest najwiekszym miastem swiata, ale miescina to raczej nie jest....

Gość florentynka w 100 cie
popieram tak jak juz zreszta popoludniu pisalam. Laski o 10 latstarsze mysla, ze wygladaja tak jak ja szesnastolatka:D:D:D sa smieszne i zakompleksione i tutaj na forum anonimowo oczywiscie swojego ego moa podwyzszac, szkoda, ze zadna fotki nie wrzuci na potwierdzenie tych 10 lat mniej:)D ale zenujace sa naprawde. I dodam, ze ja mieszkam w szczecinie czyli DUZYM MIESCIE i u mnie niKT nikogo o dowod nie pyta naiwne "starsze panie" :D:D:D

Gość accchhh
moge sie ztoba sptkać na miescie.. to sama sie przekonasz bo ta polemika naprawde nie ma sensu zdjcia w klejac nie zamierzam..Skad jesteś??Daj mi swoje gg to ci oczy wyjda niedowiarku!! Dla mnei to ze takw ygladam niejest powodem do dumy ani tymbardziej do dowarotsciowywania sie ale pocieszyłyscie mnie....że to taki atut....DawaJ GG UMÓIMY SIE I SAMA SIE PRZEKONASZ

Gość accchhh
DOWATSOCIOWYWAC W TEN SPOSÓB TO JABYM SIE MOGŁA MAJAC ZE 30 CZY 40 LAT IDIOTKO! NIE W TEJ CHWILI BO TO NIE JEST FAJNE....cHCE WYGLADAĆ JAK KOBIETA A NIE NASTKA.... I NIEBYŁO TO MOIM ZAMIERZENIEM ALE JEZELI ODEBRAŁAŚ TO JAKO DOWAROTOSCIOWYWANIE SIE ZNACZY TO ŻE UWAZASZ TO ZA MÓJ DUZY ATUT I POWINNAM BYC Z TEGO DUMNA I TERAZ NIEUKRYWAM ZE NEISWIADOMNIE AL EMNEI DOWAROTSCIOWAŁAS

Gość bura4444
dziewczyny,ktore sa odmladzane napiszcie ile wy macie wzrostu??no po 20 paro latke mylic z dzieckiem to chyba cos nie tak?a wy macie piersi??

Gość accchhh
160CM WZROSTU PIERSI RACZEJ MAŁE B SZCZUPŁA SYLWETKA...

Gość accchhh
NIE CHODZI RACZEJ O SYLWETKE CHYBA A O TWARZ JA TWARZY NAWET NIE MAM JAK NASTOLATKA....A DZICKO...TRUDNO TO OPISAC NIE WIEM MOZE TO JAKAS WADA.nOS MAM TAKI MAŁY AŻ ZA MAŁY LEKKO ZADRTY....I JESZCZE TROCHE PIEGÓW NA TWARZY......WŁOSY JASNE..KATASTROFA

Gość to miał byc topik o tych
któryz wyglądają na WIECEJ lat niż mają, a nie na mniej! nie wiem jakim cudem nazłaziło sie tu pełno bab którym NIBY kazdy daje 12-16 a one maja 30! to nie topik dla was ani o was! przysżłyście tu leczyć swoje kompleksy? zgadzam sie ztymi, ze to żałosne. jesli kobieta 26 lat wyglada na 16 i jeszcze sie tym podnieca to radze sie wybrac do lekarza bo moze sie jej jakies narzady niewykształciły. o rany jaka podnieta ze jej piwa nie chcieli sprzedac - o jjejku, normalnie załóż o tym topik na kafe. a tu niech sie wypowiadaja osoby które wyglądaja na starsze, a wy małe karły spadajcie stąd .

Gość madalina
zgadzam sie z poprzednia wypowiedzia. To jest topik dla kobiet ktore wygladaja powazniej niz na swoj wiek i prosze tylko o takie wypowiedzi, bo juz na maxa zaczelam sie dolowac

Gość 125555
to miał byc topik o tych -debilka bo inaczej nie mozna cie nazwac nie umiesz czytac ze zrozumeiniem te dziewczyny sie z tego nie ciesza a narzekaja i nie maja po 30 lat a 24 do 26..Naucz sie interpretowac słowo pisane one na to narzekaja kretynko

Gość 125555
skoro sa kobiety które wygladaja powazniej niz na swoj wiek to sa i takie co wygladaja na mneij niz na swoje lata.. i nie wierze przygłupie że takich nie spotkałaś.....w swoim zyciu... nie mówie o 40latce co wyglada jak 20latka.... Ale dwudziestoparoletnie dziewczyny...czesto wygladaja na mniej.... Tak jak pisze accchhh ma jasne włosy piegi.....szczupła drobna....moze wygladac na mniej i nie ma w tym nic dziwnego..szatynki z roguły szybciej sie starzeją i wygladaja starzej.....tak jak ktos pisał to zalezy od rysów twarzy zadbania.........i genetyki...moja matka też jak miała 24lata wygladała na młodsza wiembo widze jej fotki z tych czasów i wierzyc mis ie nie chce! Jestes idiotka jak tego nie rozumiesz albo inaczej nie chcesz przyjac do wiadomosci..:-)to sobie tłumacz ze sciemniam jezeli tak ci łatwiej przetrwac:Doszołomko!A ja od dzisi jestem dunma z tego ze wgladam młodziej:DMyslałam że bede z tego dumna za jakies 20 lat dopiero bo teraz to stanowiło dla mnei porblem...Ale jak czytam takie posty podbudowuje swoje EGO i teraz dopiero zaczynam sie dowatosciowywać...Dziewczyny wygladajace na młodsze Głowy do góry!!!Widac nam zazdroszcza!!!BA nawet nei wierza!uwazaja ze to powód do dumy do dowartosciowywania się!!To Sie cieszmy!bo ja juz myslałam o przefarbowaniu włosów na braz by wygladac powazniej ale teraz chyba dam sobei spokój!

Gość 125555
Jedni starzeja sie szybciej inni pózniej!!!ale dla was to jest zjawisko nadprzyrodzone widze

Gość kolnn
Ten watek mial dotyczyc kobiet, ktorym daja wiecej lat niz w rzeczywistosci, ale oczywiscie nazlatywaly sie zakompleksione baby i podniecaja sie faktem, ze nie sprzedano im papierosow(zgadzam sie z wczesniejszymi wypowiedziami, nawet dzieciom sprzedaja papierosy, a nawet alkohol bez dokumentu). Zalozcie sobie osobny watek i tam bedzie sie przechwalac jak to w wieku 30 lat wygladacie na 10. Do autorki: moja siostra jest osoba atrakcyjna, ale wyglada na wiecej lat niz ma. Ma po prostu bardziej powazna twarz, moze Ty takze tak masz?

Gość echhhhhhhhhhhh
jeszcze bardziej podbudowujesz moje ego......:D:D:D:DA własnie że fajek mi bez dokumentów nie sprzedają..........I jeszcze raz podkreslam kretynko że nie mam 30lat....i zadna z dziewczyn tu aż tyle lat nie miała.... "ja mam 21 a niechca mi sprzedawac karmi kawowego i papierosów bez dowodu znajomi mowia ze wyglaam na 14 to dopiero porazka nikt nie traktuje mnie powaznie a jak smarkule " "szprota999 ja mam 23 a ciągle prosza mnie o dowód. podobno wyglądam na 17 lat " "Asia_be Tak to już bywa, że jedni wyglądają na młodszych, inni na starszych. Ja mam 18 lat, a ludzie dają mi 12-14. Ostatnio jeden chłopak z mojej dalszej rodzinty myslał, że teraz ide do gimnazjum... A w tym roku szkolnym pisze maturę... ;]' "do mojego brata przysli goledzy...tacy po 25lata...Przystojni bardzo mi się podobali...a jedenz nich patrzy tak na mnie i mówi "siostrzyczka w gimnazjum pewnie tak jak mój brat wtym roku do trzeciej klasy" Fakt że byłamw tedy neiumalowana i ubrana w niebeieska sukieneczke ale mimo wsyztsko" "martwi mnie to że tak wyglądam bo w tym roku szukam pracy i obawiam sie ze moge nie być traktowana powaznie" Gdzie one sie przechwalają..bezmógowcu???Umiesz ty w ogóle czytać??? Ja pracuje z kobietą która ma 30 lat głosik jak 16 latka blond włoski droba szczupła buzia naprawde 17latki.....Ostatnio ta kobieta warkneła na swojego kolege z pracy który traltowała ją cały czas jak smarkule w ogóle sie znią nieliczył mówił do niej "Dziewczyno" Potem zapytał jak długo bedzie tu jeszce miała praktyki(bo była nowa)Ta Małgosia bo tak ma na imie wykrzyczała muw twarz ze nei życzy sobie takeigo traktowania że ma już 30 lat i nie jest dziewczyną a kobietą!!!Momentalnie jak dowiedział sie ile ma lat zmienił swój stosunek do niej... A moja kolezanka np kóra rodziła dzieckow w ieku 23lat....była nazywana dzieckiem na porodówce przez pielegniarki które traktowały ją jak nastke i pytałały co "Mama powiedziała na tą ciąże"To są fakty......i nie jest to fajne.......To wy jestescie zakomplesione i przewrazliwone na swoim puncie skoro uwazacie że te dziewczyny sie przechwalają.....

Gość kolnn
niedosc ze totalnie zakompleksiona, bo anonimowe osoby podbudowuja jej ego, to jeszcze na maksa chamska,a jej jedynym argumentem sa bluzgi, idz sie powies lepiej.

Gość echhhhhhhhhhhh
spotkamy się to zobaczysz jaka jestem zakompleksiona co?Skad jestes???Mówie poważnie sama zobaczysz jakja wygladam... I ty w mojej wypowiedzi nie odnalazłaś zadnego argumentu.....!Tto gratuluje.....jak ty mature zdałaś jak czytac ze zrozumieniem nie potrafisz... Dałam ci cytaty...aby obawić twój poglad że dziewczyny sie przechwalają(bo to twoje subiektywne odczucie one narzekaja)podobie jak to ze mają po 30lat bo nie mają aż tyle.... Pokazuje ci historie kobiet (z zycia wziete)aby udowodnić że wyglad nastolatki jest problemem..moze w wieku 40lat wygladajaca młodziej sie cieszy ale 23latka chce wygladać na swoje lata bo to zaden wstyd mieć 23lata niejest jeszcze stara.....chce byc traktowana powaznie.....I być kobietą a nie dziewczynką której mówią na "TY"I JEST TO PROBLEMEM... Musisz mieć klapki na oczach skoro widzisz tylko jedna strone medalu....Nie potrafisz wczuć sie w czyjas sytuacje dorobiłas sobie niczym nieuzasadniona ideologie......że komus sie nudzi i zmysla aby sie dowartosciować...Rozumiem cie chyba teraz to mechanizm samozaprzeczenia....Ale jakbyś miała troche oleju w głowie to myslac racjonalnie zrozumiałabyś że skoro moze ktos wygladac o 6lat starzej to i moze być osoba wygladajaca o 6lat młodziej bo to działa w dwie strony...ale chyba nie mamy o czym rozmawiać...do ciebeinei przemawiaja żadne argumenty

Gość echhhhhhhhhhhh
propozycja spotkania aktualna ja jestemz warszawy a ty?Zobaczysz to zjawisko paranormalne na własne oczy

Gość poprzedniczko tylko sie nie
zesraj z tych emocji! rany rzeczywiscie zjawisko z ciebie jest - zeby chciec sie z kims umawiac zeby cos udowodnić - rany to chore! idz lepiej sie lecz niedorozwoju! a do tych debilek i kretynek wygladajacych jak niedorozwiniete dzieci - spadajcie! to nie topik dla was - niedorobione karły hehe idzicie sie podniecac gdzie inndziej swoim dziecinnym wyglądem.

Gość dlaczego do cholery
pisza tu osoby uwazajace ze wygladaja młodziej? moze i tez macie jakies problemy z czytaniem ze zrozumieniem skoro sie tu wypowiadacie! autorka prosiła o wypowiedz osoby który wyglądaja na starsze! i kto tu ma problem z logicznym rozumowaniem? wyzywasz od debilek a sama nią jesteś 12555 ! jestes totalnym przygłupem - moze idz bierz hormony bo nie dosc ze ciało dziecinne to wygląda na to ze mózg tez.

Gość samantaaaaaa
do eh wyluzuj....nie musisz nikomu nic udowadniać..ja wiem bo sama wygladam na młdsza niz jestem to sa sfrustrowane kobity.....tez nie jest fajnie mieć 24lata naprzykład i wygladac na 34 jak my bedziemy One w ieku 40lat beda wygladały na 50... Katastrofa.... A teraz dziewczyny zminiły taktyke....wczesniej nie wirrzyły ze wygladamy młodziej uwazały ze to nei mozliwe i zmyslamy aby sie dowartosciować.....A jak zaproponowałaś spotkanie nagle uwierzyły:Di aby dopiec....wjezdzaja na osoby wygladajace młodziej....Najpierw odrzucały ta mysl ze krto s moze tak mlodziutko wygladac(tak im łatwiej było zniesc swój starczy wyglad:-))a teraz jak już nie maja innego pola obrony bo chcesz is espotkać....wymysliły coś inengo... Ale fakt jest faktem ze lepiej wygladac młodizej niz starrzej..I chyba tylko kretyn moze tu miec inne zdanie....Ja sie ciesze ze swojego młodzienczego wygladu sama mam 24lata a wygladam na 18

Gość samantaaaaaa
125555 -no jasne że ci o ciemnej karnacji innych rysach twarzy starzeja sie szybciej....i nie muszisz tego nikomu normalnego tłumaczyć..Blondynki strzaja sie wolniej.........Pozatym tak jak pisaliscie wielokrotnie za to odpowiedzialne są geny!! Ja sie ciesze ze nei mam tego problemy woel wygladac na mlodsza nawet jesli faktycznie nieraz nie jestem traktowana powaznie....wiem że bedzie mój atut za 20 lat....

Gość samantaaaaaa
mysle że te co wygladaja na starsze sa wysokie dobrze zbudowane i ogólnie mało delikatne czasami nawet pulchne kobieta delikatna szczupła nie ma takiego problemu

Gość a ja mammm
23lata a niezmajomi daja mi 17-18......Znajoma mojej mamły mnie spotkała na rynku osotatnio i mówi do mnie ty jestes ta młodsza(ta młodsza bo ma tez sieostre w wieku 17 lat) a ja na to ze nei ze ta starsza..Wierzyć jej sie nie chciało....Ale ja sie ztego ciesze lepiej jak daja ci mniej niż wiecej

Gość a ja mammm
poprzedniczko tylko sie nie -Sama chciałabys wygladac jak te jak pisze "niedorozwoje"Dużo byś za to dała....i dobrze ot ym wiesz......