Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasankai

CZY KTOS MAM DUZA NADWAGE I MIMO TEGO MA CHLOPAKA

Polecane posty

Przykład takiego Kamela,który ma tą swoją grubaske Kaśke. :) AA i znow widze najazd,na szczuple osobki,no co to staje się juz nudne,ale niektore z was muszą jednak leczyc swoja nadmierne kompleksy. :P

Gość wwwwwwwwwwwwwwwww
cóz ja ni mam duzej nadwagi ale mam na dole rozmiar 44 bo jestem typowa gruszka, ale mój facet tez nie jest szczuplutki, pioszukaj sobie grubszego faceta

Kurcze, jaki najazd na szczuple? Ja tylko wkurzam sie na laski, ktore twierdza, ze gruba kobieta nie moze miec fajnego faceta i ze to wyjatek... :) Kazdy ma prawo do szczescia :) Ja tam siebie lubie :) A ze troche moze zleciec... zleci jeszcze :)

Gość no trochę przesadzacie
nie wiem, to może pokaż fotki mushellko? A może jednak nie jesteś siebie aż tak pewna żeby poddać się ocenie innych. A poza tym są też faceci którzy lubią babki które ważą i 300 kilo (oglądałam taki program na discovery) i sami je tuczą żeby były jeszcze grubsze, bo to ich kręci.

mushelka np: kisia25 heh pomyśl sobie czy wolałabyś się przytulić do szkeileta czy miśka? ************************************************************************************* sorki powinam napsiac qw lcizbie pojedynczej,bo chyba jedna osoba tak się wyraziła. ;) mushelko->no jasne że mogą miec facetów.Mam kolezanke z podstawówki zawsze była pulchniutka,sympatyczna dziewczyna i ma faceta chyba nawet od niedawna. :) Inna kolezanka,jest chyba z 3 razy większa jak ja(bo jaszczypiorek ;) ) tez miała faceta,baa nawet fajnego. :P Teraz juz nie sa,razem ale to niewazne. ;)

Gość faceci oglądają się
dlatego, że widzą grubą babę, takie cóś chodzi po świecie też...

Gość ten na basenie
musiał być zbokiem...

Nie czuje potrzeby udawadniania czegokolwiek. Wpisy pomaranczowe traktuje jak ostatni - w stylu greenpeace :P Duzo dziewczyn na forum mnie zna i mysle, ze jako potwor nie zostalam sklasyfikowana. Jak jestescie takie madre - pokazcie sie z facetami. Ale nie z plakatami na scianie :P

Ktos tu chyba ma problemy. Dziewczyno z ostatnich pomaranczowych wpisow - poznaj kogos milego i nie truj innym swoja kasliwoscia :o

Gość ja tam jestem szczupła
na szczęście:)

Czy ja wiem czy na szczescie... Na szczescie szczupla, ale we lbie chyba kielbie, jesli ostatnie odpowiedzi sa twoje.....

Gość no trochę przesadzacie
nieważne, jeden lubi to, drugi tamto i koniec kropka.

Ale mimo wszystko, te inne pomaranczowe odp.... Dla mnie to swiadczy o braku pewnosci siebie, ktory ze wskazowka wagi niewiele ma wspolnego... A ze gusta sa rozne to wiadomo :)

Gość musiała schudnąć
bo nie mogła zajść w ciążę? A czemuż to?

ja także mam nadwagę i jestem w szczęśliwym związku od 4 lat.. Tu nie chodzi o to, kto ile waży, tylko jakim człowiekiem jest.. Kiedy Wy to zrozumiecie????? Każda kobieta może być piękna.. I ta szczupła, i ta kulka przy kości.. Zależy od człowieka.. Ja wynajmuję mieszkanie z moim chłopakiem i koleżanką z roku, która jest bardzo szczupła i ładna.. Ale przy bliższym poznaniu bardzo traci, co zauważają faceci.. i uciekają od niej.. Nie wprowadzajcie rywalizacji chuda kontra gruba. Każda jest piękna.. Do autorki: więcej wiary w siebie.. Uśmiechaj się często, podkreślaj swoje atuty i zobaczysz jak będzie:) Osobiście, wystarczy, że założę bluzkę z dekoltem i kolesie na ulicy zaczynają uśmiechy posyłać i pytać o godzinę.. Podmaluję oko i zaczynają się za mną obracać.. Kochana, pokaż, że jesteś kobietką a Twoich kilogramów nikt nie zauważy:D:D:D:D:D

Waga reguluje gospodarke hormonalna organizmu. Mysle, ze wiecej tlumaczenia nie potrzeba..

Gość grubasko mushelko
Nie wkurzaj się tak:) Grube też ładne.

Nie wkurzam sie, nie zauwazylam :) Kurcze, zycze ci tez szczescia :) Ja sie czuje piekna :)

Gość wwwwwwwwwwwwwwwww
wiesz muszelka pomaranczowe wpisy to nie tylko brak odwagi mnie sie po prostu nie chce czekac az sie otworzy strona by wpisac hasło pomaranczowo jest szybciej

Gość Mam koleżankę
fryzjerkę pulchniutką dosyć (sama jestem szczupła i nie wyobrażam sobie siebie grubszej) i tej fryzjerce to bardzo pasuje, chodzi w mini spódniczkach i wygląda na prawdę fajnie. No cóż, u niej mi się to podoba,pasuje jej to, tj mini i obcisłe bluzki. No i ma tez chłopaka, na pwodzenie nie ma co narzekać.

ja waze 102 kilo i mam meza (za maz wyszlam niecale 2 miesiace temu) Waga nie ma nic do rzeczy. nie lam sie ...to siedzi TYLKO w Twojej glowie.

Zapomnialam dodac ze moj maz jest szczuply, fajnie zbudowany i jak sie poznalismy to lista jego bylych ciagnela sie w nieskonczonosc a byly wsrod nich i modelki. Jak go sie pytalam czemu ja to powiedziel ze sie zakochal we mnie i juz. I przestalam pytac :-)

Ludzie są rozni.Czasmi te szczupłe kobietki mają większe kompleksy niz te tęzsze,albo zwyczajnie sobie wymyslaja ,a to , ze pryszcz na czole,albo jedno ucho odstaje.Chyba takie dązenie do ideału gubi niektore osoby.Aby leczyc swoje kompleksy ,szukają wad u innych--stąd nadwaga innych (najbardziej widocznacecha cecha)bywa najszybcie zauwazana. A co do dobierania sie ludzi w pary.To jest wiele przykładow na to ,ze grubsze babki są w szczęsliwych związkach.Znamy tez wiele slicznych szczupłych kobiet, ktore mimo swej atrakcyjnosci ,są same lub maja za sobą kilka nieudanych zwiazkow..Ostatnio zaskoczyłó mnie ,ze Kasia Bujakiewicz mimo 35 lat jest \"singielką\".A naprzykład Ewa Bem jest szczęsliwą żoną i mamą momo,ze szczuplutka to ona niestety nigdy nie była.itd.itp

Gość nieźle nieżźle

Gość rybunia 24
hej spokojnie ja waze 75kg przy 163 cm, mam 23 lata i chodzilam z chlopakiem przerzez 7 lat i przez przypadek poznalam innego ktory mi zawrucil w glowie i jestem z nim juz rok a w czerwcu bierzemy slub . wiec sama widzisz nie zalamuj sie ,na ciebie tez przyjdzie czas . pozdrawiam