Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napiszcie coś o tej telewizji

Chodzili dzisiaj po domach przedstawiciele Cyfry+

Polecane posty

Zgodziłam się na tę telewizję i jutro przyjadą monterzy. Myślicie, że dobrze zrobiłam, że się zdecydowałam? Na pewno są osoby, które mają Cyfrę+ i mogą coś na ten temat powiedzieć. Przez 4 m-ce za 48 zł miesięcznie będę miała wszystkie kanały. Po 4 miesiącach promocja się kończy i sama zdecyduję co chcę oglądać, z czego pakiet podstawowy to 38 zł miesięcznie i on by mi wystarczył, bo zależy mi na TVN7 i TVN Style.

Nikt nie ma Cyfry+

Gość moze umyslowe
a jakie muzyczne sa w tym pozniejszym podstawowym?

Gość a skad jestes
mój facet własnie pracuje w takiej firmie i zakłada cyfre+. opłaca sie - sami tez mamy cyfre, wszystkie kanały, tyle ze my mamy za darmo :)

Gość cyfra +
ja mam, i od kilku lat systematycznie rozwiazuje umowe, a moj malzonek systematycznie podpisuje od nowa. Fan pilki noznej, i ta telewizja jest dobra tylko z tego wzgledu poza tym nic ciekawego a kasa duza 86 PLN miesiecznie, nie oplaca sie ....

chodza chodza - monterzy z serwisow cyfry. Cyfra fajna. chociaz 12 lat temu mieli wiecej fajnych filmow. Teraz niby tyle kanalow filmowych a i tak nie ma co obejrzec.

Witam.Mam pytanie ile chcą za podłączenie i za cyfrę ile.Ja mam z polsatu i jestem bardzo zadowolona:) miałam kiedyś z cyfry i nie była zadowolona .Nie dawno chodzili u nas po mieszkaniach i za cyfre wołali 300zł i +te 4 miesiące raty po 48 zł wiec wybacz za co płacisz ...ja w Polsacie nie ponosiłam żadnych innych kosztów a tutaj 300zł za podłączenie i za sama cyfrę...jaka ofertę ty dostałaś.???

Mam, ale tylko pakiet podstawowy. Mam Ale kino, Vivę, TVN Style i to mi wystarcza.

350 zł: aktywacja, dekoder, antena czy co tam jeszcze. Potem 48 zł miesięcznie, ale za wszystkie kanały.

Nadiya26l---> Ale to razem z dekoderem i anteną. A tak musiałabym kupować to osobno i pewnie tyle samo bym dała. A i mam jeszcze pytanie: to prawda, że już niedługo nie będzie Polsatu i TVN-u, bo te kanały będą kanałami cyfrowymi? i normalnie będzie tylko 1,2 i telewizja regionalna?

Gość Juz to widze ..
W Cyfrze nie ma Polsatu !!!!!

Jest Polsat. Kiedy włączę telewizor będę na Polsacie, bo tak mi to ustawią. Ten facet tak mi to wytłumaczył.

to ci chyba bajek na opowiadał...w Polsacie za nic nie płacisz tylko za abonament a jak zrezygnujesz kiedys to oddajesz...po co tobie antena skoro np.zrezygnujesz z Cyfry i co będziesz go ogladac ..skoro juz nie będziesz miała programów:P ???

Gość M2k
nadiya dobrze mówi o polsacie:)

Nadiya26l---> Może Ty coś wiesz o tym Polsacie i TVNie rzeczywiście tych kanałów niedługo już nie będzie? Bo te 2 kanały są mi najbardziej potrzebne.

kotek w ja mam cyfrowy Polsat i jest Polsat i TVN. i nie zamierzają tych kanałów z sciągnąc z anteny ,i abonamenty są tańsze i bez żadnych innych koszt. Zrobisz co będziesz uważała ja bym odmówiła Nie dawno byłam u koleżanki ,nadziałam sie u niej na przedstawiciela z Cyfry plus ,dziewczyno jakie on bajki opowiadał ,szok na polsat tak jechał ze gęba mu sie nie zamykała .Zaczął dobrym tematem ,wyciągnął jakies dokumenty potwierdzające ze 4 lata temu za podłączenie satelity u nich koszt był 500 zł ze teraz jest super bo tylko 300 ...ubaw miałam po pierdolił głupoty ,mówię ze ja nic nie płaciłam w polsacie a on do mnie i co zabiorą Pani później satellite i dekoder...a ja na to a co ja bede spała z dekoderem i go karmiła skoro do czegoś innego już nie będzie sie nadawał ..z umowy np, zrezygnuje i co w tedy..??? uśmiech głupi :)zrobił pogadał sobie i polazł.dzieki mnie na koleżance nie zarobił:P

Nadiya26l----> Siostra podpisała umowę i wpłaciliśmy 49 zł, więc ja już raczej nie mogę zrezygnować. Siostra chce to wziąć, bo w pakiecie podstawowym są kanały, które ją interesują. Dla mnie najważniejszy jest Polsat i TVN, ale ten facet mi głupot nawciskał, że tego już wkrótce nie będzie i każdy będzie miał albo kablówkę albo satelitę.

wiesz może tak być ...ale jeszcze nie teraz :):) a to ze wpłaciłaś i podpisałaś umowę to jeszcze nic..masz 14 dni na zrezygnowanie ale jak jest błąd w umowie a 11 jak jest wszystko ok.masz czas na zrezygnowanie ,bez żadnych opłat i kasę ci muszą zwrócić..bez zdanego powodu,ale skoro siostra tez chce ...a jaki kanał ja interesuje..??? i niech zobaczy czy ten kanał jest w podstawowym czy w innym:)