Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marceliona

mleczko FRUCTIS WYGŁADZAJACE do włosów

Polecane posty

Gość marceliona

kiedys na forum pytalam o te mleczko i je kupilam niedawno.ja mam prostownice jakas zwykla,ale obojetnie od jej rodzaju nie umiem wyprostowac tak ladnie :) ale ostatnio jakby lepiej sie prostuja.po umyciu szamponem zamiast odzywki biore nakladam troszke mleczka fructis wygladzajacego i jak wyschna to sie tak ladnie prostuja... mam cale pocieniowane wiec to jest jakis sukces ze po nalozeniu mleczka i bez suszenia one sa wygladzone,i mysle ze gdyby byly rownej dlugosci to nawet nie musialabym prostowac.ale to moje zdanie bo nie kazdemu te mleczko odpowiada.

Gość marceliona
a mysle ze gdybym nakrecila wlosy na papiloty i tym mleczkiem posmarowala to moze byc fajne loczki wyszly

Gość Taaaka tam
Jak ma sie pocieniowane to tym bardziej sie wywijają. A Ty chcesz tego uzywac razem z prostownicą?? Albo wypróbuj pantene proste i gładkie bez spłukiwania.

Gość marceliona
no ono jest w zasadzie zeby potem prostowac wlosy,wiec prostuje tez ale mam czesto lenia i wtedy nie chce mi sie prostowac...zawsze mnie zastanawia ze jak u fryzjera wyprostuja to sa super wlosy a samej nigdy mi sie nie udalo tak wyprostowac

Gość po poierwsze dobra prostownica
nie z marketu tylko ze sklepu fryzjerskiego, a po drugie profesjonalne kosmetyki rowniez ze sklepu fryzjerskiego, bo to co jest w sklepach i drogeriach to tylko namiastka.

Gość Taaaka tam
moim zdaniem nie prostuj bo potem będa Ci sie bardziej wywijać. A nie lepiej szczotką i suszarką>?? Ja juz nie prostuje 1.5 miecha i mi sie juz troche odzywily kupilam duzo odzywek hehe..radzilabym Ci ten pantene albo jak koniecznie chcesz prostowac to zapytac sie u fryzjerki o taki czerwony spryskiwacz prolisse czy cos takiego mialam to bardzo dobre i dlugo ma sie proste wlosy.

Gość marceliona
taaaka tam,a napisz mi jak ty suszysz????jaka szczotka?bo ja mam takie te okragle i mam tez taka zwykla do czesania prostokatna i szeroka jest.moze faktycznie sprubuje.bo suszarka mniej niszczy niz prostownica prawda?

Gość Taaaka tam
suszarka o wiele mniej niszczy od prostownicy . Wiesz ja spboe kupilam taką specjalną szczotke do prostowania włosów i susze czesząc tą szczotkę na poczatku te warstwy ktore mi sie najbardziej odwijają a potem zwyklą szczotką ciagle czesze jak susze włosy. mało cieniuj włosy. i kup sobie jakis specyfik bez spłukiwania tylko nie sunsilk!! zeby długo sie trzymały proste włosy. np. PANTENE!!:p

Gość marceliona
dzieki za rady.a narazie sprubuje suszyc tak z gory na wlosy i czesac czesac czesac :)no a jak tylko kaske uzbieram to kupie pantene

Gość Taaaka tam
no i głowa w doł wtedy masz wiekszą objetość

Gość marceliona
nawet pamietam kiedys u fryzjera jak fryzjerka suszarka tak z gory na wlosy suszyla i czesala i byly takie gladkie bo wtedy nie chcialam miec prostownica zrobione

Gość marceliona
glowa w dół... no zobaczymy czy mi wyjdzie :)

Gość Taaaka tam
no i czesz caly czas :P no i specyfik jakis kup utrwalający. nawet pianki mozesz nawalic na koncówki zalezy jakie masz włosy czy bardzo krecone czy co

Gość marceliona
na szczescie nie krecone tylko podatne takie na wywijanie zwlaszcza po tym jak je cale wycieniowalam,po jak sa proste przy takim obcieciu to super wyglada dlatego sie skusilam mimo ze wiedzialam ze czeka mnie prostowanie,wiec czasem prostuje a czasem chce jakos onaczej je wygladzic

Gość Taaaka tam
no to ja mam tak samo jak Ty. to Ci mówie im bardziej prostujesz tym włosy sa bardziej podatne na wywijanie itd. No ale rob tak ja Ci mówie. mozesz sobie kupic jeszcze jedwab Biosilk jest dobry na allegro sa albo u fryzjera.

Gość marceliona
o,tez mam ten jedwab ale jeszcze nie uzywalam :) wiec postaram sie prostownice tylko na wyjatkowe okazje uzywac :) na szczescie nie jestem taka maniaczka jak niektorzy,bo moja kolezanka potrafi kilka razy dziennie je prostowac zeby tylko idealnie gladkie i proste byly

Gość Taaaka tam
tez mialam taką manie ale przez wakacje chodzilam w kucyku odzywialam je na maxa WAX-em itp. Nie prostuj nie radze. Potem bedziesz łysa.

Gość marceliona
no mam zamiar nie prostowac i udaje mi sie ostatnio tego nie robic.a z takich tanszych ze sklepu maseczek na wlosy jakies mozesz polecic regenerujace?bo odzywke rozumiem ze pantene,a ona odzywia tez wlosy?bo jakas maseczke chce kupic(poza waxem jakas polec jak mozesz ) :)

Gość Taaaka tam
hmmmm..... kup sobie odzywka ze spłukiwaniem pantene pełnia blasku albo cos tam odnowa... hmmm a maseczka... mozesz wypróbowac maseczke dove albo tez z pantene . I nakladaj maseczke co drugie mycie a odzywke co kazde. odzywke trzymaj tak 2-3min a maseczke tak do 7

Gość marceliona
dziekuje ci bardzo za rady ktore napewno mi pomoga :) buzka,papa

Gość Taaaka tam
a prosze Cie bardzo :D baj:*