Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwatorrr

mlode matki sa bezmyslne...

Polecane posty

Gość obserwatorrr

zostawiaja calymi dniami swoje dzieciory ze swoimi matkami "uszczesliwiajac" ich na sille a same bawia sie w lekkomyslne studentki i chodza na zabawy

Gość a co ty tam wiesz

Gość opopopo
co ty piszesz, przecież to są same ideały. One są grzeczne tylko dolną część ciała mają niegrzeczna

Gość co ty wisz o ...
przeciez rownie dobrze mozna by powiedziec,ze w kazdym wieku matki sa bezmyslne nie tylko w przypadku mlodszych matek wystepuje bezmyslnosc ....Zaobserwowalas moze to u kilku takich studentek i myslisz,ze wszytskie takie sa!!!!!!!!!!!!!

Gość obserwatorrr
tak to jest jak dzieciaki robia sie za dzieciaki

Gość zimowita
po co piszesz takie tematy kazda matka jest jaka jest i kazdy wychowuje swoje dzieci jak chce najlepiej komentowac innych a na siebie nie patrzec :O

Gość co ty wisz o ...
moze i jest troche w tym prawdy,z edzieci robia sobie dzieci,ale moze lepiej zeby babcia sie wnukiem zajmowala niz zeby dziecko w smietniku wyladowalo............

ale tu chamstwem zlosliwej wredoty zalatuje,znowu jakas 40 letnia zakompleksiona mloda \'mamusia\' chce sie dowartosciowac jako matka kosztem mlodych mam :P A nawiasem mowiac mam 23 lata,4 letniego synka-koncze studia,mam dobra prace,obecnie robie prawko :) :) Nie chodze na zabawy i nikomu nie podrzucam dziecka,chocbym chciala to nawet niemam komu,moi rodzice nie zyja,a tesciowa ma jeszcze sama 7 i 16 lenie dzieci i pracuje wiec to odpada. Takze bez generalizowania mi tu prosze

Gość madziara22222222
ja jestem mloda matka i poczulam sie urazona twoim stwierdzeniem, ze jestem bezmyslna. Uwazam sie za super mame, a ty nie tracilbys czasu na zakladanie takich durnych topikow tylko zajal bys sie czyms pozytecznym. Znalazl sie obserwator odsiedmiu bolesci!

Gość ale jajaaaaa
do co ty wiesz o ......ale moze lepiej zeby babcia sie wnukiem zajmowala... ale numer, tak jest babcia niech się zajmuje wnukiem,do tego jeszcze pracuje na wnuka i córcię, bo biedactwo zamiast do szkoły do idzie na seks i tez jeść chce, bo po seksie jest wymęczone. Co jeszcze, a może tak kilkoro dzieci i podrzuci babci na wychowanie, a córcia dalej w tango.

bez urazy autorze ale...każde dziecko ma też ojca, a gdzie on jest? z kumplami na piwie? To moze lepiej że dzieci tych bardziej rozrywkowych rodziców wychowuja babcie ;)

Gość berrrrr
bez urazy autorze, ale odkąd powstał świat to jeżeli kobieta nie rozłoży nóg to nie będzie dziecka, a chłop to jak każde zwierzę, włezie nawet na pochyłe drzewo jak może. Owszem ojcowie winni wychowywać, jestem za. ale jak dobierze się dwoje popierdolonych gówniarzy to mamy skutki, a tym bardziej dziewczyna winna nie dawać dupy.... nie dawać dupy...... bo to ona przyjmuje nasienie męskie.

chyba sama jestes jakimś podrzutkiem skoro tak mowisz- bez sensu

Gość bbutelka
matki najbardziej glupieja na zakupach - wlazi do sklepu z wozkiem i kilkulatkiem przy nodze, wozek zostawia gdziebadz i ....znika! gdzie sa dzieciaki - niewazne, licza sie jedynie wieszaki, ubrania, przymierzalnia, a dziecmi niech sie najlepiej sprzedawcy zajmuja. 80% matek w sklepie tak robi, plaga istna :O

Gość vvvvvvvv
jak pracujesz w sklepie to pogoń po cichu takiego gówniarza, przestraszy się to będzie trzymał się spódnicy matki, tylko rób to naprawdę po cichu, bo taka matka nie dość, że nie pilnuje swojego dziecka to jeszcze krzyku narobi jaka to ona porządna a ktoś raczy jej wychowyać dziecko

ten temat nie ma wcale racji bytu, bo kazda kobieta, w kazdym wieku moze okazac sie nieodpowiedzialna....

Nie którzy to mają zdrowo nasrane pod sufitem, mam na myśli autora i wszystkich jemu podobnych. Weźcie sie za swoje życie niziołki bagienne, i spójrzcie krytycznie na siebie zanim zaczniecie pakowac znudzone gęby w życie innych ludzi. I nie chodzi tu konkretnie o tą sprawę, nie cierpie frustratów, którzy mieszaja z błotem innych żeby sie dowartościować, to jest takie płytkie i żenujące...

Gość vvvvvvvv
to są tylko puste slowa powtarzane od lat, życie pokazuje niestety, że jest inaczej

1ja sie nie bawie bo babcie daleko mieszkaja:) 2. mysle ze kazda mama ma prawo do oderwania sie od codziennych obowiazkow- oczywiscie nie chodzi mi o zabawe co wieczor 3. Masz racje niektore mamy sa takie

Belucci - proszę, nie wymawiaj od niziołków - śmieszne stworki z nich :P ... A bzdurą jest to, że wszystkie młode matki są nieodpowiedzialne. Prawda jest taka, że najbardziej widać te nieodpowiedzialne, bo te matki z pomyślunkiem siedzą w domach lub parkach i bawią się z dziećmi. Nie mówmy o ekstremach i nie próbujmy uogólniać... Bo i jedno i drugie to krzywda...

Gość ja nie daję
masz rację, tylko normalnie, zyjących godnie ludzi dziwi to, że one w tak młodym wieku już się seksują, bo nie powiesz,że to biedne dziewczynki którym dziecko przyniósł bocian i teraz bawią.

Gość mam 20 lat
i poltoraroczna corke. Nie czuje sie zla matka, wrecz przeciwnie. Dziecka nie zostawiam z nikim. Jestem tego zdania ze trzeba ponosic konsekwencje swoich czynow. Chcialam miec to dziecko wiec moim "zasranym" obowiazkiem jest je wychowac na porzadnego czlowieka. Na imprezie bylam ostatni raz jeszcze przed ciaza. Nie bawia mnie zarwane noce przez balety czy cos w tym rodzaju. Wydaje mi sie iz jestem odpowiedziala osoba. Obecnie jestem na kursie jezyka obcego, gdy go zakoncze zamierzam isc do pracy, a mala wyslac do zlobka. To nie wiek swiadczy o dojrzalosci czy odpowiedzialnosci. kazdy czlowiek jest inny.

A co według Ciebie znaczy \" żyć godnie\" ? Z tymi niziołkami faktycznie przegięłam, biedne, w życiu mi tego nie wybaczą, z kim ja ich porównałam :-)

Ciekawe... ja tez jestm mloda matka i bynajmniej nie zaliczylam wpadki i bezmyslna tez nie jestem. Mieszkam zagranica z mezem i nie mam nikogo do pomocy, sama sie zajmuje swoim dzickiem i nikomu go nie podrzucam. Bezmyslny jest zalozyciel topiku który ocenia mlode mamy na podstawie jakis stereotypów albo opierajac sie na nielicznych przypadkach \'bezmyslnych mlodych mam\" ...

Ale co to w ogóle za głupota. Czy jest ktoś na tym forum, kto nie spędzał czasu z babcią??? Qurcze co ja bym dała żeby wróciły te czasy jak żyła moja babcia i opiekowała się mna jak chorowałam i nie mogłam iść do przedszkola. Co Ty uważasz że tylko młode matki korzystaja z pomocy swoich matek??? ?? Babci nie miałeś czy co? Co tu za imbecyle takie tematy zakładaja?

Gość zabka 123
A ja mam 23 lata niedawno zostalam matka i bardzo sie ciesze z tego powodu :) Ja tak samo mieszkam sama zagranica i nie mam babc zadnej pod reka a mam mala coreczke ;) i sobie radze :)Nie musze jej podrzucac nikomu bo uwielbiam spedzac czas z nia :) A do abbci bym zaniosla mala nie po to zeby skorzystac z jej opieki nad moim dzieckiem,ale zeby dziecko tez mialo kontak z babcia :)

Gość zabka 123
zreszta babcie sa super :)

Gość Kasikkkkkkk
Zabka,za kilka lat inaczej pwoiesz.A jak na starośc będziesz dla dziecka cięzarem to cie wysle do domu starcóe i tyle bedziesz miała z dziecka. Zgadzam sie z obserwatorem, laski daja dupy bezmyslnie i wogle rodzice chyba ich nie uczą ani szacunku ani honoru ,nic one nie wiedza co to zanczy i sie puszczają.Chroniczny brak męskiego pasa na tyłek.

tak najlepiej wydac opinie o wsyzstkich,może nie wszystkie sa takie?Ja mam 21 lat i uważam sie za wzorowa matkę,niekiedy młode mamy są lepsze niż te starsze,więc nie wypowiadaj sie o wszystkich!!!