Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lol1500

Kroski na dekolcie /

Polecane posty

Gość lol1500

Nie wiem od czego one wystakuja :/ Nigdy nie jest tak ze mam 'czysciutki' dekolot... :/ Tak samo na plecach... jeszcze jak jest lato to nie tak duzo i nie iwdac tego bo jestem opalona :) Moze jakies masci kupie? no nie wiem, wkurza mnie to, poradzcie cos.

Gość Taaaka tam
kup sobie jakas masc .

Gość Taaaka tam
tez takie mialam

Gość lol1500
Aj niby one cos daja a ciagle cos mi wyskakuje. To nie jest taki mega tradzik, po prostu kilka krostek... ;/

Gość Taaaka tam
duzo osób tak ma . nie ma powodów do zmartwień;] jak chcesz zalozyc jakas bluzke z dekoltem to wystarczy korektor;] Ale smaruj np. davercinem.

Gość basko
oj znam to... miałam coś takiego... i okropnie mnie to wkurzało, bo żadnego dekoltu się nie dało ubrać itp itd... Nie wiem czy zbieg okoliczności, czy nie, ale krostki zniknęły, gdy zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne. Brałam je tylko przez pewien okres czasu (chodziło o przesunięcie miesiączki. Odstawiłam je i krostki nie powróciły... tzn raz na jakiś czas coś tam wyskakuje, ale już się tym nie przejmuję :) największa zmora minęła :) a doraźnie - polecam mocny peeling :)

Gość Sophie1993
Dziewczyny,ja tez mam ten problem.Powiedzcie mi co zrobic jak na dekolcie i na plecach(tylko na górze,pod szyja)mam takie krostki.Nie są duze,nie bolą mnie tylko swedzą Buziaczki