Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce mierzyc temp

ktos mi pomoze-nie wiem czy robie dobrze?

Polecane posty

Gość chce mierzyc temp

zaczelam mierzyc temp w kazdym cyklu bo mam klopoty z zajsciem w ciaze podczas owulacji mam zazwyczaj 37,4 utrzymuje sie przez kilka dni i potem spada do 36,6 i jest okres a jestem teraz 3 dni przed okresem i mialam z rana 37,2 powiedzcie- jest szansa na ciaze? dodam, ze boli mnie jajnik od tygodnia, moze cos tam sie zmienia bo jestem w ciazy? prosze o pomoc mam 25 lat

Gość chce mierzyc temp
dodam, ze czesciej robie siusiu prosze o jakies wpsiy!!!

Gość chce mierzyc temp
dodam, ze ten cykl mialam monitorowany przez ginka i mialam owulacje z lewego jajnika a teraz czuje bol w prawym !!!

Gość chce mierzyc temp
jest taki jakis bialawy ale go bardzo malo teraz zmierz temp i jest 37,5 ale wiem ze w poludnie sie nie mierzy

zawsze sprobowac mozna,umnie to z temperatura niedzialalo bo mialam nieregularne cykle,ale zawsze wazny sluz,a bralas wiesiolek na lepszy sluz??Jak dlugo sie juz starasz o dzidzie? :)

szanse są :) a bólem jajnika się nie przejmuj, tak często jest w ciąży,ponieważ jesli w niej jestes to jajniki własnie cięzko pracuja. pnadto macica sie rozciąga i teżmoze troche boleć. ja swoją ciąze rozpoznałam własnie po podwyzszonej temp.

Gość chce mierzyc temp
staram sie juz szosty cykl ale ten byl wyjatkowo monitorowany przez mojego gina i mialam owulacje na lewym jajniku a ja nie moge od tygodnia tak mnie boli prawy temp mierzylam zawsze z rana po przebudzeniu wiec ten podskok jest dla mnie dosc nowy i niezrozumialy a cykle mam bardzo regularne, bo co 28 dni nie bralam wiesiolka, tylko kwas foliowy... a sluz taki jakby grudki mial i generalnie chodze cala w stresie- okres czy bobas??? :)

Gość chce mierzyc temp
za dwa dni dokladnie a z tym siusianiem to moze byc objaw ciazy? bo od kilku dni meczy mnie i pecherz ciagle chodze siusiu

Gość chce mierzyc temp
dziekuje juz czytam :)