Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darek einfach

Małżeństwo z dwoma mężczyznami

Polecane posty

Gość Goska m
Ja bym tak nie chciala. W ogole mnie to nie kreci. Uwazam,ze mozna kochac jedna osobe, jesli ktos jest zauroczny w dwoch na raz to nie jest to prawdziwa milosc;) Poza tym fajne jest poczucie,ze masz ta jedna jedyna osobe na swiecia , najwazniejsza , oddajesz jej siebie itd.

Gość darek einfach
Dzięki za wypowiedź :) Co do dzieci to mogliby się chyba umówić, że na przykład przez jakis czas kobieta starając sie o dziecko współzyje tylko z jednym facetem a drugie na pewien czas odstawia. Mogliby tez zrobic tak jak w Tybecie, że po prostu nikt nie dochodzi kto jest ojcem i dziecko ma dwóch tatusiów. Jeśli zaś chodzi o mężczyzn do różnych celów to raczej by to nie wypaliło. Jak ty to sobie wyobrażasz, że mówisz męzowi, wiesz fajny jesteś świetnie się z toba rozmawia ale na seks nie licz. Drugiemu z kolei wiesz jestes świetny w łóżkuy ale nie chce mi się z toba gadać. Tak jak pisałem aby taki związek był udany musiałabys tych facetów traktowac mniej więcej jednakowo a oni tez musieliby byc przyjaciółmi. Czy mogłabyś mi wyjasnić co oznacza, że kobieta chce prawie zawsze wyłączności? Przeciez w takiej sytuacji nie musiałaby dzielic się ukochanym mężczyzna tylko raczej pomożyłaby ich razy dwa :D Jeszcze jedno bo nie wiem czy do końca mnie zrozumiałaś. Zakładamy, że społeczeństwo, twoja rodzina, rodziny twoich mężów w pełni akceptuja takie małżeństwa i sa one dośc powszechne. Mam pytanie jakie widzisz ewentualne korzyści z takiego małżeństwa oczywiście zakładając, że masz dwóch fajnych, odpowiadających ci mężów a jakie widzisz największe wady i niebezpieczeństwa takiego związku. Oczywiscie inne panie także zapraszam do dyskusji. Pozdrawiam

Gość darek einfach
Goska a gdybys tak nikogo nie kochała albo kochała ale akurat ten facet cie nie kochał to czy takie małżeństwo z rozsądku mogłoby byc dla ciebie dobrym rozwiązaniem?