Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek krzysiek

Czy zgwałcona kobieta może miec orgazm

Polecane posty

mam kontakt z psychiatra,spytam. poszperam tez w necie,co i Ty mozesz zrobic.

Gość marek krzysiek
Ja juz szukałem ale nic nie znalazłem. rozmawiałem tez z koleżankami ale oczywiście zaprzecxzały a przy okazji dostało mi się trochę :) Ludzie nie rozumieja, że kogos to może interesować i od razu biora za jakiegoś zboczka a mnie własnie interesuja takie tematy. Moja pasja to psychologia i seksuologia choć mam zupełnie inny zawód. Myslałem, że będe sobie mógł tutaj normalnie porozmawiać ale widac, że ludzie wola tutaj pisać o bzdetach. Właściwie tylko ty i meaaa odpowiedziałyście mi merytorycznie za co dziekuję :)

Gość marek krzysiek
Ja tez zmykam. Dzieki za fajna rozmowę 🖐️

meaaa, agais, Lady F, curva, Tamari - odpowiedziałyście w tym temacie; prawie wszystkie twierdząc, że kobieta w takiej sytuacji mieć orgazmu nie może, a nawet, że jest sucha i sparaliżowana. Dla mnie ważna jest odpowiedź na nieco inne pytanie: czy kobieta może mieć orgazm podczas stosunku z kimś, kogo nie kocha, kto jej nie podnieca, kto się jej nie podoba, kogo wręcz nawet nie lubi? Czy może mieć orgazm (tak jak facet) na skutek mechanicznych bodźców? Czy może być - nie jak tu było napisane - sucha jak papier ścierny, ale wilgotna, choć jej umysł tego (tzn. seksu) nie chce i robi to na zasadzie \"obowiązku małżeńskiego\"? Nie jest to gwałt typu \"ciemna noc, park, jakiś facet\", tylko seks z kimś, kogo się zna, ale nie kocha, ten ktoś jej nie podnieca fizycznie, nie podoba się.

Gość Wniosek z tematu ...
... kobiety są beznadziejne: nie wystarczy im wsadzić, żeby miały orgazm, one muszą jeszcze partnera "lOffCiAć" - a mężczyzna, jako istota bardziej rozwinięta ewolucyjnie, spuści się we wszystko, nawet z 80-letnią babcią dojdzie - bo będzie miał fizyczną przyjemność. Ergo: kobiety mają OBOWIĄZEK wybaczać mężczyznom fizyczne zdrady, bo są one dla nas tym samym, czym dla nich masturbacja. Np. prostytutka dla faceta to nic innego jak tylko chodząca wagina, zatem seks z prostytutką to nie zdrada. Miło, że w tym temacie panie się ze mną zgodziły 🖐️

Gość Błędny wniosek
Nie muszą loffciać tylko muszą tego chcieć zwierzaczku

Gość Tak naprawdę to one lubią
jak się je gwałci. Ponoć dla większości kobiet dostać parę razy z plaskacza po czym zostać ostro zerżniętą to największa fantazja, tylko nie chcą się do tego przyznać. Panowie, może im pomożemy tę fantazję zrealizować? :classic_cool:

Patrzę rano.. i oczywiście pewnym panom (pomimo, że na pewno są wybitnymi ekspertami w temacie wątku) już dziękujemy...

Gość życzliwa kobietka
Wpadłam na swietny pomysł roponuję, by autor tematu poszwendał sie trochę wieczorami w okolicach, gdzie jest dużo niekoniecznie grzecznych gejów.Może załapie się na gwałt. Jeśli uda mu się mieć orgazm, to wszystko w temacie będzie już wiedział. :)

Widzę, że niektórzy (re) wyznają zasadę miłościwie nam panujących: nie zadawajmy pytań lub piętnujmy sam fakt ich zadania (choćby pytania były trudne i oburzające), to problemu nie będzie. Wydaje mi się (i nie tylko mi), że autor wątku nie wychwala gwałtu, a po prostu się pyta. No chyba, że w tym kraju już nie wolno się pytać...bo ktoś, komu pytanie się nie podoba wysyła ABW.

Gość cvbcx
najgorsze jest to ze zgwalcona kobieta moze miec orgazm, podobnie jak zgwalcony facet np. w wiezieniu, ma erekcje i tez moze miec orgazm (jak mu zwala konia). to dodatkowo poniza ich psychicznie, jest im wyrzadzana krzywda - gwalt - a ich organizm reaguje tak jakby to byl stosunek, nie sa gejami przeciez a mimo tego maja erekcje, sluz w pochwie i orgazm. to sprawia ze wydaje im sie ze sa zboczeni, nie dosc ze zgwalceni to ich hetero swiadomosc jest zachwiana. wspolczuje zgwalconym osoba :( a gwalcicieli to bym zapierdolil wszystkich, faceta po prostu obcial jaja i fiuta, a kobiety (tez gwalca w pace) powycinal lechataczki i wargi, jebane pizdy

heyjoe23 -----------> twoje pytanie -----------> \"Dla mnie ważna jest odpowiedź na nieco inne pytanie: czy kobieta może mieć orgazm podczas stosunku z kimś, kogo nie kocha, kto jej nie podnieca, kto się jej nie podoba, kogo wręcz nawet nie lubi? Czy może mieć orgazm (tak jak facet) na skutek mechanicznych bodźców? Czy może być - nie jak tu było napisane - sucha jak papier ścierny, ale wilgotna, choć jej umysł tego (tzn. seksu) nie chce i robi to na zasadzie \"obowiązku małżeńskiego\"?\" wg mnie nie. tzn... możliwe, że są kobiety, które na skutek bodźców mechanicznych mogą mieć orgazm. nie moge tego całkowicie wykluczyć. ale znając statystyczną liczbę kobiet, które nigdy nie osiągnęły orgazmu - nawet z ukochanym, twierdze, ze wiekszosc kobiet bez odpowiedniego nastawienia psychicznego orgazmu nie osiągnie ja nie mam problemów z orgazmem. przychodzi mi łatwo, szybciutko - ale muszę tego chcieć. jak nie mam ochoty na seks, albo mam jakies problemy, które zaprzątają mi głowę i nie mogę się zatracić w doznaniach - do orgazmu nie dojdę

Gość ja i tak orgazmu bym nie miala
nigdy zaden facet mi go nie dał więc gwałt też by tego nie spowodował...

Gość khghgdhgdjhdgj
Zakładamy, że facet jest zadbany, przystojny i dobry w łóżku po co fajny, zadbany , przystojny i dobry w łózku facet miałaby "po dobroci" :-O gwałcić kobietę???? czy Ty jestes zdrowy?

Gość annonnim
znam 2 przypadki - choć nie były to klasyczne gwałty

Gość mariner
seksualizm kobiety jest bardziej zakotwiczony w mozgu i wszelkich zmyslach niz u faceta u ktorego koniec penisajest centrum swiata:) Smialbym nawet powiedziec ze seksualizm kobiety to cale jej cialo wraz z mozgiem jak siec rozproszona uzywajac jezyka sieciowego. W zwiazku z tym aby kobieta sie rozbudzila do jakiegokolwiek odczuwania przyjemnosci musi byc jej aceptacja i przyzwolenie plynace z mozgu .Jesli tej blokady facet nie pokona to ona nie odczuje przyjemnosci a wiec gwalt jest taka proba ominiecie tego zamka do jej orgazmu. na sile.Rozumiesz wiec dlaczego gwalt jest po prostu przemoca w doslownym tego slowa znaczeniu. Cokolwiek zrobisz ona nie odczuje przyjemnosci . Domyslam sie co jest intencja twego pytania :) ze sa kobiety ktore lubia byc gwalcone aby odczuc orgazm.ZApamietaj ze jest to tylko jakies 2 % populacji kobiet .Te pozostale odbiera to tak jakby cie ktos z zaskoku chedorzyl w tylek.Bolaloby i zabilbys takiego goscia ! tuz po!

Gość mariner
W ksiazce Nienackiego "Dagome" tom 1 znajdziesz taki watek ze zona Popiela ma wlasnie taka psychike ze musi byc gwalcona aby czuc sie spelniona.:) ale to ksizka fantasy wiec i to co pisze mozesz wlozyc do fantasy :)

Gość mariner
chyba u Zeromskiego w "Rozdziobia nas kruki i wrony" jest taka scena gwaltu Kozakow na Polce ktora jest opisana wrecz z perwersyjnymi detalami i sugeruje ze Zeromski podzielal z toba opinie ze gwalcenie daje kobiecie orgazm :) Kaluzynski okrteslil Zeromskiego najwiekszym zbokiem w polskiej literaturze :) i chyba mial racje bo jak sie czlowiek wczyta pomiedzy wierszami to znajdzie mnostwo roznych ciekawych passusow na temat kobiecego erotyzmu:)

Gość gość
załóżmy, że kobieta myślała o seksie z przypadkowym mężczyzną. patrzyła na przypadkowych mężczyzn w sytuacjach publicznych i myślała o możliwym seksie. któregoś dnia w jej życiu dochodzi do przypadkowego seksu. z nieznajomym mężczyzną, teoretycznie w publicznej sytuacji. kobieta przeżywa orgazm. tylko czy to gwałt? nie, bo kobieta się godzi. załóżmy, że kobieta jest zgwałcona - nie myśli choćby o czymś takim, jak przypadkowy seks, nie ma choćby fantazji seksualnych o seksie publicznym lub zwierzęcym, czy poniżeniu i gwałcie. przeżyje orgazm? załóżmy, że jest przestraszona, przerażona, przeżywa bezsilnie orgazm ze strachu, dla znieczulenia, żeby się to szybciej skończyło. wydaje się to możliwe. załóżmy, że kobieta nie chce, odpycha ją to, brzydzi, chciałaby uciec, seks jest dla jej chłopaka, przyszłego narzeczonego, męża, sytuacje intymne dla najbliższych. co, jeśli przeżyje orgazm?

Gość brokeninside87
yyy oczywiście, że może i często ma jest to bardzo często dodatkowe obciążenie i krzywda dla tych kobiet, że mają traumę, że ich ciału się to g****o podobało. i oskarżają siebie, że może "lubisz to suko" bo orgazm jest kwestią fizjo, a wszyscy idioci kojarzą to tylko z przyjemnością. wtf? jem słodkie to mi przyjemnie? nawet jak nie chcę teraz a ktoś wpycha mi to do mordy? straszny prymitywizm.

dlaczego miałaby nie mieć orgazmu, skoro ma intensywnie ocieraną łechtaczkę. odpowiedzcie sobie na to pytanie ogólnie, gubi wielu to skoncentrowanie się na tym, że orgazm to w ogóle wszystko. tyle artykułów o tym, jak osiągnąć orgazm, a zero artykulów o tym jak być SZCZĘŚLIWĄ po seksie. dziwne, nie? ja też mogę mieć orgazm, każdy może. co ma piernik do wiatraka.

o, np. kiedyś był temat, że dziecko skakało po tacie w czasie zabawy i matka zobaczyła, że mu stanął. to jest dopiero k***a awkward moment. a nie jakiś atak jakiegoś żywego g****a na Ciebie.

Gość gość
potwierdzam, kobieta może mieć orgazm mimo tego że seksu nie chciała. i tak jak pisze ktoś wyżej jest to dodatkowy ciężar psychiczny z którym czasem gorzej jest sobie poradzić niż z samym faktem gwałtu!!!!

Gość gość
ja pierdziele, najpierw jeden palant odpowiada na temat martwy od 5 lat, 3 lata pozniej znowu jakies chore dziecko podnosi trupa, leczcie sie na nogi, bo na glowy zdecydowanie za pozno

Gość gość
nie wiedziałam, że na tym forum istnieją jakieś ograniczenia tematyczne i że istnieje limit czasu po którym w danym temacie pisać nie wolno. chyba masz jakiś poważny problem skoro budzi to w tobie aż takie oburzenie.

Gość gość
Polecam przeczytac kato-tate halszki opfer- dziewczyba dokladnie opisuje jak byla gwalcona przez ojca i mimo tego jest opis sytuacji gdzie miala orgazm i nienawidzila siwbie jeszcze bardziej. Takze tak jest to .ozliwe

Gość gość
a czy zgwałcony męzczyzna w celi przez 3 kolegów może miec orgazm? :D