Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cold_Cat

Powiem jego żonie

Polecane posty

Gość Miś uszatek
Rozumiem, że chce się mówiąc prostym językiem odegrać, a niech się odgrywa, niech się żona dowie, jaki to mąż jej kochany jest,bleeeeeee

Gość trele mele dudtki
no wiec wlasnie wedding planner, dzisiaj ona, jutro ktos jej, niestety tak to juz jest, p co tutaj rozdrabniac sie nad tematem, samo to ze cold cat na forum topik zalozyla gryzie ja sytuacja, szuka potwierdzenia, wiec nie do konca jest taka zimna suka jaka sie tutaj opisuje...tylko ze zanim sami nie staniemy przed taka sytuacja, latwo jest dawac rady i osadzac innych...

Gość Miś uszatek
Bo tu nie chodzi dla mnie o to, że ja bym też tak zrobiła, nie!!!Broń mnie Panie Boże, chodzi o to, że ludzie są tacy podli, szkoda tej kobity, która się o tym dowie, niczemu biedna niewinna

Gość Radio Wolna Europa
Szczerze zawsze się śmieję z tej przecudnej acz całkowicie bałamutnej bajeczki, jak to wyrządzone zło kiedyś wóci do krzywdziciela, jak to zapłaci sie za krzywdy i takie podobne duperele. Mój dziadek był wprost nieprawdopodobnym sukinkotem, chlał, rżnął co popadło, był chamski i niemiły. Umarł w wieku 82 lat jako człowiek szczęśliwy, otoczony 3 żoną (32 lata młodszą), dziatwą, która go uwielbiała ( bo skubaniec miał niesamowity urok osobisty), dodatkowo był bogaty równie jak zepsuty. Miał frajde z życia i za nic nie zapłacił! Za nic.

Ale dlaczego chce się odegrać na żonie kochanka? Jeśli ten pan zdradzał żonę, nie czuł do niej zbyt wiele. Lepiej by zrobiła, gdyby znalazła swoją następczynię i opowiedziała jej o wszystkim. A tak... Zachowa się, jak mała dziewczynka, która poszła na skargę do mamy.

Gość Miś uszatek
Ja tę kiedyś mogłam być taka podła s..., ale po co, nie jestem podłym człowiekiem, takiej krzywdy nigdy nie wyrządzę i tak dużo wprowadziłam zamieszania.

Gość Kookoko
Jesteś pewny, że nie zapłacił? Znałeś swojego dziadka na tyle, by wiedzieć o jego rozterkach? Problemach? Myślach? Co ty możesz wiedzieć?

Gość w inny sposób mu nie dokopie
wedding dlatego tak że ten Pan w inny sposób nie umiał tego rozegrać, nie był "dorosły i odpowiedzialny" a wszelkie inne możliwości odzyskania swoich pieniędzy nie dały rezultatu, dlatego ja nie potepiam założycielki topicu bo jak ktos się umawia na seks a jak zrozumiałam założycielka topicu nie miała na celu rozbicia rodziny to są tego konsekwencje, zwłaszcza jak ma się męża czy zonę, a jesli w grę wchodzą pieniądze i seks, to sprawa staje się jeszcze bardziej brudna i nie ma reguł a konsekwencje są mało przewidywalne, załozycielka topicu poniosła konsekwencje związane z seksem z zonatym...a ten Pan? jakie poniósł? żadnych, jeszcze ją okradł? Jak mozna na niego wpłynąc? tylko przez atak na jego najbliższych, inaczej tego ów Pan nie zapamieta

phiphi > bardzo ladny cytat ci wyszedl ;) i prawdziwy czemu niewinna nic zona ma byc odpowiedzialna za jego bledy? :O moze i lepiej by sie dowiedziala, a z drugiej strony czy czasami nie jest lepiej nie miec tej swiadomosci?

Czyli najlepszym wyjściem będzie wyrządzenie większej krzywdy Bogu ducha winnej kobiecie, bo miała pecha wyjść za mąż za drania, złodzieja i kłamcę? Wybaczcie, ale to myślenie z poziomu piaskownicy. Niech załatwiają swoje sprawy między sobą, nawet te najbrudniejsze. Ale za co ta niewinna żona ma cierpieć? Za co? Za błędy męża i urażoną dumę jego kochanki? Kobiety, otrząśnijcie się i zacznijcie myśleć, jak ludzie!

Gość trele mele dudtki
wedding planner, racja...ale niestety wlasnie ta kobieta ktora nie wybrala sobie tej sytuacji bedzie najbardziej cierpiec...dzisiaj ona, tak jak napisalas przez urazona dume zalozycielki topiku, a jutro moze Cold Cat bedzie plakac bo ktos bedzie miec urazona dume i tak dalej...to my tworzymy sobie sami taki swiat...

Gość REGGI
Autorka to WREDNA SUCZ!!! Jeśli ma jaja i jest taka uczciwa to niech nie daje dupy na lewo i prawo żonatym facetom a jeśli jest taka sprytna to niech znajdzie sposób żeby odzyskać pieniądze nie włączając do tego jego żony. Sama napisała że ma koleżankę która teraz prowadza się z jej byłym kochankiem i nawet czasami spotykają się i śmieją się z niego. Proste - niech się dogadają i wymyślą wspólnie jak odzyskać pieniądze. Jeśli koleżanka jest też taką wyrachowaną suką to co to będzie za problem znaleźć sobie nowego - FIUTA ( przecież im tylko o to chodzi). Zyczę jej żeby udało jej się odzyskać te pieniądze i niech je dobrze zainwestuje - NAJLEPIEJ W DOBRY DUŻY WIBRATOR he he...)

Nie krzywdzi się mężczyzny, z którym się było. Jego bliskich też nie. Zachowaj klasę. Daruj mu i olej go. :)

Gość trele mele dudtki
wiecie co najbardziej kuje w oczy jak czyta sie te moralizatorskie wypociny? Prawie kazda kobieta leci za kawalkiem uczucia, kazda z nas jest zdolna do zdrady, nie znaczy ze zdradzi...kazda do zemsty, ale jak ktos cos tam glupiego opisuje to wystawiacie pazury do drapana, obrazania...czyzby to forma samoobrony przed wlasna podswiadomoscia?

Gość szukam szczescia...
Daj jemu i jewgo rodzinie spokoj. nie mow o niczym.

Gość o la la
miał facet farta- nie dość że du**pa mu sama wlazła do łóżka, to jeszcze dostał za to kasę :D

Gość a powiedz
drukarka mi odmówiła posłuszeństwa, niech mam świadomosć, że ktoś inny też sie wkurwi. :O

Gość taka_dziwn_ja
zastrasz go ze jak nie odda kasy tpo zona sie dowie o wszystkim.. po co od razu leciec do kobiety..? a tak.. niedosc ze zwroci ci kase to i ubaw;)

Z żoną to różnie może być. A nuż się ucieszy z Twojej nowiny, bo dawno męża chciała się pozbyć z domu? A potem będzie Cię ciągać po sądach, żeby udowodnić jego winę ;-) Wymyśl coś ciekawszego. Na przykład namów swoją koleżankę, żeby poszła do niego do pracy. Niech zablefuje, że jest w ciąży i potrzebuje kasę na zabieg. Jakieś 2 tys. ;-)

Gość REGGI
Podoba mi się moja poprzedniczka FIGA Z MAKIEM Tak naprawdę satysfakcję można mieć wtedy gdy nikogo nie raniąc dopinamy celu. Pomysł o którym pisze poprzedniczka to zapewne jeden z wielu. Wystarczy tylko pomyśleć - może dla odmiany głową?

Gość moje zdaie jest takie
skoro ci nie zalezy na kasie to niby po co ta zemsta?? ewidentnie chcesz kase- zasaznatazuj go ze powiesz zonie i zaraz odda daj spokoj, to ohyde co chcesz zrobic, to ze facet jest idiota to jedno, ale czemu narazac niewinna kobiete na cierpienie? szczegolnie jak swietoszkowata i ma nadzieje ze mezus tez slodki i niewinny ...?

Gość moje zdaie jest takie
cytat Szczerze zawsze się śmieję z tej przecudnej acz całkowicie bałamutnej bajeczki, jak to wyrządzone zło kiedyś wóci do krzywdziciela, jak to zapłaci sie za krzywdy i takie podobne d**erele. Mój dziadek był wprost nieprawdopodobnym sukinkotem, chlał, rżnął co popadło, był chamski i niemiły. Umarł w wieku 82 lat jako człowiek szczęśliwy, otoczony 3 żoną (32 lata młodszą), dziatwą, która go uwielbiała ( bo skubaniec miał niesamowity urok osobisty), dodatkowo był bogaty równie jak zepsuty. Miał frajde z życia i za nic nie zapłacił! jako zw wierze w reinkarnacje wierze tez ze zaplaci za to w nastepnym wcieleniu jako biedak, zaklopleksiony z malym penisem i samotnyu cale zycie watro ryzykowac czy lepiej zyc jako czlowiek dobry?

Gość te 2 kola to zaplata za
twoje "uslugi" ?

\"moje zdaie jest takie\" wybacz, ale zemsta losu po 200 latach, kary boskie kiedys tam podczas sądu ostatecznego itp... jakos do mnie nie przemawiaja... i Radio Wolna Europa niezle to napisal/a.... znam ludzi, ktorzy sa takimi skurvielami, ze w zasadzie nic w doczesnym zyciu nie jest w stanie zrownowazyc zamstą z to co zrobili.... i swietnie im sie wiedzie...

Gość Świetnie się im wiedzie
do czasu. Myślisz, że żadne demony nie męczą ich nocą?

Gość Claudia**
masz rację powiedz on jest podły, dla Ciebie w mniejszym stopniu bo tylko kochanka. Ale szczerze współczuję żonie i dziecku. Nie wiedzą z kim żyją

Gość moje zdanie jest takie
komiczne wiem, ze skuwysyny zyja sobie jak paczki w masle w wiekszosci przypadkow ale jakos nie mam sumienia byc msciwa bestia - chcoc w pierwsz\ej goraczce taka mam ochote i kilka scenaruiszy przykladnej zemsty lacznie ze spaleniem domu delikwenta poza tym nie musi to byc za 200 lat, moze byc zaarz jak sie narodzisz w nastepnej skorze ..;)

pewnie ze jej powiedz! niech wie ze ma męża gnoja i bedzie mogła ułozyc sobie zycie z innym, albo mu wybaczyć. ma prawo wiedzieć ze mąż ją zdradza! a wy obrońcy moralnosci - za kogo sie macie? ma zyc w kłamstwie? lepsze słodkie kłamstwa niz szczera gorzka prawda tak? Żona ma życ w przekonaniu ze ma cudownego mężą? czy wy siebie słyszycie? niech sie dowie o zdradzie, ma do tego prawo! niech przemysli małzeństwo, problemy itp i podejmie decyzję! robicie z niej ubezwłasnowolnioną ofiare!! cold cat jestem z tobą!!!!!!!!!!!!!!!!!! powiedz jej niech wie jaki jest jej mąż, gnojek i cham:O

Gość do Japonki
Skąd wiesz, że żona chciałaby się o tym dowiedzieć? Jakie masz prawo, by za nią decydować? Nie wszystkie kobiety są takie jak Ty. Nie wszystkie chcą wiedzieć. A poza tym, jeśli ta kobieta jest głęboko wierząca, to nie odejdzie od niego, tylko będzie przy nim cierpieć.