Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agawerka

Miala byc niespodzianka...

Polecane posty

Przez 2 miesiace musze zyc ze swoim facetem na odleglosc, tzn dzieli nas 160 km i widujemy sie w weekendy. Teraz mial wp0rawdzie przyjechac w czwartek, czyli dzis, ale jeszcze wczoraj mowil, ze nie wyrobi sie z robota. Wieczorem, jak rozmawialismy przez telefon powiedzial, ze ma dla mnie niespodzianke i ze ta niespodzianka bedzie jutro, czyli dzis. Domyslalam sie, ze moze przyjedzie do mnie, ale nic nie mowilam. Zadzwonil dzis o 16 i powiedzial, ze siada mu bateria, ale niedlugo bedzie w domu to naladuje telefon i zadzwoni do mnie. Przez parenascie minut jeszcze puszczalismy sobie sygnaly, az siadla faktycznie, Problem w tym, ze jego telefon do tej pory nie odpowiada:( jakby wtedy jechal do mnie ( a slyszalam, ze jest w samochodzie-twierdzil, ze jedzie na miasto zjesc), to juz dawno bylby na miejscu...Kurcze, martwie sie, non stop probuje dzwonic, i ciagle to samo, wylaczony telefon:(

Gość spokojnie zadzwoni
zobaczysz. Może naprawdę gdzieś je na mieście. Spokojnie będzie dobrze :)

czekaj cierpliwie i badz dobrej mysli:) 🌼 na pewno jak tylko bedzie mogl da znac ze wszystko w porzadku:)

je na miescie przez 4 godziny?:( zawsze kiedy obiecal, to dzwonil....serio myslalam, ze do mnie jedzie, ale o 19 juz stracilam nadzieje, zawsze te 160 km pokonywal w max 2 godziny a teraz co:(

wprawdzie twierdzil, ze jedzie do drugiej pracy, ale zbyt dlugo go znam, zebym w to uwierzyla. pozatym, miedzy jedna a druga praca zawsze byl w domu i wtedy mial zadzwonic:( martwie sie, ze stalo sie cos zlego:(

Gość i co i co i co
A może szykuje Ci tą niespodziankę??????? :-) Myśl pozytywnie

Gość spokojnie zadzwoni
mnoże pojechał do drugej pracy i nie miał czasu naładować komórki. Zobaczysz wszystko będzie okej. Zadzwoni.

nie zrobilby mi tego bo wiedzialby, ze cholernie bym sie martwila...juz nawet moze przyjechac w ta sobote, byleby tylko byl caly i zdrowy:(

nie martw się:) na pewno wszystko jest w porządku :) chociaż wiem, że łatwo mówić.... ja też się denerwuję, kiedy czasem moja druga połówka zostawi telefon w domu wychodząc do pracy a ja dzwonię i dzwonię i dzwonię...... mając coraz czarniejsze myśli przed oczami :) uszy do góry, wszystko na pewno jest ok:) może szykuje ci taką niespodziankę, że najpierw chce ci troche podnieść ciśnienie :)??

Gość i co i co i co
Z pewnością zaraz przyjedzie i jeszcze niespodzianka będzie. Pamiętaj - zle wieści szybko się niosą, więc gdyby cokolwiek się stało (a z pewnością tak nie jest) już byś wiedziala

* coraz czarniejsze wizje przed oczami, oczywiscie a nie myśli ;)

dzieki za te wszystkie slowa otuchy... Raczej nie wyobrazam sobie innej niespodzianki niz jego przyjazd- wiedzial, ze bardzo chcialam, zeby byl u mnie wczesniej, wiec nic innego by mnie tak nie ucieszylo :(

staram sie odpychac od siebie te zle mysli, ale jakie inne moge sie nasuwac w tej sytuacji:( ma dosc niebezpieczna prace i tego tez sie boje...

Gość nie martw sie bedzie dobrze
ale jak cos od niego uslyszysz/zobaczysz go daj znac, bo tez chcemy wiedziec, ze wszystko ok (choc na pewno wszystko jest ok), bo jestesmy z toba :)

dziekuje Wam, naprawde.... Kurcze, jak dzis nie da znaku zycia to nie wiem co ze soba zrobie:(

Gość i co i co i co
Bo męska rzecz być daleko, a kobieca wiernie czekać... :-) Cierpliwości

Gość mmmmiiilo
nie bój, zadzwoni w najgorszym przypadku a w najlepszym zaraz zapuka :P

dzieki, ze mnie tak pocieszacie...ale osttnio, jak wyjechal po 10 to o 11 juz u mnie byl, a terez co, zadnego znaku zycia:( ide chyba polozyc sie spac i przeczekac ten czas...bo zwariuje....jutro napisze, jak sie sprawy maja :( dziekuje Wam raz jeszcze

Gość a ja uwaażam
znów prowokacja ...juz wiele tu takich byli bardzo do siebie podobnych. dziecko idz na spacer

Gość a moze to właśnie...
ta niespodzianka, że od dziś nie będzie odbierał telefonów od Ciebie :P

Gość mmmmiiilo
nie mysl o tym i juz :-)

a ja uwaażam - wiesz, gdybym miala kogokolwiek prowokowac to nie robilabym tego pod czarnym nickiem, nie sadzisz? po drugie bywaja lepsze tematy do prowokacji, niz prawdziwe ludzkie problemy. Zadzwoni. Rozladowal mu sie telefon. Przyjezdza w sobote. A wiecie co mialo byc ta niespodzianke? Doladowanie konta, zebym mogla do niego dzwonic. Zaje*iscie. Nie ma co.

tak masz rację za***biście ja bym się bardzo ucieszyła, gdy mój mąż taki prezent mi zrobił ;P i nie martw się nigdy na zapas nie warto- a nasza wyobraźnia ma to do tego, ze zawsze podsuwa najgorsze scenariusze... tak dla pocieszenia powiem ci, że ja sama próbowałam sie kiedyś dodzwonić do męża- jest kierowcą tira- pojechał do Rumunii i nie dawał znaku życia- a komórka odpowiadała \"błąd w połączeniu\" nie poza zasięgiem tylko że błąd i połaczenie nie może być zrealizowane! i to dopiero był stres wszystko skończyło się dobrze :)

wiesz...tak to juz jest, my, kobiety mamy wybujala wyobraznie;) teraz czuje blogi wewnetrzny spokoj....:) dobranoc wszystkim:)