Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość breitkopf

Czarne kabaretki

Polecane posty

Gość breitkopf

Czy czarne kabaretki o drobnych oczkach optycznie wyszczuplają, czy pogrubiaja nogi? Do czego mozna je nosic? Do wszystkiego?

Gość tak naprawde
ja nosze do spodnic lekko za kolano plus kozaki, skarpetki kabaretki pod spodnie, ladnie pojawiaja sie miedzy pantofelkiem i nogawka jak idziesz i siadasz.na pewno nie pogrubiaja, sa stradsznie seksowne.najczesciej nosze w sypialni kabaretki-ponczoch i czarne lakierki na wyyyysokim obcasie do tego pas i gorset.maz uwielbia!!!! ps.wszyscy faceci kochaja kabaretki

Gość tak naprawde
tak wogole to czarne i wszystkie inne kolory, bezowe, lekko rozowe sa boooskie,kabaretki bardzo wzbogacaja stroj, nawet najbardziej skromny

Gość Sloneczko777
A czy bedzie pasowac do siebie brazowa spodniczka mini - ogrodniczka, pod nia biala obcisla bluzeczka ze srebrnym nadrukiem, do tego czarne kabaretki i czerwone pantofelki? Czy ktos sie zna?

Gość Sloneczko777
podnosze

Gość Sloneczko777
_-czarnulka-_ - to poraqdz mi cos. Co proponujesz zmienic?

Gość Sloneczko777
Czy ktos mi poradzi?

Gość Sloneczko777
Kurde, a nie bedzie troche 'dziwkowato'?

Gość ujemne plusy a to dobre
Sloneczko...czarne kabaretki nijak nie pasuja do brazowej spodnicy. A czerwone buty, to juz wogole odpada.

Gość To może tę
białą bluzkę zamienić na czerwoną, przynajmniej będziesz mieć jakiś punkt zaczepienia do tych czerwonych butów.

niekoniecznie zaraz czerwona bluzka. czerwone buty jako mocny akcent kolorystyczny a reszta neutralna. mozna zalozyc do tego np. czerwona bransoletke i tez bedzie dobrze.

no to zestawienie podoba mi się o wiele bardziej! tylko też musisz uważać abyś nie wyglądała \'dziwkowato\'. Bo kabaretki mają to do siebie, że ich niewłaściwe użycie prowadzi właśnie do takiego wyglądu.

no to juz troche lepiej ale jakos nie wiedze za bardzo tego czy to tez nie jest troche dziwkowate nie wiem najlepiej zobaczyc jakos sobie nie wyobrazam...moze daleto ze nie lubie kabaretek

Kabaretki w 9/10 przypadkach wygldaja dziwkowato. Strój musi być na maxa prosty i elegancki. Z czerwona bluzką efekt tandety murowany.

Gość czarny pasuje
do wszystkiego, więc nie rozumiem czemu od razu TANDETA??? Jesli ktoś się w tym dobrze czuje, to jest ok. A jeśli ktoś nie chce to niech tak nie nosi, nie trzeba od razu generalizować.

Gość Sloneczko777
up

Gość dalto
Co do kolorów to nie mam zdania. Zresztą jak ridać, co osoba to inny gst. Natomast zasada nr 1: do mini obowiązkowo szpilki? Im wyższe tym lepiej. "Dziwkowatość" jest sprawą względną. Zauważają ją głównie kobiety. Dla mnie moja żona im bardziej sezy tym lepiej. Więc zależy komu chcesz się pokazać...

kabaretki wyglądają dobrze tylko do dobrze skrojonych, eleganckich i prostych strojów np. do czarnej sukienki. Ne warto mieszać kabaretek ze wzorami, bo można dostać oczopląsu ;) jak dla mnie najlepiej sprawdzają się te marki Knittex :) są bardzo mocne więc nie boję się że gdzieś zahaczę i zrobi się dziura :)