Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

potrzebuję danych i chciałabym wiedzieć...

Polecane posty

....a koronka i tak tyłka nie ogrzeje, więc wolę chociaż wchłonąć na spokojnie samoopalacz 😴... to siedzę goła..bez majtasów....;)🖐️

ufff ulzylo mi :D bo juz myslalam, ze kolor majtek zbyt mocno mnie odslania na kafe ;) 🖐️

kolor majtek nalezy do podstawowych danych operacyjnych....

Lusi... plaunjesz pewnie reklamować Daxem opaloną pupę Lusi...... ...... ??? i w kontekście majtek chcesz to zrobić?;)

...przypomnialo mi sie nie wiem czemu, ze widzialam wczoraj czerwony samochód w stokrotki malowany....🌻

ja juz jestem po kąpieli, więc koszula nocna taka \"starobabciowa\" 🖐️

..ja zresztą ciepłe majty założę... i tak nie ma kto ich ze mnie ściągać...:(😭

...no tak....:o....tak wyszło, że nie mam systematycznego ściągacza ...:o

...a ja śpię bez niczego...:P...ps.tyle mojego co sobie powyobrażam i wyśnię....🌻 ...idę sobie wyobrażać....🖐️

no jasne, w weekend masz to, co Cie podobno \"dusi\" :P hmmm uruchomila mi sie wyobraznia :D macie kawaly przed snem :) juz je tu kiedys wklejalam, ale moze nie wszyscy czytali. - Kiedy jest przejęzyczenie? - Kiedy język ześlizgnie się z łechtaczki, na zwieracze. Rżniesz mnie jak byle jaką dziwkę! - mówi żona do męża podczas stosunku. Powiedziałbyś przynajmnej ze dwa miłe słowa! - Wyżej dupę! 70 rzeczy, które kobieta powinna umiec... a) gotowac b) 69 :) Karteczka na zamkniętych drzwiach sali, w której odbywa się Kongres gejów... \"WEJŚCIE OD TYŁU\" Spotykają się dwaj sąsiedzi na ulicy. - Czy uprawiał sąsiad seks we troje? - pyta jeden. - Jeszcze nie - odpowiada zapytany. - A chce sąsiad? - Oczywiście! - To biegnij pan szybciutko do domu.

Znajoma zabrała mi kiedyś z d..y boserki w wesołe kutaski. Uzywa ich jako dołu do pidżamki i ma w nich zawsze erotyczne sny.