Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 CO MODNE CO KUPIC

JAKIE BUTY NA JESIEN?? BOTKI??

Polecane posty

Zamszowe botki to m贸j ulubiony dodatek do jesiennych stylizacji :) i raczej wol臋 legginsy ni偶 szerokie spodnie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Wejd藕 sobie do sklepu Eobuwie, w艂膮cz w opcjach nowosci i zobaczysz, jakie buty s膮 aktualnie modne i proponowane:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gardzieniak
Zdecydowanie botki - mam takie od Merg, kolejny sezon, dosy膰 tanie, ale 艂adne, estetyczne - na niskiej szpieczce, ale takie w艂a艣nie lubi臋. Jesieni膮 nie jest jeszcze a偶 tak zimno aby chodzi膰 w kozakach czy 艣niegowcach. Na nie dajcie sobie jeszcze czas.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja bardzo lubi臋 botki. Je偶eli fajnie dobra膰 je do stroju, to cudownie si臋 wygl膮da :D Mam du偶o par but贸w, poniewa偶 kupuj臋 modne i tanie rzeczy ze stronny allinside.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja przymierzam si臋 do zakupu w艂oskich botk贸w. Konkretnie tego modelu http://italshoe.pl/pl/p/Botki-Fabi-36/256. Co prawda kosztuj膮 sporo, ale my艣l臋, 偶e warto wyda膰 tyle na porz膮dne buty, kt贸re pos艂u偶膮 nam d艂u偶ej ni偶 jeden sezon.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hosnaks
A czemu nie np. cz贸艂enka? To one dopiero robi膮 wra偶enie i wygl膮daj膮 estetycznie, chocia偶 wszystko zale偶y od tego, jaki macie tutaj bud偶et do wykorzystania - https://www.paradashop24.pl/baldowski Zawsze jednak lepiej stawia膰 na jako艣膰 obuwia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 makaroniks
R贸wnie偶 mam botki od Merg, rzeczywi艣cie bardzo tanie, efektowne, robi膮ce wra偶enie, ale oczywi艣cie w du偶ej mierze zale偶y to od stylu jaki preferujecie. Przepadam r贸wnie偶 za cz贸艂enkami - w nich to si臋 dopiero kobieco wygl膮da.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hoszna
Chyba 偶adne inne buty nie b臋d膮 pasowa艂y lepiej ni偶 botki na ten okres, r贸wnie偶 mam dwie pary od Merg i 艣wietnie si臋 spisuj膮. Nie kupuj臋 but贸w bardzo drogich, zawsze szukam okazji i za ka偶dym razem udaje si臋 trafi膰 fajne obuwie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 morelove_com_pl
M贸j sklep z najlepszymi kosmetykami w bardzo atrakcyjnych cenach www.morelove.com.pl :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mnie si臋 bardzo podobaj膮 te botki z Eccoshop.pl. Jednak przyk艂adam uwag臋 do jako艣ci, a buty od Ecco to dla mnie synonim jako艣ci i solidnego wykonania. O niewielu markach mo偶na to powiedzie膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Widzia艂am botki (zbi贸r r贸znych) na http://kokietkowo.pl jak chcesz to sobie obejrzyj mo偶e sie zainspirujesz czyms

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 petrurda
haszniks - one s膮 wygodne? Bo wizualnie super, tylko 偶e one bardziej pasuj膮 na marzec/kwiecie艅, kiedy pogoda jest lepsza, bo teraz to ju偶 chyba zdecydowanie b臋dzie zbyt ch艂odno. Myl臋 si臋?

Udost臋pnij ten post

Jakie艣 艂adne botki, sztyblety, ofecerki albo kalosze b臋d膮 jak najbardziej ok.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te sztyblety z Eccoshop.pl bardzo 艂adne :) Z tego co widz臋, to sporo taniej tam maj膮 ni偶 w salonach ecco?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A zagl膮da艂a艣 ju偶 za tym na Eobuwie? My艣l臋, 偶e tam bez najmniejszych problem贸w znajdziesz co艣 idealnego na t臋 por臋 roku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak, na Eccoshop.pl jest sporo taniej ni偶 w salonach ecco. Co wa偶ne, jest to sklep autoryzowany tej marki, wi臋c nie ma obaw, 偶e dostaniesz podr贸bki. Ja tam bardzo lubi臋 kupowa膰, zawsze co艣 sobie upatrz臋 :). No i przede wszystkim buty ecco same w sobie s膮 bardzo solidne i dobrej jako艣ci. Dla mnie to akurat bardzo wa偶ne.

Udost臋pnij ten post