Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wedding_Planner

Biżuteria - jaką chciałybyście mieć TEGO dnia?

Polecane posty

Gość Ja właśnie mam zamówienie na k
"zapięcie" miało być, a nie "zapiękie"

Dosyć drogie są same kryształki swarovskiego bo jeden kosztuje 5 zł a trochę ich weszło na całą biżuterię ale taka perełka to myślę, ze kosztuje grosze, no ale jak na wszystkim \"ślubnym\" trzeba zarobić 2 albo 3 razy:)

Gość Ja właśnie mam zamówienie na
A swarovski... Nie doczytałam. Swarovski drogi jest, ale śliczny. Ja na swój ślub nie zdążyłam zrobić sobie biżuterii wymarzonej, bo w dzień ślubu rano jescze kończyłam ozdoby do włosów :( Niby tak ważny dla mnie akcent, a nie udało się. Też nakupiłam sobie pełno półszlachetnych kamieni, swarovskiego, srebra i ... musiałam coś pożyczyć. To był szalony dzień! Wszystko w biegu.

Gość Ja właśnie mam zamówienie na
Ładna, ale na ślub regularny kamień wydaje mi się bardziej szlachetny. Sieczki mogłabym dodać najwyżej trochę gdzieniegdzie.

Gość ehhhhzzzz
Pawełkowa a gdzie mozna kupić svarovskiego? bo szukałam ale nigdzie nie narchnęłam sie na dużą wielkość tych koraliów :)

To fakt, ciężko jest z koralikami swarovskiego. U mnie w mieście tzn. w Krakowie:) jest taki sklepik z różnymi kamyczkami i m.in. udało mi się tam kupić te kryształki w formie kosteczki, z tego co widziałam były też w formie takich dużych łezek. Pozdrawiam!

Gość ehhhhzzzz
Pawełkowa a podasz namiary na slepik ja w sumie z Wrocławia jestem mam rodzinkę w Krakowie to poproszę kogoś żeby mi kupił :) ja w sumie szukam tylko dwóch koralików jako dopełnienienia mojego pomysłu ale jakos trafić na nie nie moge a wsklepach internetowych nie ma :(

Nie ma sprawy, sklepik sie miesci na ulicy gertrudy, idac od wawelu po prawej stronie, chyba 2 albo 3 sklepik z kolei.

Gość Prostą ale elegancką

Gość Alexx
Mój suwaczek w portalu Ślub-Wesele.pl

Gość Agni80
Cześć, a czy któraś z Was zamawiała biżuterię z Białej Magii? http://bialamagia.pl/index.html Ciekawa jestem jak się prezentuje na żywo, będę wdzięczna za opinie