Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam sie czemu

czemu ludzie na gg siedza na niewidocznym?

Polecane posty

Gość pytam sie czemu

przeciez to bez sensu kazdy udaje ze niby go nie ma i w rezultacie z nikim nei mozesz pogadac bo niew iesz czy ktos jest czy nei i w rezultacie nikt z nikim nie gada to po oc to gg?

hmm... bo nie ze wszystkimi chce się gadac- a są tacy, co i tak napiszą... więc jak masz ochotę, to odpowiadasz... jak nie... udajesz, że Cię nie ma ;):D

Gość może dlatego
...że jak widzę jak niektórzy piszą i trudno ich rozszyfrować ;) to wole z nimi nie rozmawiać i chcę by mnie nie widzieli :)

Ja zawszesiedze naniewidocznym,ludzie z mojej listy wiedzą o tym.I jak napiszą,to jak jestem to odpsize,jak mnie nie ma to odezwe się jak będe potem.Czasami w ogole nie chce mi się gadać,to siedze i do nikogo nie pisze/nie odpisuje jakby mnie nie było. :)

Gość sweet jane
>jestem na niewidocznym i dzięki temu to ja wybieram z kim chcę pisać < święte słowa, mam tak samo

czasme tak sie nacisnie zawsze trafiasz w zolte slonce? ja nie, sa tak blisko siebie, ze roznie z tym bywa.

heh ..na niewidocznym siedzimy jak jestesmy zajeci praca przy kompie i odzywamy sie w razie potrzeby a teraz troche prawdy ! nabroilismy i jest na głupio, wstyd itd. dlatego sie ukrywamy ;) czyz to nie jest zalosne ?

Gość gość
Różne nagrody za punkty,wypelnia sie ankiety i są za nie punkty http://panelariadna.pl/register?ref=987665004 bardzo dużo nagród najtansza to dlugopis z logiem firmy za 100 pkt,mozna już go mieć po 1-3 ankietach. :) Najlepiej zaznaczyc w profilu jak najwiecej rzeczy,wtedy ankiety będą czesciej na maila .