Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12345678910

Mam 13 lat

Polecane posty

Gość 12345678910

I wszystko czytam co tu piszecie hi hi :o)

Gość s-t-a-ł-a b-y-w-a-l-c-z-y-n-i
nie sądzicie, że 13-sto letnie dziecko po pobycie na kafeterii będzie miało ciężko skrzywioną psychykę i nigdy już nie będzie takie samo? nigdy normalnie nie dorośnie, będzie miało skazę na całe życie 😭 ja mam dwadzieścia parę, i po dwuletnim śledzeniu kafeterii psychika mi się solidnie skrzywiła :o tak właśnie wygląda piekło :classic_cool:

Gość s-t-a-ł-a b-y-w-a-l-c-z-y-n-i
co gorsza i tak zawsze tu wracam 🖐️ :classic_cool:

Twój stary pewnie ma zainstalowanego szpiega. Jak odpali kompa i zobaczy gdzie jego ukochana córeczka zagląda, spuści Ci taki wpierdol że przez dziesięć lat będziesz unikać wszystkiego co erotyczne. :O

Gość kafe to cyrk
nie piekło:D:p

Gość kafe to cyrk
jestem pewna ze to córka Luśki:D

Cóż, ja jeszcze nie mam tego problemu:P Nie, no wiadomo, że nie mogą robić co im się żywnie podoba, ale...wypowiedź Nowego: \"...Jak odpali kompa i zobaczy gdzie jego ukochana córeczka zagląda, spuści Ci taki wpie**ol że przez dziesięć lat będziesz unikać wszystkiego co erotyczne...\" też nie pokazuje idealnych metod wychowawczych:o :P

Dziewica_z_Lasu_Mgieł.. to ostateczność. Jeśli profilaktyka nie odnosi skutku i tłumaczenie odbija się o kant dupy, nie będę się cackał 😠

Nie jestem zwolennikiem przemocy fizycznej. Stawiam bardziej na autorytet i szacunek. Jeśli uda się to wszczepić dziecku, później wystarczy tylko spojrzenie.

Dziewica ;) Nowy trafił w sedno, dzisiaj rodzice zwykle mało czasu poświęcają dzieciom, a jak już to właśnie takie są metody wychowawcze, pożal sie Boże... ale tak właśnie jest :(