Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *B*I*E*D*R*O*N*K*A*

Jaka prostownica godna polecenia??

Polecane posty

Gość *B*I*E*D*R*O*N*K*A*

Gość *B*I*E*D*R*O*N*K*A*
dz...Moze jeszcze ktos??:)

Ja używam prostownicy firmy mpm produkt kobieca linia. Naprawdę bardzo dobra prostownica i niedroga, a doskonale prostuje nawet moje kręcone i puszące się włosy :)

Gość *B*I*E*D*R*O*N*K*A*
a ile za nia dalas i czy ma ceramiczne plytki i powiedz mi jeszcze jaki ma nr seryjny lub typ??

Gość *B*I*E*D*R*O*N*K*A*
HALLOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A słyszeliście coś o Hair Goddess? To podobno jedna z lepszych marek prostownic, sporo pozytywnych opinii na ten temat słyszałam, ludzie sobie bardzo chwalą i podobno nie niszczy tak włosów, mimo iż sie nagrzewa do wysokiej temperatury.

Gość prosto-linijna
http://allegro.pl/prostownica-tytanowa-kaylook-titanium-i1297333623.html KAYLOOK są to najlepsze prostownice na świecie mam ja od 3 lat i to istne cudo mam grube i puszace włosy po wyprostowaniu sa idealne gładkie i błyszczące a nie uzywam zadnych specjalnych kosmetykow jedzie gładziutko po wlosach no jak dla mnie to jest jedyna!! :) mam proste włosy do następnego wymycia i nie puszą się nawet jak jest wilgotno dlatego jak chcesz miec porządną prostownice to tylko KAYLOOK :) warta tych pieniędzy i gwarantuje że żadna tansza nie jest tak dobra jak ta

Gość prosto-linijna
doszłam do niej przez fryzjerkę zawsze jak do niej chodziłam miałam idealnie wyprostowane włosy wiec dowiedziałam sie od nich co to za firma dałam wtedy 450 zł i zamawiał mi ja salon fryzjerski bo jeszcze nie było jej wtedy na allegro i nigdzie nie moglam jej znalezc :)

Gość prosto-linijna
daje sobie uciac ręke że jak ja kupisz bedziesz w siodmym niebie tym bardziej jesli masz takie włosy jak ja :) nigdy nie pozałujesz tego zakupu:) wybaczcie ze sie tak podniecam ale jak słysze teksty w stylu " ja kupiłam swoją za 30 zł i jest rewelacyjna, jak te drozsze" to ciśnienie mi skacze wolałam wydac raz a porządnie i uwierz ze zamieniłabym jej na zadną inną bo spełnia moje oczekiwania w 100% nawet jesli ta mi sie kiedys zepsuje to kupie drugą ta samą ale się podekscytowałam dobra wystarczy

Jesli chodzi o prostownice, to philips, remington, rowenta lub braun. Możesz zwrócic uwagę na przykład na model Braun ES3 ma ceramiczne nakładki i zabezpieczenie przed przegrzaniem. A do tego dosyć szybko się nagrzewa i jest gotowa do pracy. Na electro kosztuje jakieś 180 złotych.

Po wypróbowaniu naprawdę wielu prostownic dochodzę do wniosku, że najlepsza jest Hair Goddess. Jest używana przez profesjonalnych stylistów, także nie może być zła. A teraz właśnie można ją kupić w promocji na kalamis.pl także warto skorzystać z okazji :)