Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaonaja

ja-raczej spokojnijesza osoba czuje sie roche jakby gorsza od mojej przyjaciolki

Polecane posty

Gość jaonaja

osoby szalonej.mam wrazenie, ze tylko takie "szalone"moga byc szczesliwe, ze swiat sie kreci wokol nich, wszyscy je kochaja itp.

bzdura, kachanie. ja jestem osobą raczej ekstrawertyczną (czasami i wiem, ze wcale tak nie jest. A wręcz często zazdroszcze swojej spokojnenj koleżance jej... spokoju :). Ja mam wrażenie, że jak nie będę głośna to znikne i przestane istnieć... Uszy do góry! :)

Gość jaonaja
:)dzieki, ja zdaje sobie sprawe, ze kazda znas eoretycznie zasluguje na szczesce ale jednak ona przyciaga wiecej osob, bo jets bardziej otwarta itp jak sie dobierze z ina pewna siebie kolezanka to mnie ta ich pewnosc siebie i krzykliwosc troche jakby przytlacza.czuje sie mniej ciekawa itp. zastanawiam sie, czy ja z takim charakerem mam szanse by byc w zwiazku:O bo ja nie jestem typowa cicha dziewczyna, umiem sie bawic itp ale jednak niesmialosc jest u nie widoczna.

czasami osoba głośna odstręcza od siebie ludzi! Ja tak czasmi mam, moja pewność siebie w niektórych sytuacjach jest miażdżąca dla płci przeciwnej. Na pewno znajdziesz kogoś, kto szuka dziewczyny takiej jak Ty, a nie głośnej koleżanki:). Pamiętaj, nie wszystko złoto, co się świeci. Przecież wszysty nie mogą być tacy sami, prawda? A mielenie ozorem nieraz źle się kończy ;)

Gość jaonaja
wiem, tez to sobie powtzarzam, ze kazdy lubi co innego.ale dobra, nie ma co sie rozczulac nad soba.dzieki;)