Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkolnomaniaczka2352

PowrotDoSzkolyJakSobieZTymRadzic?

Polecane posty

Wiem ze moj problem jest mega smieszny i ludzie maja powazniejsze ale eh..Jak pomysle ze musze wrocic do klasy ,do ludzi ktorzy sa mi kompletnie obcy,nie laczy mnie z nikim nic to mi sie plakac chce..Najchetniej to bym w ogole nigdy wiecej tam nie wracala..Jestem aspoleczna..Eh nawet nie wspomne o matematyczce i matematyce:(:(Mam dola..Eh

Gość gfhdfdd
co ty sie przejmujesz, ten okres szkolny minie ci tak szybko, ze ani sie spostrzeżesz a juz bedziesz na studiach :D dla mnie szkola to tez byla katorga i bardzo mi sie dłuzyło, ale jednak wszystko ma swoj koniec i chodzenie do szkoly tez sie kiedys skonczy. a teraz ciesz sie tym, ze jestes jeszcze bardzo mloda i nie masz wiekszych zmartwien na glowie. a jesli chodzi o matematyke to ja tez mialam kiepskiego nauczyciela ale sama sie uczylam z ksiazek i dzieki temu zawsze mialam same piatki :D

dzieci drogie lub dorośli akurat szkoła to najmniejsze zło jakie nas w życiu spotyka. a na studiach to dopiero są obcy ludzie etc.

Tylko czym??Mnie nic w tej szkole nie trzyma,tylko glupi obowiazek:(Nie wiem czy dam rade,nie jestem gimnazjalistką,za rok matura ale ja poprostu jak pomysle o tym ze znow musze byc z ludzmi ktorzy sa mi kompletnie obcy:(zero kontaktu to mam ochote zostawic ta cala szkole:(