Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja piosenka

Oto mój kawałek na pierwszy taniec. Kto jeszcze?

Polecane posty

Gość przeciez to piosenka z Magdy M
piekna .tez lubie te piosenke

Gość zawsze ja spiewam
zawsze ja spiewam kiedy leci w radiu. Na pierwszy taniec jest akurat!

Gość ana-86 -
zebyscie slyszały jak to moj tato spiewa ale ja jednak wybiore na 70% jednak "z kimś takim jak Ty"

Gość a ja bede miala
Roya Orbisona i "You got it" http://pl.youtube.com/watch?v=SUUD0gfaM5Y Moj narzeczony nie umie tanczyc walca wiec po co go mam stresowac. A nawet jakbysmy chodzili na nauki to pewnie i tak po wyjsciu na parkiet zapomnialby wszystkich krokow :) Tak wiec lepiej zatanczyc do troszke bardziej rytmicznej piosenki :) co Wy na to?

a ja bede miec cos o czym nigdy nie czytalam ze ktos mial. ale co to nie zdradze:P

Gość a ja bede miala
a co Ci zalezy :) przeciez w sumie nic sie nie stanie jak ktoras bedzie miala taka sama piosenka jak Ty :P

do RRuuddii myślę, że suptuastic jest strzałem w dziesiątke na pierwszy taniec, bo mają niesamowite piosenki i te teksty :) Super

Gość aristo333
a co wy zatanczylicie do kawalka "Za jeden uśmiech Twój..." ??

Gość hahahhaa
RRuuddii - przecież to wiocha, slow (disco) polo... ja nie moge, wszystkie biorą te farby, sumpuastiki, jantary, kurwa dziołchy wy wszystkie jestescie ze wsi, czy po prostu nie obyte?

Gość hahahhaa
tak! dokładnie mi mała, bedę tańczyć do tego czego słucham na codzień. Jeżeli zespół Bent cokolwiek Ci mówi i piosenka Kisses, to obroń się. Chyba chodzi o to, żeby zatańczyć do swojego tpu muzyki, a nie do masówki, która "idealnie" pasuje na wesele. Tak, jantar to wiocha: "przetańczyć z Tobą chcę całą noc" - to dla lamusów - moi Dziadkowie na 55. rocznice ślubu do tego tańczyli. Floydów rozważaliśmy, owszem. Nie jestesmy oryginalni na siłę, ani nie pozujemy, to po prostu nasz styl. Nie osmieszymy sie, bo tańczyc potrafimy :)

Gość ona7777
A ja bede maila MOON RIVER-H.Mancini