Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

young j

Będę chodził w pojedynkę do klubów żeby nie siedzieć w domu

Polecane posty

Nie mam dziewczyny ani znajomych. Jak pytam kogoś przez internet o radę to zawsze wszyscy mówią: nie możesz siedzieć w domu, musisz gdzieś wychodzić. Dlatego będę jeździł w pojedynkę do klubów. Każdego wieczoru, kiedy będę miał wolny czas, żeby nie siedzieć w domu. To jedyne, co mogę zrobić ale przynajmniej będę miał świadomość, że coś robię, że walczę, że nie jestem bezczynny i nie poddaje się tak jak dotychczas. Co o tym sądzicie? Pewnie stwierdzicie, że jestem przegranym desperatem? Może i tak jest ale ja już nie wytrzymam więcej siedzenia w domu. Musze coś zrobić a to jedyny pomysł, który przychodzi mi do głowy.

i co? tak jak myslałem, ale ja naprawdę muszę zacząć tak robić, bo już nie wytrzymuję

Gość ciotka Walentyna
no i bardzo dobrze, do boju chlopie.

Gość ciasteczko111
Ja na Twoim miejscu też bym tak zrobiła.Usiadła przy barze i sączyła piwo/drinka co kto woli

Gość wersja beta
Jeśli poczujesz się lepiej....to powodzenia

Bardzo dobry wybór :) Jedź, dobrze się baw. Może nawet kogoś poznasz, moze nawet na dłużej. Powodzenia 🌼

Nawet nie sądziłem, że tak zareagujecie, czyli mówicie, że to dobry pomysł? To w takim razie tym bardziej chyba warto go zrealizować

Gość kolego mlody
takie wyjscie jest dobre mozes ztak latwo zauwazyc zainteresowany wzrok dziewczyny poza tym jak nie ejstes z kumplami to i ciebie latwiej przyuwazyc

Gość f7f7
Wg mnie to bardzo dobry pomysł. Ja kiedyś taki miałam a ponieważ nie mogłam realizować - bo w praktyce dziewczynie nie wypada pójść do klubu samej a jak pójdzie, nie bardzo ma co ze sobą zrobić (próbowałam) - to jeszcze dobierałam sobie zawsze kogoś wyrwanego w serwisie randkowym, ze swojej miejscowości, tak na wyjście, do wspólnego spędzenia czasu.

rowniez uwazam ze to fantastyczny pomysl. i wcale nie musi przeciez tylko siedziec przy barze:P :) czekam na przebieg pierwszego wyjscia, mam nadzieje ze juz ten weekend bedzie Twoj na parkietach!:P a jakie miasto ? moze tu sie znajda jacys klubowicze:)

Gość edek z wawy
a skad jestes drogi Autorze? Tez swego czasu myslalem nad takimi wypadami. Przeprowadzialem sie. Poszedlem na studia i do pracy. Kontakt ze starymi znajomymi gdzies sie urwal i siedze sam w domu.

No i bardzo dobrze. Tez tak kiedys robilam :) Ale nie siedz jak kolek, czekajac az jakas babka podejdzie, tylko ruszaj do akcji ;)

Gość W dzieciństwie byłam pasztetem
Przy barach siedzą głównie podstarzali mężusiowie którzy liczą na wyrwanie towara