Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Salchicha

Zrobilam glupote,jak spojrzec sobie w oczy?

Polecane posty

fcuk jak juz to nie aids tylko hiv. Jestem ciekawa czy ty w swoim zyciu nie popelniasz zadnych bledow i idziesz zawsze prosta droga. Zycze ci aby tak bylo. Krytyke tez potrafie przyjac ale konstruktywna.Nie musisz mnie jeszcze bardziej dobijac.

Gość fcuk
wlasciwie to popelniam same bledy w rozumieniu ogolno przyjetej moralnosci. ale mozna sie do tego przyzwyczaic a nawet polubic. themenneu - juz od dluzszego czasu stosuje taktyke nr. 2 bo chce byc uczciwy wobec siebie jak i innych /jesli mozna to tak okreslic/:) ale zapewniam ze taktyka nr1 jest znacznie skuteczniejsza, tyle za chamska, raczej dla wymoczkow niz facetow.

Gość fcuk
uspokuj swoje sumienie..mc to dosc dlugo wiec sie nie przejmuj. czsami i bywa po godzinie rozmowy:)

najpierw dokopujesz lezacemu a teraz mnie pocieszasz?zastanow sie. To bardzo szybko, zwazywszy na okolicznosci,pierwszy raz bylismy w domu i tak wyszlo. A swoja droga to co piszesz, twoja taktyka jest raczej chamska dla dziewczyn bo dla facetow nie wiem w jakim stopniu mialaby byc,wierz mi znajda sie i takie ktorym tylko na sexie zalezy. Trafi swoj na swego i nie bedzie zadnych problemow, wyrzutow sumienia. Choc faceci nie maja zadnych wyrzutow raczej

eeeeeeeeeeeeeeee ja z moim poszlam po niecalych 2 miesiacach fakt ze to bylo totalnie niuespodziewane i spontaniczne z obu stron no ale.....teraz juz jestesmy razem prawie rok i co i nic ;) czasami tak bywa ze trafisz na debila ciesz sie ze sie od niego uwolnisz

no ale nie czaje jego logiki,tydzien sie nie odzywa a dzis dzwonil czy strzalke puszczal juz nie wiem co to mialo byc.Albo sie czegos od kogos chce albo nie? Jakbyscie to zrozumialy/li? Fcuk jesli facet tydz po sexie sie nie odzywa to chyba ma wszystko w d.... prawda?

widzisz dla ciebie seks jest wyrazem deklaracji sama pisalas ze robisz to od niedawna i podchodzisz do tego b emocjonalnie i parwidłowo a ten facet pewnie juz ma spore doswiadczenie i inaczej to odbiera

Gość jeśli można to podłączę się
ze swoimi smutkanmi. Poszłam ze swoim do łóżka również po niecałym miesiącu, znamy się bardzo długo, ale parą jesteśmy krótko. Niby jest dobrze, pisze do mnie, dzwoni, ale ja i tak wiem że źle zrobiłam bo wyrzuty sumienia nie pozwalają mi zasnąć. Choć zgodziłam się bo bardzo go pragnę to teraz wiem, ze mogłam odmówić ponieważ: a) nie mam do niego pełnego zaufania b) nie wiem co do mnie czuje, wiem, że myśli, nie wiem czy kocha c) nie jestem pewna swoich uczuć d) seks powinien być uzupełnieniem f) za szybko, bo na co teraz będę czekac z utęsknieniem?? ehhh do dooopy chciałam tego bardzo a teraz mi źle

Gość fcuk
salchicha - nie rozumiem co jest chamskie? stawiam sprawe jasno, jesli chodzi mi tylko o lozko to po prostu to mowie. oczywiscie w sposob cywilizowany, nic w stylu "chce cie tylko przeleciac". to chyba lepiej niz przez miesiac zwodzic opowiadajac o milosci majac na mysli jedynie sex?

ja uwazam ze jesli mial wyslac tylko strzalke to mogl sie wogole juz nie odzywac i nie robic z siebie idiotyolej go nie odzywaj sie i tylei bron boze nie pokazuj ze Cie to zabolalo

fcuk no wlasnie o to mi chodzi, ze lepiej byc szczerym, ale ty napisales ze to jest chamskie dla facetow wymoczkow, nie czailam dlaczego to ma byc chamskie dla facetow skoro to kobieta cierpi jesli facet chcial sie z nia tylko przestac,a jej tego nie powiedzial tylko owijal w bawelne i zwodzil slodkimi textami. Lepiej od razu spytac i byc szczerym zeby nie bylo niedomowien. No wlasnie tez tak mysle ze mogl sobie podarowac...juz mnie korci zeby oddzwonic,ale nie bede tego robic. Po co...

Gość nieróbtegoproszęcię

Gość fcuk
nieporozumienie. chamskie i infantylne jest zwodzenie. doradzam olanie goscia.

dziekuje wszystkim za rady, komentarze takze te i mniej przychylne. Nawazylam piwa i teraz musze je sama wypic. Jest mi ciezko i chcialam po prostu z kims porozmawiac. Popelnilam blad,ale juz nastepnym razem tego nie zrobie.

Gość jeśli można to podłączę się
choć tyle miała przyjemności :P Rozmawiam, ze swoim który usiłuje mi wytłumaczyć, że nie zrobiłam źle

Gość Skorpionowata
ja poszlam po tygodniu:) i nie zaluje xD a nie ejstem typem dupodajki. to byl moj 1 facet, ktorego znalam rok. a para jestesmy od pol roku, czyli lacznie poltora:) jakby moj mnie wtedy olal...to pewnie na poczatku odchorowywalabym to tak, jak Ty...ale zobaczysz... po czasie przejdzie..raz mnie moja "wielka pierwsza milosc" totalnie olala i teraz sie ciesze bo to pewnie byl ten sam typ faceta.. a to, ile czasu minelo zanim mu sie oddalas...to nic:) uczucia i tyle ;)

Gość Claudia**
ja poszłam z gościem, on też ale nic nas nie łączy rzadnych telefonów, nic czysty seks. Zrobiłam tak tylko raz poprostu chciałam i już. Dziwna jestem??

ze ja go troszke wykorzystalam? hehe dobre. Powiedzcie mi jak mam sie zachowac jak on znowu zadzwoni? Tak na to czekalam a teraz sama nie wiem. Jesli sie nie odezwie bedzie zle, ale z drugiej strony yle czasu minelo a on nic...

Gość cichutki.
Salchicha mam dla Ciebie rade, wybierz się do jakiegoś szpitala i oddaj krew. Oni wtedy robią bardzo dużo badań za które nic nie płacisz. Hiv to nie wszystko, mogłaś dostać w prezencie żółtaczke albo inne paskudne ustrojstwa. Poczytaj sobie jakikolwiek poradnik o podrywaniu, zobaczysz, że wam nie można mówić wprost o co nam chodzi. Kobiety lecą na ścieme, jakieś durne gadki o miłości i planowaniu zwiazku po miesiącu znajomości. Trzeba być wyjatkowo niedojrzałym człowiekiem żeby mówic coś takiego lub w to wierzyć. Najrozsądniejsze co możesz teraz zrobić to wyciągnąć z tego wnioski. Nie ma sensu żałować, to niczego nie zmieni. Ale widze, że ty masz problem z wyciągnięciem wniosków, bo nadal zastanawiasz się co zrobić gdy on zadzwoni tak jakbyś chciała kontynuować ten "związek". Widocznie lubisz jak gość pomiata Tobą. Twój wybór. Pozdrawiam

cichutki nie lubie, oczywiscie nie chce by ktos mna pomiatal. Po prostu zagubilam sie troche i szuam jakichs rad, nie mam sie z kim tym podzielic poniewaz wstydze sie tego co zrobilam. Masz racje, ze to nie ma sensu. Dostalam nauczke. Czekam teraz az mina 3 miesiace i sie przebadam, co prawda jest bardzo male prawdopodobienstwo, ale nie bede spokojna dopoki nie bede miec pewnosci.

Gość trrrr
ja pierdole, przesadzacie na maksa. zadzwon do niego albo wyslij smsa, przynajmniej przestaniesz sie katowac. odezwij sie. dlaczego to on ma byc tym pierwszym? dlaczego on nie moze siedziec gdziestam i tez patrzec na telefon i sie zastanawiac czy jeszcze zadzwnisz? moze cos mu nie wyszlo i mu po prostu wstyd? nie ma to jak sobie komplikowac zycia, brawo, laski. martwcie sie, ze nie dzwoni, ze sie puscilyscie, nie spijcie nocami zastanawiajac sie, czy czasem za glosno nie jeczalyscie w lozku, a faceci naprawde beda was szanowac!

Gość odswiez
no jestem ciekawa co bys sobie pomyslal o takiej lasce jakby sie pierwsza odzywala

Gość trrrr
ze jest normalna, pewna siebie dziewczyna, ktora ani nie zgrywa niedostepnej, ani nie da sobie w kasze dmuchac

ale skoro on sie tydz nie odzywal, a wczesniej (przed sexem) tak, to chyba nic ode mnie nie chce,tzn osiagnal swoj cel, wiec po co mam z siebie robic idiotke? Pewnie teraz opowiada kolegom z pracy jak to mnie zaliczyl, ja sie tu zamartwiam a on ma to gdzies :(((((((((

Gość trrrr
moze tak, moze masz racje. powiedz mi tylko, dlaczego nie mozesz sie przekonac i przestac katowac? co masz do stracenia? jesli sie z ciebie nabija, ze mialas na niego ochote, to jest mega idiota. zachowujac sie tak pokazuje, ze jest tak fatalny, ze chec przespania sie z nim jest nienormalna i zabawna. procz tego, jesli sie rzeczywiscie nabija, to co zmieni twoj telefon? tylko to, ze ty sie uspokoisz, bo bedziesz pewna. trzeba dbac o swoj komfort psychiczny, a nie takie hocki klocki