Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Salchicha

Zrobilam glupote,jak spojrzec sobie w oczy?

Polecane posty

Gość why not not

Gość zaluje ze cie znalam

zastanawiam sie dlaczego oni to robią? czerpią satysfakcje z naszego cierienia? moj poprzedni chlopak byl strasznie zazdrosny zaraz po zerwaniu (spotkalismy sie) preczytalam u niego w telefonie: \"buziaki kochanie\" \"gdzie jestes skarbie\" zalosne prawda? :O pisal to ktos komu musialam sie ze wszytkiego tlumaczyc:(

czas mija a ja caly czas o nim mysle,po tym wszystkim, niestety.:( przydalby sie jakis zloty srodek aby zapomniec

Gość konstanz
Niestety jeszcze nie wynaleziono pigułek na zapomnienie. Wiem,że jest ci ciężko. Przestaniesz to aż tak rozpamiętywac jak pojawi się ktoś inny w twoim życiu. Po prostu zajmiesz się wtedy tą nową osobą. Nowa miłośc ukoi twój ból i oby była szczęśliwa. Czego tobie i sobie życze. Pozdrawiam!

konstanz dziekuje Ci,ale nie wiem czy jestem gotowa na nowa milosc,czy mam na to ochote...za dwa tyg zaczna mi sie studia wiec mam nadzieje,ze jak bede miala mniej czasu to sie uda nie myslec tyle o nim. Jak narazie slucham sobie Eweliny Flinty \"Zaluje ze cie znalam\"

Gość konstanz
Studia zajmą ci dużo czasu. Nauka,wykłady,zaliczenia. Nie będziesz juz miała aż tyle czasu na rozmyślanie tego co było i minęło. A miłośc przyjdzie z czasem sama. Wiem,że nie jesteś gotowa. Ale czy miłośc da się zaplanowac? Czy można jej powiedziec-sorry,teraz nie mam czasu na milośc,zakocham sie za pól roku,przyjdz póżniej. Otóż nigdy nie wiesz,kiedy na twojej drodze pojawi sie właśnie TEN. Czasem ludzie czekają na milośc i na sił e kogoś szukają,są zdesperowani i na gwałt chcą kogos miec a tu nic. Znowu inni nie szukają a milosc sama przychodzi. Może i tak będzie w twoim przypadku. Może to będzie ktoś ,kogo poznasz na studiach,może to będzie brat lub kolega jednej z twoich koleżanek. Nie zamykaj się w sobie. Miej czas nie tylko na nauke ale i dla przyjaciól a milośc się pojawi nie pytając cię o zgode.I co najważniejsze,znów twoje życie nabierze kolorów a ta nowa osoba pomoże ci "zapomniec" o tamtym.

dziekuje Ci, naprawde mi pomoglas jak wiele innych osob tu, ktore mi nie dokopaly,wiem ze popelnilam blad,moze najgorszy w swym zyciu,ale nie cofne czasu,moge jedynie starac sie jakos z tym pogodzic.

Gość komann
ale chociaż było Ci dobrze? postarał się, czy tylko swoje zrobił? bo może np. za szybko poleciał, Tobie nie zdążyło sie zrobic i to uraziło jego dume, woli stracić kontakt, by zapomnieć o niesprawdzeniu się?

tak myslisz?Mi sie wydaje ze najbardziej go wkurzylo ze nie dalam sie drugi raz i nie mogl zaszpanowac przed kuzynem ze moze miec mnie kiedy tylko chce na sex i to urazilo jego dume. W kazdym razie staram sie zaczac zyc bez niego,ale mysle czesto...niestety

diobrze ze bzyknęłas sie z nim raz, a ten drugi odmówiłaś = tak trzymaj. dzieki temu nie bedzie myslał ze jestes szmata co moze miec ciebie na kazde skinienie palca. tego sie trzymaj i juz nigdy sie z nim ine widuj. związku a ni miłosci z tego nie bedzie tylko szybki seks po którym kaze ci sie ubierac i spadac do domu . buziak dla ciebie i potraktuj to jako dobrą naukę na przyszłosc . kazdemu zdarzają sie błedy, grunt by ich nie powtarzać;)

aaa i nie mysl o nim, nie warto:D pewnie był wsciekły ze nie miał gdzie umoczyć tej nocy, a mówię ci że był PEWIEN ze mu sie oddasz:D niedoczekanie! takim gnojkom jak on dobrze pokazać gdzie ich miejsce:P nie spotykaj sie juz z nim , a jak zadzwoi mów ze nie masz czasu. jak znam zycie zaczenie cie molestowac telefonami i smsami, by znowu miec ciebie w garści. powiedz mu \"sory bejbe, ale wiesz.. byłes na raz, nie chce sie juz z tobą spotykac, zresztą byłes kiepski i masz małego, cześć\" :D:D:D zmięknie mu rura i to on sie bedzie ciebie wstydził a nie ty jego. mozesz spokojnie chodzic z podniesionym czołem i nie przejmuj się:)

Gość konstanz
Popieram Japonke! Głowa do góry i tak trzymaj! Traktuj go jak powietrze a jak zacznie rozpowiadac o seksie z tobą to tym osobom powiedz -Tak,to prawda,uprawialiśmy sex ale był tak beznadziejny w łóżku że już się z nim nie spotkam! Wtedy jemu będzie wstyd a nie tobie. Nie chowaj głowy w piasek,nie unikaj ludzi. Nie możesz pokazac innym,że się tego wstydzisz! Widzisz,ja zrobiłam odwrotnie- unikałam ludzi,wstydziłam się i nie wychodziłam na dwór. To był błąd,bo oni jeszcze więcej gadali,śmiali się ze mnie a jego opowieści obrastały w do niewyobrażalnych rozmiarów. Olej go i traktuj z góry!

dokładnie:D takim jak on trzeba pokazać do czego są i gdzie ich miejsce. :D niech soobie mysli ze miałas go tylko na zagrzanie łózka na jedną noc. i nic wiecej:D jego meska duma bardzo na tym ucierpi. i dobrze ze mu nosa przytarłas;)

Gość pukaja was dyskotekowe
lowelasy za mlodu a na starosc szukacie bezpiecznej przystani u boku porzadnego faceta z wyskokami na robienie dzieci u buhajow faceci ktorzy was wykorzystuja dobrze robia, bo jestescie za glupie, naiwne i myslicie kroczem, zeby was szanowac

dzieki dziewczyny za wsparcie. Przestalam tam chodzic,ale w szczerze mowiac mialabym raz ochote sie tam wybrac i totalnie go zignorowac,tak dla samej siebie,ale chyba jeszcze musze do tego dojrzec

boze ale dlaczego wszystko mi sie z nim kojarzy i do niego sprowadza, nie moge nawet radia wlaczac, bo piosenki... Ile to jeszcze potrwa,potraktowal mnie jak szmate a ja zamiast go nienawidziec mysle...i czekam na niewiadomo co

Gość alkohol pomaga na chwile

Gość threes
no ale to nie jest rozwiazanie!!

Gość martini z Mirinda

Gość ladys la la ladys