Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8jera

kogo cenicie na kafe?uczciwie!

Polecane posty

Gość TYLKO SIEBIE

urzekla mnie twoja histeria-> dziękuje:) musze przyjrzec sie blizej Twoim postom bo niestety nie kojarze Cie:) ja cenie Katrinne - bo jest podobna do mnie,ma dobre seruszko, cenie rowniez Ukulele, Andzie, z Twarza Marilyn, Gregie, raczej pesymistke, curve, wszystkie dziewczyny o dobrych serduchach:) a z facetow lubie Andrzeja:)

Dużo jest takich osób.Trudno wszystkich wypisywać. urzekla mnie twoja histeria dziękuję Ci bardzo.Wstyd przyznać,ale ja także nie kojarzę Twoich postów.Gdzie się najczęściej udzielasz?🌻 ♥♪♫

A ja cenię Andrzeja z Biłgoraja. Czytam to , co piszę i lubię to, co pisze:) Ma ciekawe podejście do świata i jest ciekaw go:D Ma zainteresowania i coś, czemu może się poświęcić:) Jak może to doradzi , pocieszy Dla mnie to się liczy. Pozdrawiam 🌼

Jak na razie to osoby którę lubię najbardziej (i które mi przychodzą do głowy) to: -Marketa_cz -Pozdro600 -Lusesita -Perła. -Mężatka5489(ale ostatnio jej nie widuję) -Dr Izdbski (też go nie ma ) -Margeritta -Beznadziejna -Kulaj Czukerek -Wielbiciel -Jankesa -Rolnik. 👄 🌻 Kolejność przypadkowa :)

Gość ja cenie ciupaske

Ariane 🌼 z wzajemnością:) Ja cenię jeszcze deja vu(moją siostrzyczkę kafeteryjną,hehe:D), curvę(gdzieś się zapodziała nam ostatnio?). Beznadziejna, Marzenna, Haris i Luśka też są fajne:) Marketa ma inteligentne wypowiedzi:) Dalej jakoś mi się dziura zaczyna...

Gość a ja Jacka1982 lubię
i jego podejście do wielu spraw również :) nie jestem nim, żeby nie było. jestem kobietą. piszę na pomarańczowo bo tak:P

Gość Lizusek
cenie fszystkie moderatorki

Gość Jacek 1982 tez jest kobietą
:D

Gość nikogo nie cenię

Katrinne - dzięki Ci moja siostrzyczko kochana :D Z wzajemnością oczywiście :classic_cool: Tak ogólnie, to cenię wszystkich, którzy są tego warci ;) Oni już wiedzą o co biega :classic_cool:

Gość ANDRIU BARDZO PROSZĘ