Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalnie zdezorientowana

dziewczyna i Chrysler 300M -bardzo proszę o rady

Polecane posty

_ff_ wszystkie bogatsze drechy się wożą BMW, te auta niestety straciły na prestiżu ;]

chryslery są duże i wygodne, dlatego tak mnie korci zakup 300 M :-O Może faktycznie powinnam na początek sprawić sobie coś mniejszego. No, ale z drugiej strony, jak na coś niewielkiego i średnio wygodnego mam wydać ze 40tys, to wolę chryslera. ;-) Kurka wodna, naprawde nie wiem, co mam robić. Teraz to juz całkowicie zgłupiałam. :D A...nie dodałam jeszcze, że mam dylemat pomiędzy manualem, a automatem ;-) Martwię się jeszcze tym, że jeśli teraz kupię sobie automatyczną skrzynie biegów, to...za kilka miesięcy/lat -kompletnie nie będe umiała jeździć samochodem z manualną skrzynią. :-O Matyldo, zaraz oszaleję :-O :D:D

Gość łeeee
to ja chciałbym miec dres i starą siódemkę:o ta bruka ma boskie proporcje:classic_cool:

wielbiciel - to zalezy, co kto lubi...automat troszke muli i trzeba dodac jakies 2 s, jesli chodzi o przyspieszenie ;). Taki silniczek 210 KM jest chyba w sam raz ;).

łee co stoii na przeszkodzie :) ale do tego musisz jeszcze mieć blondwłosą długonogę hostessę do wożenia na fotelu pasażera ;) co do manualna/automatu - mój znajomy ma mercedesa z automatem i bez bólu przesiada się na manual. Takich rzeczy się nie zapomina :)

kro - pewnie się nie zapomina, jesli jeździ się manulalem kilka/naście lat, a nie, jak w moim przypadku całe 30h :D

Napewno odpadaja Audice, bo zadnej ciekawej nie kupi sie w tej cenie.

_ff_ ---> 210 KM do automatu wystarcza spoko, tylko kwestia spalania i wydatków ;) więc jako alternatywę dałem diesla. Nie ukrywam, że jestem zwolennikiem diesli :D;)

volvo S60...no całkiem, całkiem...ale jakoś kojarzy mi się z panami ok.60-ki. :-O

łeeee- a Ty z tymi obłymi kształtami nie przesadzaj! :D:D toyota corolla, to "letkie" przegięcie -jest po prostu wstretna! :D

Dla panów ok. 60-tki jest Volvo S80, bardzo podobne, ale większe. S60-tką swego czasu jeździł np. Kusznierewicz, a na 60-tkę jakoś nie wygląda :D także wiesz ;)

ja bym brała manual :) a autmacie kumpla się nudziłam :D jest zbyt wygodnie bez sprzęgła i ciągłego przerzucania biegów ;)))) Do tego kiedyś czytałam jakąś straszną historię i zacinającej się jakiejść lince od gazu w automatach i autach, które bez dodawania gazu przyspieszają, a hamulec nic nie daje. ;] Co prawda potem na forum baba dowiedziała się, że wystarczyło przerzucić na neutral, ale tyle co się strachu najadła (sytuacja miała miejsce na parkingu pod marketem, gdzie snuli się ludzie) i auto skasowała na płocie, że ja nie wiem, czy chciałabym automatem jeździć :)

Gość łeeee
wiem,że jest wstrętna:D ale tak jak w tamtej reklamie peugeota 206..trochę wyklepać, Hindustana i będzie cacko:D

ahh i co ważne - kumpel też kupił automat jako pierwsze auto po zdaniu prawka ;))

_FF_ ten mercedesik jest niezły, tylko coś za tani mi się wydaje... ... wietrze jakiś "mały" podstępik:P

łeeee, avensis jest niezła, ale przekracza mój limit o 4500zł :P a ja mam kuuuuuuuupę innych wydatków ;-)

Gość łeeee
chcesz kupić samochó który spala 100 na 100 i gadasz o wydatkach:classic_cool: podstępik????

no fajne te samochody, które tu prezentujecie (poza corollą i saabem rzecz jasna! :P) ,ale czy ten chrysler naprawdę jest taki zły??? :( Dumałam nad nim dłuuugo i w końcu ochoczo doszłam do wnisoku, że go nabędę..... tylko ten brak zachwytu najbliższych wszystko schrzanił :-O

kochana kupić auto to połowa aukcesu - druga to je utrzymać :) jeśli 4,5 tys przy w gruncie rzeczy drogim aucie to aż taka różnica to poważnie się zastanów czy rzeczywiście możesz na nie tyle wydać :)

łeeee - wyczuwam podstępik własciciela, który chce pozbyć się auta (mercedesa) za, wg mnie, zastanawiająco niską cenę;-)